kuls Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dlatego też czekam do 10 ale myślę, że będze ok. Na tvnmeteo mówią tylko o przelotnych opdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, znak ktoś fajną trasę z pogorii 4/Siewierza na jezioro porajskie, asfaltową boczną na szosę? Jeśli tak to chętnie się wybiore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ja Ci sugeruję odpal google map i sobie spokojną trasę wyznaczysz, tak jest sporo wiosek po droddze, więc ruch raczej niewielki. Wg mnie po szybki zlustrowaniu googlemap to z Siewierza kieruj się na Pińczyce przez Nową Wioskę dalej na Osiek i Ligotę Górną, a z tamtąd to już o ile pamiętam to są znaki na zalew w Poraju Teraz się trochę dokładniej przyjrzałem i droga między Pińczycami a Nową Wioską może być droga gruntowa, reszta to asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Moze ktos ma ochote do dzieckowic sie przejechac Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Asfalty, czy gleba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nie cytuj całego posta nad Tobą bo się przyczepią ;P Moze ktos ma ochote do dzieckowic sie przejechac Też bym pojechał jak niezbyt trudna trasa tylko nie wiem czy z moją kondycją bym podołał. Mógłbym gdzieś na trasie się przyłączyć zależy którędy będziesz jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No ja juz wrocilem z dzieckowic :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A ja z Chrzanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Panowie i Panie o ile takie też to czytają, powiem krótko fatalnie z tą pogodą Ja chce na rower a tu lipa. Pytanie, jeździ z was ktoś może po ścieżce rowerowej po Sławkowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To tam jest ścieżka ? nigdy nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To tam jest ścieżka ? nigdy nie zauważyłem A no jest jest, zrobili jakieś 2-3 lata temu i ma 6 km długości, dla górala bardzo fajna sprawa. Trzeba z niej korzystać póki jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ta ścieżka to lipa, nic tam nie ma, może jeden mostek, lepiej odbić na niebieski szlak, taki inny niebieski, nie wiem jak się nazywa takie dziwne znaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ta ścieżka to lipa, nic tam nie ma, może jeden mostek, lepiej odbić na niebieski szlak, taki inny niebieski, nie wiem jak się nazywa takie dziwne znaczki. No masz racje, szału nie ma z tą ścieżką ale zawsze coś dla chętnych na rower, lepsze to niż nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 I co tak tu ucichło, nikt już nie jeżdzi ? W razie czego popołudniami mogę gdzieś wyskoczyć niedaleko jak ktoś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 I co tak tu ucichło, nikt już nie jeżdzi ? W razie czego popołudniami mogę gdzieś wyskoczyć niedaleko jak ktoś chętny. Wręcz przeciwnie kolego wszyscy jeżdżą że nawet nie mają kiedy napisać na forum hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Zgadzam się, trzeba zamknąć 3.000 tyś km przed końcem czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ktoś chętny na mały wypadzik na Pogorie 3 lub 4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witam, ma ktoś jakieś plany na jutrzejszy dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Mam w planach jutro Ojców zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 O której startujesz? Teren czy tylko asfalt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Po 16 ktoś ma ochotę się pokręcić gdzieś po terenie? im więcej terenu tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Mam w planach jutro Ojców zobaczymy co będzie Asfalt? Jak tak to Jade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Chyba odpuszczę pogoda nie zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ładna pogoda przecież. Ja gdzieś w łatwy teren mogę jechać albo jakiś wypad ~30 km na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Hej, ktoś chętny na góry w sobotę albo niedzielę? okolice wisły/ustronia? dojazd moim autem (na gaz, więc będzie tanio:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.