grzegorzkm Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kamera się zepsuła , spadła i przestała działać - na dodatek nie potrafię znaleźć paragonu to niedobrze , czym bedziesz krecił jak BSE pojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Pozostaje aparat, z niego lepsze filmy wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Fajny pomysł Ja dzisiaj wyciągnąłem tatę na crossie na orłową i dalej na równicę żeby zjechał sobie asfaltem. Lekki hardcore bo całą drogę padało. Może planujecie jakiś wypad w okolice Ustronia/Wisły w weekend albo przed? Nareszcie mam wakacje więc po mału robie formę Ja bym wyskoczył w któryś weekend w góry jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 W niedzielę pośmigaliśmy troszkę u naszych południowych sąsiadów . @ Grzegorz, proszę bardzo - FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No to pogoda wam się udała - też byłem z rodziną w niedzielę w tych okolicach ale pieszo i rozeznać się trochę czy da się tam pojeździć rowerami. Trochę jest dla mnie dalej nie jasne czy mogę się tam wspiąć na stronę krywańską - myślałem czy nie wyjechać wyciągiem na chleb i zjechać w kierunku terchovej tak jak tam leci pasmo górskie w kierunku wielkiego rozsuteca. Problem w tym że jak zszedłem z gór to już wyciąg był zamknięty i nie dostałem info czy mogę wziąć ze sobą rower do gondoli. Poza tym czy w ogóle można tam jeździć bo generalnie jest zakaz ale wiadomo jak to wygląda w praktyce - jak nikt na to nie patrzy i nie kontroluje to się nie czepiają. @mrkura Możesz mi podesłać jakieś info jakie trasy warto tam zjeździć? Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jeździć tam nie możesz bo to Park Narodowy. Co do trasy - daj maila, to Ci wyślę GPX'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No nareszcie , a tak powaznie to jak zawsze super wypad , nic tylko zazdroscic. Widoki niesamowite , trzeba bedzie sie tam wybrac kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 hej, jacyś chętni na wypad w góry jutro lub w niedzielę? okolice wisły/szczyrku, tempo spokojne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja bym wyskoczył w niedziele kolo 11-12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 hej, jacyś chętni na wypad w góry jutro lub w niedzielę? okolice wisły/szczyrku, tempo spokojne Ja bardzo chętnie. Wybieram się właśnie gdzieś w góry, jutro własnie okazja jest. No ale rowerem w 1 stronę i powrót pociągiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja bardzo chętnie. Wybieram się właśnie gdzieś w góry, jutro własnie okazja jest. No ale rowerem w 1 stronę i powrót pociągiem? Ja bym sie wybrał ale chyba w nd na jutro juz sie umawiamy z chłopakami w aglomeracji, Jak by co http://www.forumrowerowe.org/topic/110410-chorzow-bytom-katowice-swietochlowice-siemianowice-ruda-slask/page-37?do=findComment&comment=1331025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja bardzo chętnie. Wybieram się właśnie gdzieś w góry, jutro własnie okazja jest. No ale rowerem w 1 stronę i powrót pociągiem? Myślałem o pojeżdżeniu w terenie, np. ze Szczyrku na Skrzyczne, górami do Salmopolu i zjazd z powrotem do Szczyrku. Dojazd może być moim autem, jest na gaz, więc będzie tanio:) Ale jak wolisz PKP to się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Myślałem o pojeżdżeniu w terenie, np. ze Szczyrku na Skrzyczne, górami do Salmopolu i zjazd z powrotem do Szczyrku. Dojazd może być moim autem, jest na gaz, więc będzie tanio:) Ale jak wolisz PKP to się dostosuję Ja bardziej asfalt, nie teren (cross), więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja bardziej asfalt, nie teren (cross), więc? w teren sam się nie wybiorę, więc możemy jechać asfaltem. Ja znam drogę do Bielska przez Oświęcim, chyba, że masz inną propozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 w teren sam się nie wybiorę, więc możemy jechać asfaltem. Ja znam drogę do Bielska przez Oświęcim, chyba, że masz inną propozycję? Jak najbardziej można jechać, tylko żeby się teraz zgadać jakoś...Właśnie się ogarniam, nie odp to myslalem ze jednak nie jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jest ktoś chętny na niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ją się z chęcią przejade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Masz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wczoraj Wyspowy i Gorce - ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no i coz tu pisac , jak zawsze rewelacyjne trasy i widoki , tylko zazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jest ktoś chętny ruszyć się w góry? 25 niedziela?Trasa taka: Dzień 1 http://www.solar.blurp.org/glinka_0813/index.htmlJedziemy pociągiem z SC przed 7 teraz nie pamiętam dokładnie o której.Tylko jest jeden warunek tą trasę musimy zrobić do 20 bo później nie ma już pociągu, wiec będzie trzeba się trochę spiąć, i zjazdy na piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 udało mi sie wybrac w gory z kolega , kilka fotek z wypadu https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/ZabnicaRysiankaZabnica27082013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 udało mi sie wybrac w gory z kolega , kilka fotek z wypadu https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/ZabnicaRysiankaZabnica27082013 w sobotę 31.08 wybieramy się z Rajczy na Wielką Raczę, dalej kierunek Zwardoń... ma ochotę ktoś dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/PoznoletnieGorcowanie?authuser=0&feat=directlink Co tam Ślązacy, śmigacie coś ? Ostatnio Gorce eksplorowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 @detonator z tym "ulepszaniem" szlaku to jest tak, że turyści się skarżyli. Bo jest błoto, bo w strumyczku zamoczymy nóżki i takie tam rzeczy. To jest nowa moda i od kilku sezonów zawitała do GPN-u. Stąd to czego wcześniej nie było i jak się domyślam z Borka jechaliście żółtym też już "ulepszonym". Pewnie, że śmigają to nie jest taka padaczka jak w moich rejonach. Wczoraj w Małym masa ludzi zarówno na szosie jak i na góralach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.