detonator Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Miałem w planach worek, ale jednak pokręcę po okolicach Istebnej i trójstyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Dziś byłem po południu w B.Małym. Dawno nie widziałem w nim tyle wody! Sporo jeszcze płynęło w lesie i zewsząd. Myślę, że za dzień-dwa dopiero to lepiej podsuszy. Żywiecki w sporej części na szlakach jest usiany glinką i ziemią - może być grząsko i ślisko. Ja jutro wybieram się w Sądecki, pewnie wiele lepiej mieć nie będę miał, ale to tak w ramach odskoczni od rodzimych gór . Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ja jutro odpuszczam, ale mam plan na wtorek, myślę że przez te 2 dni przeschnie do akceptowalnego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Ja jutro odpuszczam, ale mam plan na wtorek, myślę że przez te 2 dni przeschnie do akceptowalnego poziomu We wtorek też kręce, ale nie ma jeszcze sprecyzowanych planów. Pewnie już z Sądeckiego wrócę i coś koło Żywca się wymyśli, ewent. jakiś podjazd. Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 W poniedziałek będę wiedział czy mam urlop więc jakby coś to możemy się zgadać, mnie chodzi po głowie zielono/czerwony ze Skrzycznego do Buczkowic więc jakaś pętelka w tamtej okolicy mile widziana, ewentualnie czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Byłem. Błota sporo, ale jeszcze w miarę płynnym stanie. Według mnie przyjemniejsze niż takie przeschnięte jakie będzie za parę dni ( jeśli nie popada) Widoki rewelacyjne, temperatura wysoka, no i te korki na wiślance- bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Rycerka-Hala Rycerzowa- (niebieskim) Przegibek-Wielka Racza-Rajcza Centrum [23.10.2016] Sporo błota, podstawa to porządne gumy na błoto Ogólny brak formy i błoto spowodowało zatrważająco niską efektywność kręcenia. Rok temu taką trasę (tylko innym podjazdem i zjazdem do samego Zwardonia) zrobiłem w 7h16min, a wczoraj skracając już z Wielkiej Raczy szlakiem pomarańczowym i asfaltem wyszło 9h http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dmtqggspvlcmquaw https://goo.gl/photos/xRHVgCzbEFobAde38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Fajne widoczki, niebieski chyba trochę niewypał przy tej ilości błota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Masz racje Marcin Miał być cały czas czerwony ale zjechaliśmy na ten niebieski z ciekawości. Ogólnie to ciężka przeprawa, zresztą nawet na sucho nie byłoby łatwo. Wąsko, powalone drzewa, mnóstwo korzeni, a i grawitacja nie pomaga w pokonywaniu tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 https://goo.gl/photos/G1LvZwTKc64nRQBa6 Kilka zdjęć z jesiennej wycieczki po okolicach Istebnej. Co roku robimy tę trasę o tej samej, pięknej porze roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 A tak dokładniej ? Daj opis którędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill84 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 A na długi weekend pogoda się kiepska zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Wrzucę za jakiś czas ślad GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Doszły mnie słuchy, że już kapie w górach... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 ano kapie ale jutro ma być względnie a szlaki są w całkiem dobrym stanie, przynajmniej w Małym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Zobaczymy, co przyniesie poranek Może uda się zaatakować pętlę, którą wrzucił jakiś czas temu szymku, albo zrobić jakąś wariację na jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 aktualnie u mnie + 10 !! Deszczu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Mocno popadło w nocy? Warto się ruszyć? Mój kolega zrezygnował. Zastanawiam się czy warto jechać samemu, względnie podpiąć się pod kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Czesc, ktos cos planuje na weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 W Beskidach zrobiło się zimowo: Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Wybieramy się w czwartek albo piątek najprawdopodobniej na Słowację w jakieś wyższe górki. Może ktoś jeszcze dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Witam. Co byście polecili w Beskidzie Ślaskim i Żywieckim na pierwszą trasę po górach. Ale tak aby była możliwość dojazdu i powrotu pociągiem z Katowic. Jeszcze nie praktykowałem górojeździectwa i chciałbym spróbować teraz, jak będą dobre warunki. A jak nie to poczekam do wiosny. Coś dla początkującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dojazd do Bielska pociągiem, podjazd na Szyndzielnię, potem Błatnia, powrót na Szyndzielnię przez Klimczok, z Szyndzielni na Kozią górkę, zjazd Tłisterem i na pierwszy raz wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Zdjęcia z dzisiejszego wypadu na słowację https://photos.google.com/share/AF1QipPlrrISUVvMyBCJIjylBfmadxPYsYterGGC5TF6NWu0Ju5z0WhhLIKKEwcfx8QKaQ?key=cXRvRnVSRGtaNTJYUDllMlhrTjJjVTRrVHQxTHZB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rejon Suchego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.