marcinusz Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja jeżdżę na rowerku z Sosnowca do Katowic koło stawików, a potem przez Szopienice tak jak tramwaj 15:) Ja najbardziej lubię jeździć z Katowic ulicą Katowicką i Le Ronda do Dąbrówki Małej, dalej ul. Pod Młynem na Borki a z Borek terenowo na ulicę Kresową i dalej można wg potrzeb: w lewo w kierunku Egzotarium lub prosto do ul. Sobieskiego (tam gdzie jedzie tramwaj). Polecam Borki były ostatnio rozkopane, ale już kończą i ponoć jest już przejezdnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No mozemy sie z centrum zgadac. No wlasnie Egzotarium, o to mi chodzi:P Stawiki...domyslam sie ze chyba tam przejezdzalem raz jak sie pomylilem, ale ulica lepsza, bo nie raz po ciemku sie jezdzi takze odpada. No wlasnie musze przez te szopienice jakos ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam, szanowni rowerzyści-kolarze ja jestem z okolic Wolbromia ale pojeździłbym z wami, jest jakaś szansa? Mogę podbić pod np. Sławków a dalej to już z wami. Na czym jeździsz. Ja razem z kumplem często jeździmy po Sławkowie, Bukownie Trzebini, Jaworznie można się kiedyś zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Na czym jeździsz. Ja razem z kumplem często jeździmy po Sławkowie, Bukownie Trzebini, Jaworznie można się kiedyś zgadać. O to super byłoby razem pośmigać. Szosówką jeżdżę a mam 20 lat. To się zgadamy jak coś co do terminu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Chyba szosa będzie problemem, my wyznajmy politykę że na asfalt szkoda opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Chyba szosa będzie problemem, my wyznajmy politykę że na asfalt szkoda opon Nic nie będzie problemem Zamiast szosy wezmę górala i problem znika. Ale ciekawa polityka.... jak wy palicie gumę na szosie to się ona zużywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 No to nie ma sprawy można się ugadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 No to nie ma sprawy można się ugadać Bardzo się cieszę, To wy jeździcie bocznymi dróżkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jeździmy po wszystkim głownie lasy ale zdarza się pchanie przez piach, jazda torami itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jeździmy po wszystkim głownie lasy ale zdarza się pchanie przez piach, jazda torami itp. itd. Rozumiem a wy w jakim wieku bo Ty 19 lat jak widze, pewnie profesjonaliści ? strój itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 E tam, rowery ogarniają, a strój to zależnie od nastroju na sportowo albo na rowerowo zależy od pogody itp, ostatnio częściej jeżdżę w rowerowych większy lans na wsi:) A wiek spokojnie wiek o niczym nie świadczy 30+ i też można się uśmiać co nie miara, nasza ekipa trochę się posypała ale jak już do czegoś dojdzie to beka cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jak swojego złoma doprowadze do stanu używalności to też chętnie pojeżdże z wami po okolicach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 E tam, rowery ogarniają, a strój to zależnie od nastroju na sportowo albo na rowerowo zależy od pogody itp, ostatnio częściej jeżdżę w rowerowych większy lans na wsi:) A wiek spokojnie wiek o niczym nie świadczy 30+ i też można się uśmiać co nie miara, nasza ekipa trochę się posypała ale jak już do czegoś dojdzie to beka cały czas Hehe znam to Też wolę w stroju jeździć bo się zwraca uwagę na pieszych Co do wieku to jasne że tak, masz rację, wiek o niczym nie świadczy ani płeć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jeśi wiek wam nie przeszkadza to się piszę,śmigam prawie codziennie start z niwki oczywiście lasami ,dystans 20-40 km,rejon jaworzna,3 stawów,pogoria,imielin,chętnie poznam nowe warianty tras.swoje trasy gps publikuję na fb .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jeśi wiek wam nie przeszkadza to się piszę,śmigam prawie codziennie start z niwki oczywiście lasami ,dystans 20-40 km,rejon jaworzna,3 stawów,pogoria,imielin,chętnie poznam nowe warianty tras.swoje trasy gps publikuję na fb .pozdrawiam. Mnie osobiście, absolutnie nie przeszkadza wiek Jedynie co to czasem pogoda A dziewczyn z tych rejonów nie ma chętnych na rower? PS. Tylko jak się pogoda poprawi to jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jeśi wiek wam nie przeszkadza to się piszę,śmigam prawie codziennie start z niwki oczywiście lasami ,dystans 20-40 km,rejon jaworzna,3 stawów,pogoria,imielin,chętnie poznam nowe warianty tras.swoje trasy gps publikuję na fb .pozdrawiam. Można pokręcić ale 3 Krzyśków to chyba przesada hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ostatnio pogoda nie nastraja na dłuższe wypady. A ja tylko robie kursy do serwisu bo luzy to łapie w różnych dziwnych miejscach i strach do lasu wjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 jak tylko poprawi się pogoda wybieram się na wyprawę do okoła Imielina,i na zamek za Trzebinią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tenczynek? Szosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 raczej las i drogi rowerowe ....na szosach szaleńców nie brakuje a chciałbym jeszcze trochę pożyć,rozmawiałem nie dawno na trasie z gościem,i mówił że do krakowa mozna jechać lasami i polami,do Trzebini nie powinno być problemu.a jutro o ile deszcz nie będzie padał z kumplami wybieramy się na 3 stawy przez stawiki,Szopience...taka lajtowa bo oni nie śmigaja na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharski Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 dzisiejsza trasa http://www.navime.pl/trasa/118826/78256?stf=true#_=_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Pogoda za oknem rewelacja, o 10 wyjeżdżam na rower. Po piątkowych błotnistych leśnych doświadczeniach trasa na dziś wybitnie asfaltowa... Ktś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Gdzie oczy poniosą A tak na poważnie to myślałem raczej o terenach na północ od Dąbrowy, jezioro przeczyce i powrót przez może Bytom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Zobaczę jak będzie za godzinkę to może się gdzieś ruszę Nie chcę znowu się zmoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.