Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobry :D

ktoś się jutro wybiera na etap TdP ?? Jeśli tak to gdzie ??

w sumie to nie miałam tego w planach, ale czemu nie, można by skoczyć :). Btw. jest ktoś chętny na pedałowanie wieczorem? Zmykam teraz pobiegać, wrócę za ok 2h, więc ew. wtedy przeczytam czy znajdzie się jakiś śmiałek ;)

Napisano

Czołgiem! wrzucam info troszkę wcześniej, mianowicie jest ktoś chętny pośmigać dziś w nocy? Start 23.00 spod żylety :)

Napisano

Hej, ja troszeczkę z innej dętki ;) a mianowicie byłby ktoś chętny jechać na rowerach do Krakowa? Np. za 3 tygodnie w weekend

Napisano

Hej, ja troszeczkę z innej dętki ;) a mianowicie byłby ktoś chętny jechać na rowerach do Krakowa? Np. za 3 tygodnie w weekend

ja byłabym chętna aczkolwiek nie w weekend ;/

Napisano

ja byłabym chętna aczkolwiek nie w weekend ;/

Ja i żona też się pisze na Kraków jestem w trakcie wytaczania trasy...raczej lasy,przez Trzebinie,start z Sosnowca.

Napisano

Ja i żona też się pisze na Kraków jestem w trakcie wytaczania trasy...raczej lasy,przez Trzebinie,start z Sosnowca.

OoOoOOoo iście wybornie :) A wy preferowalibyście wypad w weekend czy raczej w tygodniu?

Napisano

OoOoOOoo iście wybornie :) A wy preferowalibyście wypad w weekend czy raczej w tygodniu?

Raczej w tygodniu byle była w miarę ładna pogoda,plan jest taki albo jedziemy rano do Krakowa trochę nacieszyć się rynkiem i wracać koleją lub odwrotnie,gps pokazuje około 60km,będziemy starać się jechać lasami i drogami lokalnymi.wcześniej chcemy jechać do zamku za Trzebinią...Rudno,trasa się pokrywa,termin do ustalenia,czym nas więcej tym lepiej :thumbsup:

Napisano

Mnie bardzo zależy na takim wypadzie ale ja szosę proponuję... ale dla was to i na górala wskoczę,

Co do dnia to w tygodniu praca..... :(

Napisano

Jestem nowy i właśnie też planowałem wypad do Krakowa taki całodniowy. Termin u mnie zależy czy będę pracował czy nie, ale byłbym chętny wybrać się w jakimś większym gronie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Są chętni na wypad do Krakowa w piątek rano,lub sobotę?przewidziany powrót pociągiem dystans około 80km ruszamy z Sosnowca przez Jaworzno,Trzebinię,Krzeszowice,kawa na rynku pytania na kasjopeja10@wp.pl   .

Napisano

Szosa czy mtb?

z tego co wiem nie da się przejechać trasy tylko lasami,więc będzie mieszana,za Trzebinią jest szlak rowerowy lasami,po drodze zamek w Rudnie i Tenczynku,przed samym Krakowem to już drogi, może znajdzie się ścieżka rowerowa, nie wierzę polskim kierowcom dlatego ograniczam jazdę po drogach..

Napisano

Jak ktoś chętny 07.09 na spokojną przejażdżkę 20-30km po Sosnowcu to zapraszam. 12:30 start Niwka przy nowej ścieżce rowerowej Jamesa Watta zaczyna się naprzeciwko stacji beznynowej ST1 czy jak tam się nazywa teraz. Bordowa bluza, szara merida crossway, czekam do 12:40 potem jadę. Około 13:00 będę przez chwilę na Borkach.

Napisano

mała zmiana wypad do Krakowa w niedziele 8,30 start z niwki do tej pory jadą 3 osoby w tym jedna kobieta zapraszamy.

jakbyś jeszcze przypadkiem rano tu zaglądał, to wysłałem Ci maila, bo bym się może z Wam zabrał

Napisano

wypad do Krakowa w niedziele 8,30

I jak tam, udało się dotrzeć do Krakowa? Ja w drodze powrotnej oczywiście trochę pobłądziłem, ale jakoś dałem radę dojechać do domu.

Dzięki za wspólne kręcenie, następnym razem postaram się dojechać z Wami do celu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...