blackiwan Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 a tu foty z naszego dzisiejszego wypadu: https://plus.google.com/photos/118228872339293792172/albums/6168130792507156945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki za bardzo udany chociaż masakrycznie męczący wypad. a tu track Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ładna wycieczka. Widzę Jarek, że na zjazdach doganiasz prawie boeingi Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 To pomiędzy Małym Skrzycznem ,a Malinowską Skałą Daniel wiózł mój telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki za udany wypad. Ludzi mało było, pewnie dlatego że te strategiczne miejsca gdzie mieli łazić to objechaliśmy wcześnie z rana, i z powodu skwaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Fajnie się bawicie obywatele Ja już przy takich temperaturach staram się odpuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Paweł, Ty nie jeździsz w upał, a my w deszczu Mam kilka pytań o nieznane szlaki, jako że w pobliżu dużo ciekawych alternatyw mam pytanie o 2.. Z Hali Rycerzowej idzie żółty do Soblówki, warto nim zjeżdżać czy lepiej pociągnąć sobie przez Muńcoł (tam wiem, że będzie technicznie ). I drugie pytanko o zielony z Hali Rysianka do Żabnicy Skałka, wygląda na jakiś singiel, ale czy na pewno, ktoś go zjeżdżał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jak zielony to tylko na Boraczą, ten do skałki to tylko ostro w dół i nie ma takiej zabawy. Z Rycerzowej przez Muncoł to najlepszy wybór, szkoda byłoby go odpuścić na rzecz tego zwykłego żółtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Pisałby się ktoś na czwartek w beskidy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ^Właśnie to samo pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jutro o ~16 dam znać czy na 100% będę mógł, i się dogada szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja też dam znać, bo jeszcze nie mam widelca... i w razie czego mogę też w piątek jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja w pt. niestety nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja w sobotę na 100% robię Oszast od Złatenej przez Krawców, granicą, Rycerzowe i Muńcuł. Trzeba wykorzystać, że jest bardzo sucho a to konieczne na tym szlaku. Jak są chętni to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 A dokąd trzeba by dojechać aby wystartować i jaki jest "poziom" imprezy ? Pytam bo ciągnie mnie na pętlę wokół Rysianki, ale chyba nie będę miał z kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 @errwin jak pytasz o mój pomysł to ja jadę z Krk więc parkuję w Złatnej tuż przy szlaku. Chłopaki jak się z nimi zabierałem dojeżdzali pociągiem do Rajczy i dalej do szlaku szosą. A poziom?? "bez napinki" bo to nie zawody. Przewyższenie to z ok 1500m i jak dla mnie najlepszy odcinek granicznego szlaku w Beskidach poza tym w kierunku Wielkiej Raczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Bartek, całkiem możliwe, że wejdę w Twój plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Kilka fotek z wypadu do Saalbach , filmiki beda pozniej jak znajde czas no materiału jest starsznie duzo https://plus.google.com/photos/102197838617375824844/albums/6169063344713739361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 grzegorzkm, pozazdrościć takiej wyprawy. Fotki piękne, aż zobaczę w domu na dużym ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 @Buno Szansa na opady 80% jutro, jeszcze do pracy idę więc nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Bartek, całkiem możliwe, że wejdę w Twój plan Było by fajnie więc jeszcze się odezwę w piątek. No chyba, że sobota Ci nie pasuje to od biedy niedziela bo też ma być ładna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 A może jechałby ktoś w sobotę w Izery ? Żona jedzie na jakiś dziwny maraton, a mi przyjdzie samemu włóczyć się po Izerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Było by fajnie więc jeszcze się odezwę w piątek. No chyba, że sobota Ci nie pasuje to od biedy niedziela bo też ma być ładna pogoda. Idę w piątek na urodziny i wszystko zależy od alkoholu, niedziela byłaby lepsza Ale zdzwonimy się w piątek, choć jak patrzę na to co za oknem to chyba trzeba będzie Oszasta odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 jak pytasz o mój pomysł Tak, mam na myśli Twój pomysł. Rozważam ten wariant bo chętnie dam się lepszym oprowadzić po okolicy, o ile oczywiście będzie można się przyłączyć Mam transport z Katowic więc podjechać mogę gdziekolwiek, w piątek się określę na PW, bo w zawieszeniu mam wariant z kumplami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 @Buno Szansa na opady 80% jutro, jeszcze do pracy idę więc nie dam rady. Też niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.