Mleczu Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 dobry wieczór jest ktoś chętny wyskoczyć teraz na koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 dobry ktoś się jutro wybiera na etap TdP ?? Jeśli tak to gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 dobry ktoś się jutro wybiera na etap TdP ?? Jeśli tak to gdzie ?? w sumie to nie miałam tego w planach, ale czemu nie, można by skoczyć . Btw. jest ktoś chętny na pedałowanie wieczorem? Zmykam teraz pobiegać, wrócę za ok 2h, więc ew. wtedy przeczytam czy znajdzie się jakiś śmiałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Czołgiem! wrzucam info troszkę wcześniej, mianowicie jest ktoś chętny pośmigać dziś w nocy? Start 23.00 spod żylety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, ja troszeczkę z innej dętki a mianowicie byłby ktoś chętny jechać na rowerach do Krakowa? Np. za 3 tygodnie w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, ja troszeczkę z innej dętki a mianowicie byłby ktoś chętny jechać na rowerach do Krakowa? Np. za 3 tygodnie w weekend ja byłabym chętna aczkolwiek nie w weekend ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ja byłabym chętna aczkolwiek nie w weekend ;/ Ja i żona też się pisze na Kraków jestem w trakcie wytaczania trasy...raczej lasy,przez Trzebinie,start z Sosnowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja i żona też się pisze na Kraków jestem w trakcie wytaczania trasy...raczej lasy,przez Trzebinie,start z Sosnowca. OoOoOOoo iście wybornie A wy preferowalibyście wypad w weekend czy raczej w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 OoOoOOoo iście wybornie A wy preferowalibyście wypad w weekend czy raczej w tygodniu? Raczej w tygodniu byle była w miarę ładna pogoda,plan jest taki albo jedziemy rano do Krakowa trochę nacieszyć się rynkiem i wracać koleją lub odwrotnie,gps pokazuje około 60km,będziemy starać się jechać lasami i drogami lokalnymi.wcześniej chcemy jechać do zamku za Trzebinią...Rudno,trasa się pokrywa,termin do ustalenia,czym nas więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Mnie bardzo zależy na takim wypadzie ale ja szosę proponuję... ale dla was to i na górala wskoczę, Co do dnia to w tygodniu praca..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Super, w takim razie jestem chętna, czekam tylko na szczegóły co, jak, kiedy, gdzie i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomar1990 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem nowy i właśnie też planowałem wypad do Krakowa taki całodniowy. Termin u mnie zależy czy będę pracował czy nie, ale byłbym chętny wybrać się w jakimś większym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 witam,jutro rano mamy zamiar jechać w stronę zamku Rudno,co pokrywa się ze szlakiem do Krakowa,są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Na jutro dwie opcję,Tychy Paprocany zalew,lub zamek w Tenczynku....chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jutro robię dolinę Mnikowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jest ktoś chętny ruszyć się w góry? 25 niedziela? Trasa taka: Dzień 1 http://www.solar.blurp.org/glinka_0813/index.htmlJedziemy pociągiem z SC przed 7 teraz nie pamiętam dokładnie o której.Tylko jest jeden warunek tą trasę musimy zrobić do 20 bo później nie ma już pociągu, wiec będzie trzeba się trochę spiąć, i zjazdy na piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Są chętni na wypad do Krakowa w piątek rano,lub sobotę?przewidziany powrót pociągiem dystans około 80km ruszamy z Sosnowca przez Jaworzno,Trzebinię,Krzeszowice,kawa na rynku pytania na kasjopeja10@wp.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Szosa czy mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Szosa czy mtb? z tego co wiem nie da się przejechać trasy tylko lasami,więc będzie mieszana,za Trzebinią jest szlak rowerowy lasami,po drodze zamek w Rudnie i Tenczynku,przed samym Krakowem to już drogi, może znajdzie się ścieżka rowerowa, nie wierzę polskim kierowcom dlatego ograniczam jazdę po drogach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja tylko szosa, ostatnio tenczynek był zamknięty bo roboty są prowadzone. Pozdrawiam i miłego wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 mała zmiana wypad do Krakowa w niedziele 8,30 start z niwki do tej pory jadą 3 osoby w tym jedna kobieta zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Chętny ktoś jutro szosa z rana ? trasa koło 100km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumbiaczek Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jak ktoś chętny 07.09 na spokojną przejażdżkę 20-30km po Sosnowcu to zapraszam. 12:30 start Niwka przy nowej ścieżce rowerowej Jamesa Watta zaczyna się naprzeciwko stacji beznynowej ST1 czy jak tam się nazywa teraz. Bordowa bluza, szara merida crossway, czekam do 12:40 potem jadę. Około 13:00 będę przez chwilę na Borkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 mała zmiana wypad do Krakowa w niedziele 8,30 start z niwki do tej pory jadą 3 osoby w tym jedna kobieta zapraszamy. jakbyś jeszcze przypadkiem rano tu zaglądał, to wysłałem Ci maila, bo bym się może z Wam zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wypad do Krakowa w niedziele 8,30 I jak tam, udało się dotrzeć do Krakowa? Ja w drodze powrotnej oczywiście trochę pobłądziłem, ale jakoś dałem radę dojechać do domu. Dzięki za wspólne kręcenie, następnym razem postaram się dojechać z Wami do celu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.