DEVILEK Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Słit Chociaż na filmiku nie wygląda to jakoś strasznie. Tylko wrażenie, czy stosunkowo płasko było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Każda kamera wypłaszcza teren i "spowalnia". Widzę Grzegorz, że spodobało Ci się motanie filmów . ......................................... My zrobiliśmy sobie nightride'a https://www.facebook.com/media/set/?set=a.627736417278647.1073741840.446999182019039&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Paweł bo jeszcze z powodu Ciebie bede musiał fb załozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wczorajszy trip większą ekipą na Bendoszkę, a dalej na Przeł. Przegibek i czerwonym do Zwardonia, w tym ostatnie kilometry po ciemku Fajna wycieczka. Ja na Bendoszce byłem dwa razy, ale zawsze przy kiepskiej pogodzie, więc za dużo nie widziałem. My zrobiliśmy sobie nightride'a Ja może w piątek sobie skocze na wieczornego trYpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Gdzie chcesz jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Myślałem o "Naszym" beskidzie, ale patrząc na prognozy, chyba jednak zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Fajna wycieczka. Ja na Bendoszce byłem dwa razy, ale zawsze przy kiepskiej pogodzie, więc za dużo nie widziałem. Widoki, jak i kolory na tym szczycie są świetne Ale i tak wygranym tego szlaku był zjazd z Praszywki Wielkiej. Mega szybki i kręty Martin fajne fotki , pogoda sie udała , super Dzięki Złapałem w tym roku taką zajawkę na góry, że staram się wszystko upamiętniać W przyszłym roku planujemy już wyprawy kilkudniowe, ale do tego to trzeba formę ostro przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Złapałem w tym roku taką zajawkę na góry, że staram się wszystko upamiętniać Jeszcze się nawrócisz na enduro, czego Ci życzę Nasz ostatni wypad w Beskid Śląski. Zrobiliśmy po raz drugi trasę maratonu z Istebnej. https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/JesienneKlimaty02?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 swietny wypad tylko kiedy miałes taka pogode tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Hej, jutro ktoś się wybiera na jakieś luźne kręcenie po naszych Beskidach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Karol, zobacz temat Bikersi, planujemy zrobić Szyndzielnię-Skrzyczne-Barania i zjazd do Węgierskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 swietny wypad tylko kiedy miałes taka pogode tam? W zeszły weekend było tak fajnie. Termometr w liczniku wskazał mi 21 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jeszcze się nawrócisz na enduro, czego Ci życzę Jestem już tego bliżej niż dalej A fotki super, po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że jednak polska jesień w górach jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 wczoraj z kolega pojechalismy na jure , ale postanowilismy zrobic sobie niecodzienna wycieczke po za szlakami ( o ile to mozliwe) , widzielismy niesamowite miejsca , niektore dzikie i to bardzo jak na moje oko kilka fotek https://plus.google.com/photos/102197838617375824844/albums/5936736685888886721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Fajnie Mamy plan na Jurę jeszcze w tym roku jako alternatywę dla Gór, o ile taka wogóle istnieje A dzisiaj zaliczyliśmy mega trip: Szyndzielnia-Klimczok-Skrzyczne-Barania Góra, w tym perełka, czarny szlak do Milówki https://plus.google.com/photos/118155666108479221380/albums/5936944157190321169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Uroki jurajskiej jesieni , filmik z soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 jeszcze jeden filmik z mojego pobytu w Bieszczadach , zjazd z Łopiennika do Dołzycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jutro szybki trip w rejonie Brennej. Start koło 14:00 i śmiganie do 18:30 Jak coś, to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 W sobotę ktoś nie planuję enduro śmigania po śląskim/żywieckim? Jadę z kumplem, ale zawsze fajniej w większej ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 W sobotę planujemy ruszyć całą ekipa właśnie w śląski, tudzież żywiecki, można się spiknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Parę fotek z ostatniego wypadu w okolice Brennej https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/DookoABrennej?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Fajne fotki Paweł mam pytanko czym pstrykasz i czy później obrabiasz jakoś te zdjęcia? Bo kolory masz niesamowite No i patrząc na pogodę za oknem to sezon na góry chyba już się nam skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Fajne fotki Paweł mam pytanko czym pstrykasz i czy później obrabiasz jakoś te zdjęcia? Bo kolory masz niesamowite No i patrząc na pogodę za oknem to sezon na góry chyba już się nam skończył Ano coś w tym jest :/ Chociaż liczę na chwilową poprawę, bo ostatni raz w pagórki chcemy skoczyć w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Fajne fotki Paweł mam pytanko czym pstrykasz i czy później obrabiasz jakoś te zdjęcia? Bo kolory masz niesamowite No i patrząc na pogodę za oknem to sezon na góry chyba już się nam skończył Umiejętności mam kiepskie i nie mam daru do robienia zdjęć, czasem poprostu wyjdzie Z reguły, zabieram dwa aparaty. pierwszy, to zwykła małpka Sony o wąskim kącie obiektywu i marnym zoomem. Drugi aparat to lustrzanka cyfrowa z kitowym obiektywem. Problem w tym, że najczęściej i tak z tej lustrzanki nie korzystam, bo trzeba się zatrzymać, wyciągnąć z plecaka itp Dodatkowo, jak już ją wyciągnę, to i tak zdjęcia robię z automatu Co do sezonu w górach, to ja już chyba na ten rok zakończyłem ten bądź co bądź nie najgorszy sezon Dwa główne cele zaliczone: - nowy rower - przejechanie Głównego Szlaku Sudeckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ktoś chętny w sobotę na beskidy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.