Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Nice :) Na Cieńków Wyżni jechaliście żółtym szlakiem od skoczni narciarskiej przez Niżni i Postrzedni, czy bezpośrednio skrótem?

PS. Jakbyś dawał do swoich relacji jakieś mapki, albo chociaż tracki na Stravie czy innej Potravie, to byłbyś moim idolem ;)

Nice :) Na Cieńków Wyżni jechaliście żółtym szlakiem od skoczni narciarskiej przez Niżni i Postrzedni, czy bezpośrednio skrótem?

PS. Jakbyś dawał do swoich relacji jakieś mapki, albo chociaż tracki na Stravie czy innej Potravie, to byłbyś moim idolem ;)

Na Cieńków dotarliśmy szutrówką z w Wisły Czarne, czyli skrótem  :thumbsup:

Postaram się pójść z duchem czasu i w tym roku rejestrować ślady swoich wycieczek dalszych i bliższych. Swoją drogą, mógłbyś zrobić jakieś zestawienie takich programów i aplikacji w Twoim blogu. Nie koniecznie na smartfony, na pewno bym skorzystał, bo zielony jestem w tych sprawach  :thumbsup:

Niebieski jest super, muszę się na wiosnę wybrać na Giancie, będzie łatwiej niż na Krossie ;)

Przynajmniej raz w roku muszę zjechać sobie niebieskim, taka moja nowa, świecka tradycja od chyba 2007 roku  :teehee:

Postaram się pójść z duchem czasu i w tym roku rejestrować ślady swoich wycieczek dalszych i bliższych. Swoją drogą, mógłbyś zrobić jakieś zestawienie takich programów i aplikacji w Twoim blogu.

Jest w planach :) Ale w skrócie: Strava daje radę, Endomondo też, do nawigacji najlepszy jest Locus, ew. Orux, a na starszych telefonach Trekbuddy. Z nowinek jest bardzo ciekawy Trailforks.

• 1 miesiąc temu...

W ostatnią niedzielę było święto zakochanych, więc zakupiłem mojej walentynce nową (szerszą) kierownicę i pojechaliśmy na wycieczkę :)

Powyżej pewnej wysokości zalega śnieg dlatego trudno gdzieś podjechać...

Droga na Skrzyczne...

foto393pbv.jpg

Można by skorzystać z pozostawionego przy drodze sprzętu, ale kluczyków nie było w stacyjce...

foto66erbg.jpg

Pozostało trochę podejść, bo w takim śniegu jest trochę zabawy przy zjeżdżaniu...

foto753ovw.jpg

I wybrać górkę, na którą jest możliwość wjechać i trochę pooglądać widoków....

foto8u2q7e.jpg

foto10qioht.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...