Root Admin Mieciu Napisano 13 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ciąg dalszy tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/62214-sosnowiec-pobudkasosnowiec-sie-budzi-ze-snu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam, wiem, że trochę późno, ale może ma ktoś ochotę na małą wycieczkę koło 10.30-11 dziś, jakieś 2-3 g po okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ludziki może jakieś szlajanko w niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Pogoda nie zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jutro ma być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ja i tak odpadam jeszcze mnie grypa trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak macie gdzies sie ruszyc na rower w przyszlym tygodniu to mnie informujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Właśnie wróciłem z Rabsztyna ale za tydzień na pewno gdzieś ruszę to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Sosnowiec już się obudził z zimowego snu? 2-go kwietnia mam niecny plan dosiąść mojego dwukołowego ogiera! Będzie ktoś chętny potowarzyszyć mi w rozpoczęciu mojego prywatnego Mleczurowatego sezonu rowerowego? Wypad standardowo około godziny 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Sosnowiec już się obudził z zimowego snu? 2-go kwietnia mam niecny plan dosiąść mojego dwukołowego ogiera! Będzie ktoś chętny potowarzyszyć mi w rozpoczęciu mojego prywatnego Mleczurowatego sezonu rowerowego? Wypad standardowo około godziny 21 Witam, Szosa czy MTB? Jaka długość trasy i gdzie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam, Szosa czy MTB? Jaka długość trasy i gdzie? Pozdrawiam. Tak myślałam wyskoczyć na Pogorię z Sosnowca traska wzdłóż wału przy Przemszy, objechać IV i wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak się nic nieoczekiwanego nie wydarzy to chętnie się wybiore na nocny objazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jak się nic nieoczekiwanego nie wydarzy to chętnie się wybiore na nocny objazd. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam sąsiadów zza Brynicy . Jeżeli mowa o nocnych wypadach to nie może mnie tam zabraknąć.Na ewentualnie inne pory dnia też dam się namówić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam sąsiadów zza Brynicy . Jeżeli mowa o nocnych wypadach to nie może mnie tam zabraknąć.Na ewentualnie inne pory dnia też dam się namówić . widzę że robi się coraz przyjemniej, na chwilę obecną już jakiś 4 chętnych, jeszcze kilka osób i będziemy mogli zrobić sobie prywatną nocną masę krytyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Termin i miejsce zbiórki - jedyne 2 rzeczy potrzebne mi do szczęścia teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nikt tu nie jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mnie się zdarza . Mleczu do konca miesiąca niedostępna. Reszta nie wiem jak. Pisać, dzwonić - jak nie jestem w pracy to jestem na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Czy ktoś z drogich forumowiczów udaje się na zagłębiowską masę w piątek 3 maja ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Szkoda wolnego na masę a 4 go lecę do Ojcowa jak ktoś chętny to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szlaja się ktoś dzisiaj wieczorem na kole? Ja już w PL, tak więc pora dosiąść mojego czarnego rumaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja niestety nie dam rady, kłade się spać wyjątkowo wcześnie i nie mam zamiaru dotykać Helmuta przed jutrzejszym rowerowym wyjazdem do Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja niestety nie dam rady, kłade się spać wyjątkowo wcześnie i nie mam zamiaru dotykać Helmuta przed jutrzejszym rowerowym wyjazdem do Wrocławia. jak dojedziecie do Wrocka to zawitajcie na szamanko do http://www.barjacekiagatka.com.pl/6619/ ceny rewelacyjne, pytanie czy smaczne a potem czekam na relację Kurde żal mi tej waszej jutrzejszej wyprawy, ale wiem że nie dałabym rady tyle km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jadą z nami 2 osoby które w tym roku nie zrobiły nawet 100km. Kewstia nastawienia psychicznego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jadą z nami 2 osoby które w tym roku nie zrobiły nawet 100km. Kewstia nastawienia psychicznego . jeżeli chodzi o nastawienie psychiczne to mam dzisiaj taką wk*** że jak wsiąde wieczorem na krossidło to wyląduje chyba nad morzem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.