Amek87 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 To wbijaj do nas na ul. Mińską ;]. Aktualnie mała przerwa na stacji gdzies za Opolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam, wiem, że trochę późno, ale może ma ktoś jutro na jakąś dłuższą wycieczkę o ile nie będzie padać. Planuje start między 9 a 10 i powrót max 15-16. Trasa dowolna w okolicach 80-100-120 km, zależy ja się będzie jechało i jaka będzie pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Hej, właśnie ruszam z Sosnowca w kierunku Pogorii przez prawdopodobnie Będzin, Łagiszę itd.. jak ktoś ma ochotę dołączyć to dzwońcie i ustawimy się gdzeiś na trasie 509135611 pozdro, Mleczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 https://www.facebook.com/groups/510599992321052/permalink/510738482307203/ 664987457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 dla wszystkich niezoriętowanych w temacie, dzisiaj o 20.30 ruszamy z Sosnowca (zbiórka USC Park Schoeana) na wieczorną przejażdzkę po dzikich lasach Pogorii IV hehhehehehe; P w planie takie właśnie kółeczko wokół czwóreczki , wszystkich zainteresowanych wspólnym pedałowaniem zapraszamy, kontakt do nas macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam miłośników 2 kółek z Sosnowca i okolic Dziś wskoczyłem na to forum i widzę, że coś się tu dzieje. Mam nadzieje,że uda mi się skoczyć z wami kiedyś na wspólne rowerowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam miłośników 2 kółek z Sosnowca i okolic Dziś wskoczyłem na to forum i widzę, że coś się tu dzieje. Mam nadzieje,że uda mi się skoczyć z wami kiedyś na wspólne rowerowanie. Pozdrawiam Witamy i zapraszamy na wspólne kręcenie . Z jakiej części Sc jesteś? Pozdrawiam Mleczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 https://www.facebook.com/groups/510599992321052/ Tutaj się co chwilę knuci jakiś wyjazd także zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpawel20 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie, a czy szosowca przyjmiecie w swoje szeregi? Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witamy i zapraszamy na wspólne kręcenie . Z jakiej części Sc jesteś? Pozdrawiam Mleczu Kazimierz Górniczy pozdrawia https://www.facebook.com/groups/510599992321052/ Tutaj się co chwilę knuci jakiś wyjazd także zapraszam. Hyhy będę zaglądać zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ktoś dziś coś kręci w okolicach 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ja mam w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie, a czy szosowca przyjmiecie w swoje szeregi? Pozdrawiam Paweł SzOSNOWICZANIE nie muszą pytać o zgodę ;P hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Czołgiem ludziska! W sobotę kręcimy na pustynię Błędowską, start Sosnowiec park Schoena godzina 11.00 Zapraszamy wszystkich chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Czołgiem ludziska! W sobotę kręcimy na pustynię Błędowską, start Sosnowiec park Schoena godzina 11.00 Zapraszamy wszystkich chętnych Jaka trasa? Czy da radę szosą? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jaka trasa? Czy da radę szosą? Pozdrawiam. jaka trasa, hmmmm... w sumie to chyba żadne z nas nie wie:D ale gdybym już miała wybierać to wolę unikać jazdy wraz z samochodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Czesto bede smigal na trasie Katowice - Sosnowiec . Jaka najlepsza trase polecacie? Nie najlduzsza, z nie duzym natezeniem ruchu itp. na razie to po kilku probach wydaje sie najlepsza taka: Od Katowic chorzowska - kolo SIlesi (sciazka rowerowa) do rozdzienskiego, tam wzdluz trasy (dziurawymi chodnikami, glosno) . Pozniej skrzyzowanie w lewo przez oczyszczalnie sciekow (znacznie lepsza droga), przez milowice no i juz praktycznie jestem. Mam nadzieje ze wyjasnilem wam na tyle, ze kojarzycie trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Czesto bede smigal na trasie Katowice - Sosnowiec . Jaka najlepsza trase polecacie? Nie najlduzsza, z nie duzym natezeniem ruchu itp. na razie to po kilku probach wydaje sie najlepsza taka: Od Katowic chorzowska - kolo SIlesi (sciazka rowerowa) do rozdzienskiego, tam wzdluz trasy (dziurawymi chodnikami, glosno) . Pozniej skrzyzowanie w lewo przez oczyszczalnie sciekow (znacznie lepsza droga), przez milowice no i juz praktycznie jestem. Mam nadzieje ze wyjasnilem wam na tyle, ze kojarzycie trase. Ja jeżdżę na rowerku z Sosnowca do Katowic koło stawików, a potem przez Szopienice tak jak tramwaj 15:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Ja jeżdżę na rowerku z Sosnowca do Katowic koło stawików, a potem przez Szopienice tak jak tramwaj 15:) No to moze byc dobra alternatywa. Mozesz mi to dokladniej wytlumaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Tylko koło stawików dziura na dziurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No tak Ty na fullu nawet nie poczujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No to moze byc dobra alternatywa. Mozesz mi to dokladniej wytlumaczyc? hehehe no tak.. dokładniej wytłumaczyć hmmm.. w moim przypadku to może nie być takie łatwe, a przynajmniej nie wiem czy gdybym zaczęła tłumaczyć Ci drogę to czy zdołałbyś to zrozumieć. Jak chcesz to możemy kiedyś umówić się w centrum Katowic i organoleptycznie pokażę Ci trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No tak Ty na fullu nawet nie poczujesz ojtam ojtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelcio Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam, szanowni rowerzyści-kolarze ja jestem z okolic Wolbromia ale pojeździłbym z wami, jest jakaś szansa? Mogę podbić pod np. Sławków a dalej to już z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.