detonator Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 E no, warunki faktycznie dobre Dobry trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Zasadniczo w Beskidzie Śląskim też nie było wcale najgorzej: -> http://beskidtrail.pl/na-barania-gore/ O! Produkujesz stronę Zdecydowanie zamierzam zaglądać w celu zasięgania inspiracji. Podglądam Twoją stravę i mam wrażenie, że w żywieckim znasz już każdy kamień. Miło, że się chcesz tym podzielić. Może kiedyś uda się pokręcić wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 O! Produkujesz stronę Zdecydowanie zamierzam zaglądać w celu zasięgania inspiracji. Podglądam Twoją stravę i mam wrażenie, że w żywieckim znasz już każdy kamień. Miło, że się chcesz tym podzielić. Może kiedyś uda się pokręcić wspólnie. Staram się dość regularnie bywać w górach mi najbliższych (sercem i miejscem). Nie zawsze jest czas na całodniowe wypady, ale nawet w kilka godzin można ogarnąć fajną trasę. Mam nadzieję, że strona pokaże te możliwości. Na pewno nie będą tam opisane szczegółowo wszystkie trasy, ponieważ chcę zostawić innym rowerzystą możliwość odkrywania szlaków. Co najwyżej może kogoś zainspiruje czy pomoże w zaplanowaniu wycieczki. A na wspólne kręcenie zapraszam - jadę w najbliższy czwartek. Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Dziś w Beskidzie Śląskim warunki do jazdy przednie! W końcu Więcej: http://beskidtrail.pl/petla-ustroniem-wisla/ Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Ja mam w planach w niedzielę uderzyć w Beskidy, ale raczej w Mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Cześć, zna ktoś grupy szosowców (jeśli są) w okolicy Wisły,Ustronia,Szczyrku,Istebnej? Mile widziane grupy fb. Na MTB też mogę się podpiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Dziś Błatnia, harcerski, Klimczok i singlowo na Karkoszczonkę Foty + moje wypociny (po kliknięciu na info) -> https://photos.google.com/share/AF1QipNMoO2frjOrUn2TI36RIWoeZTAngAN6D9PmmPXkronFuqlSqj0MTQzprGaz3d7q9g?key=U1g2ZkNWV1VWdFJtaUFhNUYxZjZIU04xVFFETUhR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 MartinH jak wrażenia na Soilu w górach? Dobry zawodnik widzę jesteś, chętnie bym z Tobą pokręcił może ustawimy sie na Beskidy kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Soil daje radę, tylko kierownik nic nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 MartinH - ten szlak szklany to w całości jest taką rozjechaną drogą jak na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Momentami jest gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Na pewno nie będą tam opisane szczegółowo wszystkie trasy, ponieważ chcę zostawić innym rowerzystą możliwość odkrywania szlaków. Co najwyżej może kogoś zainspiruje czy pomoże w zaplanowaniu wycieczki. Skorzystałem z Twojego opisu trasy ''Pętelka na Worku Raczańskim''. Oczywiście zmieniłem nieco przebieg trasy, z Rycerki Dolnej zielonym jechałem na Przegibek i dalej do Rycerki Górnej. Następnie już w.g. Twojego opisu żółtym (świetny podjazd), oraz znanym i lubianym czerwonym, bez ponownego zaglądania na Przegibek. Było trochę błota i zwalonych drzew, ale poza tym.. bajka! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 szymku', dnia 09 Maj 2017 - 7:55 PM, napisał: Na pewno nie będą tam opisane szczegółowo wszystkie trasy, ponieważ chcę zostawić innym rowerzystą możliwość odkrywania szlaków. Co najwyżej może kogoś zainspiruje czy pomoże w zaplanowaniu wycieczki. Skorzystałem z Twojego opisu trasy ''Pętelka na Worku Raczańskim''. Oczywiście zmieniłem nieco przebieg trasy, z Rycerki Dolnej zielonym jechałem na Przegibek i dalej do Rycerki Górnej. Następnie już w.g. Twojego opisu żółtym (świetny podjazd), oraz znanym i lubianym czerwonym, bez ponownego zaglądania na Przegibek. Było trochę błota i zwalonych drzew, ale poza tym.. bajka! Dzięki! Fajnie! Cieszę się że się podobało . Worek Raczański to bardzo wdzięczny teren na MTB. Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Orientacyjne pytanie: ktoś chętny na pokręcenie w sobotę po raczańskim worze ? Start Rajcza, meta Żywiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Srogo, a może Pasmo Jałowieckie? ew. coś lżejszego, może Mały? na worek jeszcze nie mam formy/kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Hejka, zawsze jeździłem z Ustronia przez Czantorię, Soszów, Stożek na Kubalonkę ... Tym razem mam wyjazd firmowy do Wisła Osada ; w pobliżu traska na wspomniane wcześniej pagórki. Pytanie takie, lepiej wrócić się do Wisły i jechać Soszów, Stożek i zjazd do Osady, czy z Osady w drugą stronę ? Założenie, aby jednak jechać, a nie pchać, bo czasu za wiele nie będę miał. Siakoś tych szlaków nijak nie kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Zielonym na Stożek, czerwonym przez Kubalonkę na Baranią i zjeżdżasz niebieskim Przynajmniej ja bym tak to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Srogo, a może Pasmo Jałowieckie? ew. coś lżejszego, może Mały? na worek jeszcze nie mam formy/kondycji No niestety, w grę wchodzi tylko coś grubszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Orientacyjne pytanie: ktoś chętny na pokręcenie w sobotę po raczańskim worze ? Start Rajcza, meta Żywiec Ja bym jechał na coś takiego ale w niedziele raczej, mogę do kogoś dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 No niestety, ale niedziele mam pracująca. Zacząłem się trochę wahać, bo prognozy są mniej optymistyczne niż dwa dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Sobota ma być jeszcze w miarę ok, około 17godz zapowiadają opady dopiero więc tragedii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Ktoś jedzie w ten Śląski/Żywiecki jutro? Chętnie bym się podczepił, tylko że ja jadę emerycko, na razie nie mam formy na góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Wycieczka emerytów jest w niedzielę , jak masz chęć to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Dawaj w zywiecki. Jak cos to po 9 w rajczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Emeryci zakończyli trip. Węgierska G.,szutrówkami na Halę Radziechowską, przez Magurki, Gawlas, Malinów na Salmopol. Dalej czerwonym do Karkoszczonki, zielonym na Klimczok i Kozią Górkę, żeby Starym Zielonym zjechać do B.B.Dzięki pogodzie luzik na szlakach, bardzo udany dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.