Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł, Ty nie jeździsz w upał, a my w deszczu ;)

Mam kilka pytań o nieznane szlaki, jako że w pobliżu dużo ciekawych alternatyw mam pytanie o 2.. Z Hali Rycerzowej idzie żółty do Soblówki, warto nim zjeżdżać czy lepiej pociągnąć sobie przez Muńcoł (tam wiem, że będzie technicznie ;) ).

I drugie pytanko o zielony z Hali Rysianka do Żabnicy Skałka, wygląda na jakiś singiel, ale czy na pewno, ktoś go zjeżdżał?

@errwin jak pytasz o mój pomysł to ja jadę z Krk więc parkuję w Złatnej tuż przy szlaku. Chłopaki jak się z nimi zabierałem dojeżdzali pociągiem do Rajczy i dalej do szlaku szosą. A poziom?? "bez napinki" bo to nie zawody. Przewyższenie to z ok 1500m i jak dla mnie najlepszy odcinek granicznego szlaku w Beskidach poza tym w kierunku Wielkiej Raczy. 

Było by fajnie więc jeszcze się odezwę w piątek. No chyba, że sobota Ci nie pasuje to od biedy niedziela bo też ma być ładna pogoda. 

Idę w piątek na urodziny i wszystko zależy od alkoholu, niedziela byłaby lepsza ;) Ale zdzwonimy się w piątek, choć jak patrzę na to co za oknem to chyba trzeba będzie Oszasta odpuścić :(

jak pytasz o mój pomysł

Tak, mam na myśli Twój pomysł.

Rozważam ten wariant bo chętnie dam się lepszym oprowadzić po okolicy, o ile oczywiście będzie można się przyłączyć :)

Mam transport z Katowic więc podjechać mogę gdziekolwiek, w piątek się określę na PW, bo w zawieszeniu mam wariant z kumplami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...