omen Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 gdybym nie kręcił to by mnie tu nie było nie no jakiś czas temu wróciłem do pedałowania po kontuzji kolana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Śmiga ktoś jutro popedałować popoludniu? Mozna by sie zgadać pod egzotarium ok 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam, pytanie z innej dętki. Co założyć na chłodne dni na bluzę rowerową termoaktywną? Jeśli ktoś zna odpowiedź to proszę o info bo wiosna niedługo a chcę zacząć wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Każdy ma inne odczucie chłodu, musisz sam przetestować. Ja mam termo + kurtkę softshell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam, z ubraniem już sobie poradziłem Planuję niedługo rozpocząć sezon, jeździ już ktoś? i Gdzie, okolice Olkusza/Sławkowa/Wolbromia może ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiewiór Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ma ktoś zniszczone dętki z wentylem samochodowym?Potrzebuję 2 dętek w dowolnym stanie, byle wentyl był w pełni gwintowany jak np. w Continental i Schwalbe Piszcie na PM w zamian postawię piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiewiór Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 a ugryźcie się w nos, już mam czy widział ktoś śmigające w okolicy dziewczyny? Trochę biednie na ścieżkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tak widuję i to sporo ale tylko jak jest słoneczko i nie na ścieżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 hej! ma ktoś ochotę w najbliższym czasie gdzieś pokręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Imprezy sie rozkrecaja w sobotę masz rowerowa dąbrowę. https://lh3.googleusercontent.com/-yZMHgIaz4tI/UzV9TGElu7I/AAAAAAAAilY/M0dZ4eNfQNs/s800/d%25C4%2585browa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pisząc w najbliższym czasie miałam na myśli teraz zaraz już , no powiedzmy tak do godzinki. O rowewerowej Dąbrowie wiem, nawet w innym wątku pytałam czy ktoś z forumowiczów się wybiera na ten sobotni spęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A czy ktoś wie jak przebiegać będzie trasa w tej Dąbrowie ? Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Hejka Wybieram się z małżonką na rower i szukam trasy do 20 km w dwie strony. Jako że kobita nie lubi pi drodze jeździć to wolałbym co by po ścieżkach było. Co możecie polecić drodzy moi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiewiór Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 jakaś bajkerka się ze mna wybierze jutro pokręcić do Pszczyny? A może dalej... 27.07.2014 przed południem PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Hejka! Kręcę na kole okolice Sosnowiec, Będzin, DG, jak ktoś ma ochotę się przyłączyć to dzwońta 509 135 611. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapnex Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 witam. jutro o 12 zamierzam startowac z centrum(przeciwko płacu kultury) DG na pogorie 3-4, jeżeli ktosz jest chętny zapraszam do wspólnego wyjazdu. jeżdże kolarzówką. tel.536 835 423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Czy ktoś od nas jechał teraz w Sosnowca około 22 15 pod plastrem miodu? Ktoś mi machał , ja skręcałem w stronę naftowej. Po za tym fajna lampa, przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Sosnowiec obudził się już ze snu?? Czy jeszcze śpi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ktoś chętny na wspólną jazdę po okolicznych terenach, w granicach 50 km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nie śpi nis śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Od 10 do 12 kwietnia w Krakowie organizowany jest Scott test tour 2015. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja czasem będę chętny pokręcić po okolicy, w tygodniu popołudniami raczej w weekend to różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ktoś jutro na Masę z okolic? [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynton Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam, jutro z sosnowca wybieram się na rowerze do Wisły, zostaję na noc i w niedzielę wracam z powrotem, ja ktoś chętny może dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cześć Kamil, nie wiedziałem, że tak daleko jeździsz. Do zobaczenia jutro Ktoś chętny po Pogorii pokręcić tempo rekreacyjne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.