MartinH Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pomyślimy jeszcze, ja w sobotę jadę na pewno i albo zrobimy do Skrzyczne z Ostrego, albo Mały, zadzwonię w piątek, a sam nie wiem na co się zdecydować, ale chyba raczej Mały, bo w tym roku jeszcze nie byłem w zachodniej części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 A może ktoś w niedzielę/poniedziałek wybierze się w Gorce? ...ktoś z autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Planuję w poniedziałek Bielsko (Kozia) autem, ewentualnie Skrzyczne w jakimś ciekawym wariancie. Na 100% będę wiedział w sobotę. Dwa miejsca miałbym wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wczorajszy wypad na Wielką Raczę okazał się strzałem w "10" Pustki na szlakach, przepiękna pogoda i widoczność. Widok ośnieżonych Tatr był najlepszym widokiem i to nie tylko wczoraj ale chyba ze wszystkich wojaży w tym roku. Kilka skromnych zdjęć ode mnie. https://goo.gl/photos/Y7getcTtGPYK3QuTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 lucass3 - skąd i w jaki sposób wjechałeś na Przełęcz Kotarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Czarny szlak rowerowy, który trawersuje Muńczoła. W Ujsołach odbijasz w prawo jak na zielony na Muńczoł i trochę dalej przez rzekę wbijasz się na szutrówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dokładnie, masz plik gpx jak coś http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pefpsfabwpftvxpw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Dzisiaj trip pod znakiem pięknej kolorowej jesieni i genialnego niebieskiego szlaku z Hali Radziechowskiej Ten niebieski sporo namieszał bo będzie teraz dylemat będąc na Radziechowskiej: niebieski czy czerwony? Niebieski chyba jednak lepszy https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/KolorowyBeskidSlaskiNiebieskiZHaliRadziechowskiej31102015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Mam nadzieje, że jeszcze w przyszły weekend pogoda nas rozpieści. Byłem wczoraj w Śląskim i było mega pięknie. Jutro wkleje jakieś zdjtko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 MartinH - ten żółty przez Cieńków na Gawlas jeszcze w zeszłym roku na odcinku powyżej stacji wyciągu do bodajże pierwszych zabudowań za lasem był normalnym "dzikim" szlakiem. Pamiętam jak w tym roku nim zjeżdżałem licząc na odrobinę zabawy... a tu moim oczom ukazała się jakaś szutrówka dla trekingów i filozoficzne pytanie... https://www.youtube.com/watch?v=-L2o5OHTgKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Na podjazd jest dobry Za to ten niebieski z Hali Radziechowskiej jest miodzio, bardzo mi przypomina zielony z Muńczoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 W takim razie muszę ponownie odwiedzić Worek Raczański i zrobić ten zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 witam..moglby mi ktos powiedziec jak wyglada czerwony szlak z Przeleczy Kocierskiej w kierunku Lamanej skaly ,a potem zielony przez Gibasowke do Lysiny?? Jest on dosc przejezdny ?? Czy duzo jest pchania czy da sie w siodle przejechac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Wszystko w siodle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 dzieki errwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 A chcesz zrobić tylko taką pętlę od Kocierskiej? Bo ten kawałek jedzie się bardzo szybko, lepiej dociągnąć do Leskowca (masz po drodze dosyć fajną stromą sekcję) i żółtym (świetny) dobić do zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 dzieki MartinH ,zaczynalem z Zywca na Przelecz Kocierska potem czerwonym i na zielony i zmiescilem sie przed zachodem ,jakby bylo dluzej jasno smignalbym na ten Leskowiec. Ja duzo fotek pstrykam w jesiem wiec czas ucieka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Muszę nadrobić spore zaległości. Wycieczka w Gorce sprzed kilku miesięcy https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/DawnoWGorcachSieNieByO?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 @detonator czy przypominasz sobie może jak wygląda ten zielony po tym jak odbija od niebieskiego?? "Wyschodkowali" go czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 A więc kolego beskid, jechałem tym szlakiem kilka lat temu i był fajny, ale podobno w tamtym roku "wyschodkowali go Jak już chyba wspólnie stwierdziliśmy, Gorce przestają być "przyjazne dla nas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 No właśnie o to "podobno" mi się rozchodzi. W zeszłym roku o tej porze "schodkowali" w stronę Turbaczyka i dalej krążą różne wersje. Cóż, trzeba będzie zaryzykować i samemu sprawdzić. I cenne info o tym dydaktycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Tak, dydaktyk bardzo sympatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wypad z listopada (Skrzyczne --> Radziechowy). Galeria Profil trasy na Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Fajna wycieczka i moim zdaniem, taka mglista pogoda ma bardzo fajny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Ja wiem jedno ... jak jest mgła to się robi większe dystanse niż przy pięknej, bezchmurnej i słonecznej pogodzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.