lucass3 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Bartek, Marcin Można by się podłączyć? Prawdopodobnie będę miał wolny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Wszystko zależy od pogody i tego kto będzie chciał jechać, jeśli pojedziemy pociągiem to nie widzę przeszkód, jak autem to będzie problem bo nie mam bagażnika na rowery i nie będę mógł nikogo wziąźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Byłby ktoś chętny na wyjazd na Rychleby i okolice na 1-2dni. Wyjazd między 14.07,a 17.07. Mogę zabrać 3 rowery i 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Marcin i jaka decyzja ? Pogoda ma być ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jedziemy z Bartkiem w niedzielę, tylko że ja chyba autem pojadę, ewentualnie pociąg jest 5:37, w Rajczy o 7:57 :/ Startujemy ze Złatnej i niebieskim na Krawców Wierch, dalej niebieskim przez Oszus na Rycerzową i zielonym przez Muńczoł do Ujsoł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Wiela to km wychodzi Marcin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ok 40 km, nie licząc asfaltowych dojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Może i ja dołączę, jutro dam znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 W takim razie ja sobie pociągiem podjadę, w Rajczy bedę o 7:57 + ten dojazd do Złatniej. Jakbyście się zsynchronizowali do mnie to by było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Panowie określcie się kto jutro jedzie. Ja jadę autem z Jarkiem, W Zlatnej meldujemy się o 8.30, gdyby była tylko jedna osoba to jest jeszcze miejsce w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ja będę; o 8:30 powinienem zdążyć do Złatniej z Rajczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Melduję się, że jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ja będę; o 8:30 powinienem zdążyć do Złatniej z Rajczy Łukasz zdążysz na bank, a jak nie to zaczekamy Jeśli pojedzie jeszcze Adam to będzie nas 6 osób i to jest max, potem już się ciężko jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dzwoniłem do Adama i raczej nie jedzie - tj. Jeszcze się zastanawia. Jak macie to wolne miejsce to chętnie się z wami zabiorę (chyba że Adam pojedzie to bym cugiem jechał żeby się nie nudził). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Trupek spoko to zgadaj sie z Marcinem i Jarkiem jak chcesz. ja jak bym sie zdecydowal to se zugiem z Lucassen podjade albo fura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ja melduje się przy niebieskim szlaku tuż po 8-ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Własnie zrobiłem 3 filmiki z 1 dnia jazdy w Saalbach , ogolnie jazda spokojna aby poznac trasy i siebie w roli zjazdowca . W 2 filmie na koniec miałem powazny wypadek , ale nic mi sie nie stało , kamerka zarejestrowała tylko lot przez kierownice i sie wypieła , jednak słychac wołanie kolegow czy zyje .Nastepne filmy w pozniejszym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Wczorajszy wypad na Oszusa i Muńczoła. Oszus i Świtkowa hardcore, nigdy nie schodziłem po tak stromych zboczach, wypychu i zejść bardzo dużo, ale ogólnie wypad udany, tym bardziej, że wisienką na torcie był zjazd z Muńczoła, jak ktoś nie jechał to polecam https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/WypychowyOszusBeskidZywiecki12072015# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Oszus czy Oszust? Na mapie widnieje mi nazwa Oszust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Prawidłowa nazwa to Oszus, czasem nazywany jest Oszust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 a nie Oszast? tak tez gdzieś czytałem. najbardziej strome zbocza po jakich przemieszczałem się z rowerem pod pachą Jak zwykle świetne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 a nie Oszast? tak tez gdzieś czytałem Może o to chodzi https://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwat_przyrody_Oszast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Super trasa ,super zdjęcia i opis.Chciałbym się tam kiedyś wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Kilka zdjęć ode mnie. https://goo.gl/photos/wNrVcm3KDRmvBHvR8 Plik gxp: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yrebmcixvsuhxmum 49,5km, 1771m w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Kolejne filmy z Saalbach , tym razem zjazd trasa X-Line . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.