Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, pytanie z innej dętki. Co założyć na chłodne dni na bluzę rowerową termoaktywną? Jeśli ktoś zna odpowiedź to proszę o info bo wiosna niedługo a chcę zacząć wcześniej :)

Napisano

Witam, z ubraniem już sobie poradziłem :)

Planuję niedługo rozpocząć sezon, jeździ już ktoś? i Gdzie, okolice Olkusza/Sławkowa/Wolbromia może ktoś

• 3 tygodnie później...
Napisano

ma ktoś zniszczone dętki z wentylem samochodowym?
Potrzebuję 2 dętek w dowolnym stanie, byle wentyl był w pełni gwintowany jak np. w Continental i Schwalbe

Piszcie na PM w zamian postawię piwo

• 3 tygodnie później...
Napisano

Pisząc w najbliższym czasie miałam na myśli teraz zaraz już :), no powiedzmy tak do godzinki. O rowewerowej Dąbrowie wiem, nawet w innym wątku pytałam czy ktoś z forumowiczów się wybiera na ten sobotni spęd :)

• 3 miesiące temu...
Napisano

Hejka

Wybieram się z małżonką na rower i szukam trasy do 20 km w dwie strony. Jako że kobita nie lubi pi drodze jeździć to wolałbym co by po ścieżkach było. Co możecie polecić drodzy moi?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Hejka! Kręcę na kole okolice Sosnowiec, Będzin, DG, jak ktoś ma ochotę się przyłączyć to dzwońta 509 135 611. Pzdr 

Napisano

witam.

jutro o 12 zamierzam startowac z centrum(przeciwko płacu kultury) DG na pogorie 3-4, jeżeli ktosz jest chętny zapraszam do wspólnego wyjazdu. jeżdże kolarzówką. tel.536 835 423

• 2 miesiące temu...
Napisano

Czy ktoś od nas jechał teraz w Sosnowca około 22 15 pod plastrem miodu? Ktoś mi machał , ja skręcałem w stronę naftowej. Po za tym fajna lampa, przodu :D

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Witam, jutro z sosnowca wybieram się na rowerze do Wisły, zostaję na noc i w niedzielę wracam z powrotem, ja ktoś chętny może dołączyć.

Napisano

Cześć Kamil, nie wiedziałem, że tak daleko jeździsz. Do zobaczenia jutro 

Ktoś chętny po Pogorii pokręcić tempo rekreacyjne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...