Mon5teR Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Marcin tylko obadaj Sobie jeszcze tą trasę bo ja nią jeszcze nie jechałem ale myślę że damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja wiem, że pociągiem wychodzi taniej ale wy panowie macie taką opcję a Małopolsce jest to raczej nie realne. Dlatego pytam czy ma ktoś w planach np. rejon Zawoi, Gorce, Wyspowy. Nie koniecznie przecież na jeden dzionek. Spokojnie, ze dwa lata i się chłopakom znudzą pobliskie Beskidy Wtedy może jakąś relację z Gorców znajdziemy, a może i jakieś Bieszczady Ja właśnie wróciłem z Beskidu Przydomowego, tj. Śląskiego i generalnie szlaki mokre ale w miarę słonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsMaxx Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wszystkie znaki na niebie wskazują że także się jutro zjawię. Nie wiem tylko jeszcze czy na dworcu czy uda mi się załapać z kolegą MarcoK na samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 No ją miejsce mam i bardziej mi pasuje auto tym bardziej w 2 osoby na gazie wyjdzie 2 razy taniej niż pkp niestety na studencki już się nie lapie oczywiście kwestia trasy czy robimy loopa czy jedziemy przed siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsMaxx Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 MarcoK posłałem już jakiś czas temu PW ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Marcin tylko obadaj Sobie jeszcze tą trasę bo ja nią jeszcze nie jechałem ale myślę że damy radę Spontan po całości, na czuja też dobrze się jeździ Widzimy się rano o ile pogoda nie przeszkodzi nam w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, wchodzę w ten wyjazd, lubię spontany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Niestety jutro odpadnę Panowie, zawitam jedynie jako kibic podczas downhill contest w Wiśle Trzymam kciuki i czekam na relację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Spontan po całości, na czuja też dobrze się jeździ Widzimy się rano o ile pogoda nie przeszkodzi nam w tym Spoko Panowie, widzimy się w Bielsku, my dojedziemy z OSmaxem autem, rano ustalimy szczegoly gdzie sie spotkamy. Pozd, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Marek, w razie czego to będziemy wysiadać w BB Leszczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Macie może jakieś plany na weekend majowy? Pytam bo szukam towarzystwa na wypad w Beskidy 1 maja Trasa do ustalenia, myślę o jakichś kilku górkach tak na ok 5-6h jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jeżeli chodzi o 1 maja to jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Byłby ktoś chętny na rychleby 3-4 maj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Trochę się dzisiaj przeliczyliśmy z wypadem na Leskowiec. Dotarliśmy na Żar, cali w błocie, ale z bananami na twarzy, i gdy już mieliśmy się kierować w stronę Leskowca to ciemne chmury zmieniły nasze zamiary, zjazd do Porąbki i asfaltem przez Przegibek gdzie dupy zlało nam konkretnie Beskid Mały jest fajny, praktycznie gdyby się uprzeć to non stop w siodle, ale opcja bez samochodu chyba nie wchodzi w grę aby dotrzeć w rejony Leskowca, chyba że w długie dni aby w BB być najpóźniej o 8:00. Na pewno jeszcze ten temat powróci z mojej strony Kilka fotek -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/6007065193803680401 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Wypad fajny by na Leskowiec się dostać i zdążyć z dniem, to trzeba by asfalt non stop do Żaru i potem na Leskowiec się kierować już terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Coś panujecie na wolny czwartek ? Bo aż mnie skręca od siedzenia w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Byłby ktoś chętny na rychleby 3-4 maj ? Ja może bym sie wybrał tylko jeszcze nie mam majowych planów więc wyjdzie w praniu. Dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon5teR Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzięki Wszystkim za wspaniały wyjazd i że chciało Wam się na mnie czekać Mam nadzieję się poprawić na podjazdach Kilka fotek https://plus.google.com/photos/118317995685979489623/albums/6007430969026335953?banner=pwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Nie każdy jest tak dobry na zjazdach jak Ty, za to na czym innym zyskuje! Fajnie było, jak to mówię gdzie zjazd tam i podjazd musi być. Mi bardziej podjazdy do gustu przypadły, na zjazdach lampka się zaświeca niestety, zjazdy wolne, podjazdy szybko odwrotnie niż u cb Tomek. Szykujecie jakiś wypad w góry zaś? Majówka? Może ten Leskowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja mam w planach 1 maja, zaczynamy w Zwardoniu i kierunek Barania, a później Malinowska Skała, a co dalej to już kto wie, zależy jaka będzie pogoda i jak noga będzie podawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Może 1.05 ? Pogoda ma być jeszcze ok,bo 3-4 poniżej 10 i deszcz zapowiadają. edit Z tego co widze pociąg do Zwardonia jedzie z Katowic prawie 3h ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ten o 6:30 2h25m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Coś za mną nowego chodzi, Beskidy te nasze są oklepane. Beskid Mały do końca poznać i zaś w nowe wyruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ten o 6:30 2h25m Jestem zany, jak wielbłąd po pustynnym wyścigu, ale na Twój plan bym reflektował Do czwartku może się jakoś zregeneruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Może ten Leskowiec ? Podjechać trochę bilżej pociągiem np do Łodygowic i walnać coś takiego http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bubfnfcservubgzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.