luker87 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ja dzisiaj z żywca będe atakował Skrzyczne, potem przez baranią góre czarnym szlakiem do Milówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 A może przemyśl powrót na Magurę Wiślańską i zjazd czerwonym szlakiem do Węgierskiej Górki. Jest zdecydowanie przyjemniejszy niż ten czarny do Milówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Jedzie ktoś na Rychleby w ten weekend ?? Ja będę od czwartku do niedzieli ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Czy ktos myslal o nocnym wypadzie w gory , w taka pogode to chyba lepsze niz jezdzoc w dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 nawet z dobrą lampą może być ciężko chyba że znasz każdy kamień i korzeń na pamięć, szczególnie na zjazdach. Chyba że żółwim tempem to wtedy w miarę okej powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Mam zamiar na Baranią wjechać przed wschodem ale najpierw wypad w dzień i się zobaczy. Ale to za dwa tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Filmik z Rychlebskich ścieżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 A tylko po SuperFlow jezdziłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiLL Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam forumowiczów - jest to mój debiut na forum dlatego proszę o wyrozumiałość jeżeli naruszyłem jakąś zasadę tego forum. Szukam towarzyszy, z którymi mógłbym pojeździć turystycznie (głównie szosa + komfortowe szlaki) w górach (Wisła, Istebna i okolice) w piątek 14 sierpnia 2015. Jestem początkujący (jeżdżę umiarkowanie od roku) ale myślę, że 50 km powinienem dać radę. W grupie raźniej. Pozdrawiam. Filip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tym razem nie Beskidy, a Sudety. Na pierwszy ogień poszedł Śnieżnik i zielony graniczny kierunek wschód. Zachwycony jestem z trzech powodów; zjazd ze Śnieżnika (!), zielony graniczny (zdecydowanie najlepszy graniczny szlak jakim jechałem) i sudeckie szlaki rowerowe (jest ich mnóstwo i każdy jest rewelacyjnie oznaczony). Trasa -> https://www.endomondo.com/workouts/581030164/5799208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Cześć, planuję jutro MTB w Beskidach. Może być klasyk - Szyndzielnia - Klimczok - Błatnia lub dowolna inna trasa. Jeden warunek - dojazd i powrót pociągiem. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Drugi dzień w Sudetach to głównie Borówkowa i zachwalany zjazd na przeł. Różaniec (potwierdzam ). Dodatkowo postanowiłem zrobić Jawornik Wielki co niestety okazało się błędem, to że będzie pchanie wiedziałem, ale przedzierania się przez krzaczory na żółtym szlaku nie przewidziałem. Wieża widokowa okazała się wieżyczką, a zjazd z Jawornika to jedynie wąski kawałek czerwonego godny uwagi, a reszta czyli czerwony/zółty przez przeł. Jaworową i niebieski taki sobie (czyt. mało wymagający ). No i miało być dziś na lajcie, a znowy wyszło > 50 km Trasa -> https://www.endomondo.com/workouts/581620515/5799208?country=pl&lang=en&measure=metric&o=course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Trzeci dzień w Sudetach miał być w końcu na lajtowo, kilometrażowo tak było (35 km), przewyższeniowo już nie (1132 m up). Głównym celem był zjazd czerwonym spod schroniska na Śnieżniku do Międzygórza. Szlak pierwszorzędny, dużo korzeni, kamieni i wąsko, do tego kilkaset metrów w dół po lewej stronie i dużo frajdy I chyba będę musiał go powtórzyć Trasa -> https://www.endomondo.com/workouts/582207868/5799208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 No ładnie się tam bawicie Marcin i chyba na przyszły sezon trzeba się będzie wybrać w końcu w te tereny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Zupełnie coś innego niż Beskidy A duża ilość szutrówek i szlaków rowerowych powoduje, że można zaplanować trip w 100 procentach w siodle No i zielony ze Śnieżnika bije wszystkie graniczne szlaki w Beskidach, i chyba nawet zjazd z Pilska na Słowację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Jutro ktoś coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Mało gościnne gospodarstwo!!! Może i to teren prywatny ale nie ogrodzony a biegnie tamtędy droga. Wolnobiegajacy pies to pikuś ale w miejscu oznaczonym na mapie właściciel rozciąga poprzecznie stalową linkę od stodoły do skarpy. W jakim celu wszyscy wiemy. http://goo.gl/maps/nKMGP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Patrząc na prognozy pogody chyba mój ostatni trip po Sudetach (przynajmniej w tym roku). Dziś był ciężki dzień, padał deszcz, korzenie i kamienie były zdradziecko śliskie i cały czas karty rozdawała mgła. Widoków superowych nie było, ale był niesamowity klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Pożegnanie z Sudetami. Tym razem Góry Stołowe, mało rowerowe góry, ale warte odwiedzenia, dużo noszenia roweru, ale też kilka fajnych partii się trafiło, bardzo technicznych partii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Cześć Czy jest ktoś chętny jutro na worek raczański. Start z Rycerki żółtym na Wielką Raczę, granicą do Rycerzowej i zjazd przez Muńcoł. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Kusisz chopie kusisz, ale jutro nie, dopiero dziś wróciłem z Sudetów, ale jestem chętny na weekend Tymczasem zaległe galerie z Sudetów wraz z opisami -> https://picasaweb.google.com/118155666108479221380 Zapraszam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jak wygląda szlak czerwony graniczny od Zwardonia na Wielką Raczę? Da się tym wjechać czy mordęga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Barania Góra zaliczona Była gleba na niebieskim i trochę strachu, więc pojechalem juz dalej szutrem. http://app.endomondo.com/workouts/585813048/16304506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jak wygląda szlak czerwony graniczny od Zwardonia na Wielką Raczę? Da się tym wjechać czy mordęga? Nie wiem czy już zrobiłeś ten błąd, ale nie warto jechać w tym kierunku. Zjechać i owszem, ale nie w górę Relacja z wycieczki w Jeseniki. naprawdę te góry, to jedno wielkie pasmo świetnych szlaków i mega fajnych zjazdów. https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/SkarbnicaPieknychSzlakowJeseniki?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Świetny trip, ja miałem w planach Rychleby i po cichu Pradziada, ale 6 dni w Polskich Sudetach Wschodnich to zdecydowanie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.