Wolfkrieg Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Trasa dla DH i FR, czy dla zwykłych "górali"? Nie chciałbym czasami schodzić piechotą po ścieżce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Marcin Rozumiem, że na Pilsko planujecie przez Rysiankę i szlakiem granicznym tak ? Pozdrawiam Dokładnie tak, i zjazd zielono-niebieskim na lanego Złotego Bażanta Trasa dla DH i FR, czy dla zwykłych "górali"? Nie chciałbym czasami schodzić piechotą po ścieżce Do przejechania na XC, będą trudniejsze momenty, ale to zaledwie kilkadziesiąt metrów więc można sprowadzić Panowie jakby co, bo nie wiem czy jutro jednak autem nie pojadę, spotykamy się w Żabnicy przy czarnym szlaku na Boraczą o 9:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Nasz wypad z Łukaszem na Pilsko i zjazd wybornym singlem (zielono-niebieski szlak) na Słowację https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/BeskidZywieckiPilskoIZielonoNiebieskiNaSOwacje26072015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Fajna wycieczka , foty rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Kilka fotek ode mnie: https://goo.gl/photos/TLUXJGBMxruatH4Z9 Plik gxp: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=nvdiwjjmhqamqlit Czas: 9:27 i 6:47(ruch) Średnia prędkość 6,7 i 9,2 (ruch) Przewyższenia: 2309 m (od Węgierskiej Górki do Skałki) Marcin, wczoraj mi się przypomniało, że te moje 200m więcej w przewyższeniu to będzie ta różnica PKP-Skałki. Trochę spartoliliśmy zjazd zielonym i jakimś cudem uciekło nam odbicie w prawo, trzeba było spory kawał sprowadzać po luźnych kamolach :/ Za to zjazd z Pilska, najlepszy jakim do tej pory jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 2300 m przewyższenia to już bardzo ładnie Fajna wycieczka. Dawno nie byłem w Żywieckim, trzeba tam podjechać kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 No ładnie, sporo było jazdy w górę po asfalcie/szutrze dlatego mimo 2300 m nie było tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Dawno nie byłem w Żywieckim, trzeba tam podjechać kiedyś Zjazd z Pilska na Słowację polecam, tylko że na mojej kierze 660 mm było już momentami ciasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Miałem w tamtym sezonie kierę 750 ale skróciłem do 711 Ja tam lubię masaż gałązek kosodrzewiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Pierwsze dwie foty to dla mnie przynajmniej istna miazga Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Dla tych widoków warto się tam wdrapywać Na pewno będę chciał powtórzć to na jesień, niekoniecznie ta sama trasa, ale zjazd na pewno ten sam Przewyższenia: 2309 m (od Węgierskiej Górki do Skałki) Marcin, wczoraj mi się przypomniało, że te moje 200m więcej w przewyższeniu to będzie ta różnica PKP-Skałki. Tam chyba aż tyle nie było? Mi endomondo naliczyło ponad 4000 m, jednak altimetr to było dobre posunięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Było tyle , równe 200m . Znowu mi się wyniki idealnie pokryły z twoim licznikiem, locus to jednak świetnie ogarnia. Zobaczymy jeszcze jak wypadnie 3 wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ktoś chętny jutro w Beskidy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 O kurde ja mam kiere 790 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Jakieś plany na weekend ? Raczej niedziela rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondo Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Ja planuję w sobote skoczyć w beskid śląski i trasa: 1. http://mapa-turystyczna.pl/route/zf4n (wjazd wyciagiem na skrzyczne) albo: 2. http://mapa-turystyczna.pl/route/ztn9 - mniej wiecej. Zostawiam auto w tej lipowej i potem asfaltem 12km do Szczyrku pod wyciag i wyciagiem na Skrzyczne. Chyba ze siły pozwolą to potem mozna jeszcze wjechac niebieskim na skrzyczne i zjechac do Szczyrku Ale raczej tak pierwsza opcja Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł to mogę się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Szlak Stanisława Huli 31 km start w Szczyrku koniec też w Szczyrku wolałbym wjechać rowerem na Skrzyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Z ostrego jest łatwa trasa wjazdowa na skrzyczne . Cały czas szutrem trawersem tylko ostatnie 50m wnoszenia przez krzaki Ja planuje czantorie soszow stożek kubalonka i powrót asfaltem do Ustronia. Tylko jedno ale.... nigdy nie wjeżdżałem na czantorie i nie wiem którędy najłatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Z ostrego jest łatwa trasa wjazdowa na skrzyczne . Cały czas szutrem trawersem tylko ostatnie 50m wnoszenia przez krzaki dzięki za info ja raz wyjezdzalem od Buczkowic i było dużo wpychania :/ jest to jakiś oznaczony szlak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondo Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 wolałbym wjechać rowerem na Skrzyczne No właśnie miałem pytać czy kiedyś wjeżdzałeś bo w zeszły weekend z kumplem też postanowiliśmy wjechać zielonym od Szczyrku (od ulicy Leśnej) i to było 90% wypychania roweru pieszo i raptem 10% jazdy głównie na początku co wydaje mi się bez sensu jak mam wchodzić to wolę sobie wjechać wyciągiem i nie tracić sił na wspinaczke. Ale skoro remel twierdzi, że z Ostrego jest w porządku trasa na Skrzyczne to można by kiedyś sprawdzić. Z ostrego jest łatwa trasa wjazdowa na skrzyczne . Cały czas szutrem trawersem tylko ostatnie 50m wnoszenia przez krzaki Piszesz o tym niebieskim szlaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nie broń boże też kiedyś nim wpychalem. Za hotelem zimnik od strony zywca cały czas prosto asfaltem a potem szuter. To jest jakaś droga dojazdowa chyba. Z żółtego biała droga co idzie wezykiem i na koniec łączy się z niebieskim. Ten niebieski to zabójstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Z ostrego jest łatwa trasa wjazdowa na skrzyczne . Cały czas szutrem trawersem tylko ostatnie 50m wnoszenia przez krzaki Ja planuje czantorie soszow stożek kubalonka i powrót asfaltem do Ustronia. Tylko jedno ale.... nigdy nie wjeżdżałem na czantorie i nie wiem którędy najłatwiej. na Czantorie nie ma łatwego wjazdu od strony Ustronia :/ jest w miarę do podjechania Ale od czeskiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 To może jednak odpuszczę czantorie i zmienię na Barana Górę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Na Barania pod Schronisko Przyslop wejdziesz na lajcie od Wisły czarne jak dalej nie wiem nigdy nie byłem jaki dzień planujesz na wyjazd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Sobota. Z baranie jest podobno super zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.