Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Jedziemy z Bartkiem w niedzielę, tylko że ja chyba autem pojadę, ewentualnie pociąg jest 5:37, w Rajczy o 7:57 :/ Startujemy ze Złatnej i niebieskim na Krawców Wierch, dalej niebieskim przez Oszus na Rycerzową i zielonym przez Muńczoł do Ujsoł.

Własnie zrobiłem 3 filmiki z 1 dnia jazdy w Saalbach , ogolnie jazda spokojna aby poznac trasy i siebie w roli zjazdowca . W 2 filmie na koniec miałem powazny wypadek , ale nic mi sie nie stało , kamerka zarejestrowała tylko lot przez kierownice i sie wypieła , jednak słychac  wołanie kolegow czy zyje :laugh: .Nastepne filmy w pozniejszym czasie.

Wczorajszy wypad na Oszusa i Muńczoła. Oszus i Świtkowa hardcore, nigdy nie schodziłem po tak stromych zboczach, wypychu i zejść bardzo dużo, ale ogólnie wypad udany, tym bardziej, że wisienką na torcie był zjazd z Muńczoła, jak ktoś nie jechał to polecam ;)

https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/WypychowyOszusBeskidZywiecki12072015#

P7122852.JPG

P7122865.JPG

P7122882.JPG

P7122916.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...