marcinowozniako Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Dziś bym może mógł . Najczęściej jeżdzę sam chyba że kogoś uda mi się namówić 690 931 452 mój numer. Mogę dziś wyjechać najpóźniej koło 17stej na jakieś dwie -dwie i pół godzinki Wybacz ale odpuszcze sobie. Szkoda że wcześniej się nie zgadaliśmy, ale ja nie mam oświetlenia w rowerze a już ciemno jest.
jasinski21444 Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Z racji tego że nie bardzo bawi mnie zalewanie się w trupa w sylwestra proponuję wycieczkę na masyw ślęży . Więcej informacji w przypiętym poście https://www.facebook.com/groups/Ustawki.Kalisz.Ostrow/
Mathiu Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Cześć jestem Wojtek i też mam 14 lat.A tak serio od 18 do 20+ w większości
Ewka77 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Czesc, ja nie jestem Wojtek Jestem kobietą 30+. Pytanie: 1. czy sa tu w ogole osoby w podobnym wieku? 2. czy sa tu kobiety?
Mathiu Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 W tym momencie więcej osób zagląda na facebooka, dlatego polecamhttps://www.facebook.com/groups/Ustawki.Kalisz.Ostrow/
MateoKalisz Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 witam...z tej strony Mateo z Kalisza...chętnie bym się przyłączył na jakieś wyjazdy na rower...bo wśród moich znajomych nie ma zapalonych rowerzystów
jasinski21444 Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Kolejny nocny trip mający na celu pokazanie, że nie tylko w dzień da się jeździć rowerem. Wspaniała atmosfera, niezapomniane chwile (zdziwienie kierowców i samej policji na widok tak oświetlonej i dużej grupy) Zbiórka w Ostrowie Wlkp na Rynku o godzinie 21wszej , w kaliszu o tej samej godzinie przy Ratuszu . Kalisz z Ostrowem spotyka się w trasie w Rososzycy ok godz 22 15 po czym wspólnie udajemy się w dalszą podróż do Mikstatu a następnie do Ołoboku po czym wracamy do Rososzycy i oby dwie grupy wracają do domu Trasa liczyć będzie ok 85km w większości drogami asfaltowymi, lasem i bezdrożami. Tempo będzie spokojne, także nie ma co się obawiać o kondycję, a wycieczka zostanie podsumowana na krótkim filmie/zdjęciach Zapraszamy wszystkich którzy mają na kierownicy/kasku trochę światła i chcą spędzić nietypowo piątkowy wieczór! Udział w wydarzeniu jest bezpłatny , bez zapisów i rezerwacji Więcej informacji : https://www.facebook.com/events/320446684772253/ . Zapraszam wszystkich chętnych
Asianakawenet Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Cześć! Jak tam Wasze wyprawy rowerowe? Nadal trwają poszukiwania kompanów na wypady na rowery?
jasinski21444 Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Jasne że tak . Obecnie w piątek organizowany jest nocny wypad 85km . Więcej info w linku powyżej . I jeżeli masz ochotę na wspólny wypad to pisz śmiało .
Asianakawenet Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Niestety ja nie mogę się wybrać z Wami na rowery (choć z miłą chęcią bym to uczyniła, gdybym tylko była w stanie przejechać proponowaną trasę). Chciałabym jednak podpowiedzieć gdzie można także znaleźć osoby zainteresowane tym oraz innymi wyjazdami. Tutaj jest kilka osób z Kalisza, także takich, które szukają osób na wypady rowerowe, a tutaj z Ostrowa Wielkopolskiego. Myślę, że mogliby być chętni dołączyć do Was.
MateoKalisz Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 haha nie ma to jak reklamować swoją stroną na takim forum
jasinski21444 Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Kolejny nocny trip mający na celu pokazanie, że nie tylko w dzień da się jeździć rowerem. Wspaniała atmosfera, niezapomniane chwile (zdziwienie kierowców i samej policji na widok tak oświetlonej i dużej grupy) Zbiórki: Ostrów Wlkp na Rynku, godzina: 21:00 kaliszu, Ratusz, godzina: 21:00 Kalisz z Ostrowem spotyka się w trasie w Rososzycy ok godz 22 00 po czym wspólnie udajemy się w dalszą podróż do Antonina a następnie do Ostrzeszowa na szczyt Bałczyny , po czym wracamy do Rososzycy i oby dwie grupy wracają do domu Trasa liczyć będzie ok 115km w większości lasem gdzie będzie kilka podjazdów , drogami asfaltowymi oraz bezdrożami . Tempo będzie spokojne, także nie ma co się obawiać o kondycję, a wycieczka zostanie podsumowana na krótkim filmie/zdjęciach Zapraszamy wszystkich którzy mają na kierownicy/kasku trochę światła i chcą spędzić nietypowo sobotni wieczór! Udział w wydarzeniu jest bezpłatny , bez zapisów i rezerwacji https://m.facebook.com/?_rdr#!/events/777509982301460?ref=m_notif¬if_t=plan_mall_activity
jasinski21444 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Kolejny nocny trip mający na celu pokazanie, że nie tylko w dzień da się jeździć rowerem. Wspaniała atmosfera, niezapomniane chwile (zdziwienie kierowców i samej policji na widok tak oświetlonej i dużej grupy)Zbiórki:Ostrów Wlkp na Rynku, godzina: 21:00kaliszu, Ratusz, godzina: 21:00Kalisz z Ostrowem spotyka się w trasie w Rososzycy ok godz 22 00 po czym wspólnie udajemy się w dalszą podróż do Końca Świata. Po czym wracamy do Rososzycy i oby dwie grupy wracają do domuTrasa liczyć będzie ok 105km drogami gruntowymi oraz lasem .Tempo będzie spokojne, także nie ma co się obawiać o kondycję, a wycieczka zostanie podsumowana na krótkim filmie/zdjęciach Zapraszamy wszystkich którzy mają na kierownicy/kasku trochę światła i chcą spędzić nietypowo sobotni wieczór!Udział w wydarzeniu jest bezpłatny , bez zapisów i rezerwacji https://www.facebook.com/events/273665019503717/?fref=ts
detonator Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 Witajcie, Chcąc nie chcąc, będę w Ostrowie Wlkp i zabiorę ze sobą rower, tylko czy są jakieś godne polecenia trasy w okolicy ? Możecie coś polecić ? Czy w urzędzie miasta można dostać jakieś mapki ? dziękuje
jasinski21444 Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 Tras rowerowych w ostrowie od groma natomiast nie ma w nich nic specjalnego . Najfajniejsze tereny pod XC i czasem coś ambitniejszego są poza szlakami znane tylko nielicznym czyli także mnie . Możemy się umówić na wspólną jazdę to pokażę co nie co - PW .
Jakkek Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Jak ktoś ma ochotę z Kalisza i okolic na trasę to zapraszam na PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.