lucass3 Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ile km wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Niecałe 45 km i jakieś 2100 w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Hm mi wyszło 45 km i 1784 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Zmontowałem filmik: Ustawiłem jako niepubliczny- można powielać linkiem, ale nie da się wyszukać na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Sprawdź teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpaner Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 A jak z oznaczeniem tego niebieskiego,bo zeszłym roku kiepsko.Aha fajny trip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Miałem dzisiaj robić tą trasę ale jak zwykle pogoda nie wypaliła. Filmik mnie przybił i to dość mocno bo wiem jak ten szlak kiedyś wyglądał. Kurde, coraz gorzej jest w tej części świata Za tydzień ma być podobno zajefajna pogoda więc jak są chętni a tu spoglądam na Marcina to może w końcu ten Jałowiec a jak nie bo wolicie dojazd pociągiem to będę robił Oszast ze Złatnej aż do Rycerzowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Marek świetnie wyszedł ten filmik Bartek, zobaczymy ilu będzie chętnych, na razie Bartek wstępnie się szykował i oboje jesteśmy w stanie podjechać autami i zrobić Jałowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 No to spoko. Trzeba by się dostać do Stryszawy. W planach jest Jałowiec potem Mędralowa i dalej granicą aż do Glinnego w Korbielowie. Zjazd na Słowację do Polhory i żółtym na Jałowiecką przeł. Trawers Mędralowej na Magurkę potem zjazd żółtym do Wełczy. Tu wbijamy się drogą na niebieski pod Jałowiec i żółtym a potem zielonym zjazd przez Kolędówki. Trasa między 60-65km i trochę ponad 2 tys do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 A na Szyndzielni będzie wieża widokowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 a planujecie jechać sobote czy niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Daniel mi to obojętne więc niech chłopaki decydują aczkolwiek w sobotę ma być mniejsza żarówka niż w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Zobaczymy jaka będzie pogoda i max w czwartek zadecydujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Cześć Mi niestety pasuje tylko sobota. W niedzielę sprawy rodzinne. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Filmik spoko, ale mógłby być na pełny ekran a nie taki mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Fajny film, szkoda że nie trzymam mtb w Katowicach bo kiedyś w ramach luźniejszego weekendu chętnie bym się z Wami w góry skoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Za tydzień ma być podobno zajefajna pogoda więc jak są chętni a tu spoglądam na Marcina to może w końcu ten Jałowiec a jak nie bo wolicie dojazd pociągiem to będę robił Oszast ze Złatnej aż do Rycerzowych. Chętnie się załapię,ale tylko w niedziele,a Jałowiec czy Oszust to już obojętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Mi też pasuje tylko niedziela, ale mam inne plany. Głównie zależy mi na niebieskim z Baraniej http://mapa-turystyczna.pl/route/zkpe Oczywiście podjazd pod Skrzyczne trochę innym szlakiem. Dojazd autem. Jak coś to możemy się zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ambitnie z tymi wypychami i przewyższeniem przy zapowiadanej na wekend lampie ponad 30 st.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Daniel, nie wiem czy niebieski z Baraniej w niedzielę i to w dodatku z tak ładną pogodą to dobry pomysł, szlak jest momentami wąski i trudny technicznie więc piechury mogą zepsuć całą przyjemność zjazdu W każdym bądź razie szlak rewelacja, dla mnie to najtrudniejszy szlak w Śląskim, i niektóre miejsca są hardcoreowe na HT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Wczorajsze fizyczne i psychiczne upodlenie. Nieznane mi dotąd Pasmo Przedbabiogórskie z Jałowcem i Mędralową. Ponad 60 km, ponad 2000m w górę i ponad 30 st. C https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/UpalnePasmoPrzedbabiogorskieJaOwiecIMedralowa4072015# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 MartinH, jak zwykle świetne zdjęcia i bardzo fajny opis, dobrze się to czyta, co pod zdjęciami. Masz może jakiś ślad gps? Ja tamtych terenów nie znam i chętnie bym zobaczył jak jechaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Dzięki Track'a mam z Endomondo -> https://www.endomondo.com/workouts/554925857/5799208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Dwa dni walki z upałem. Łącznie ponad 200km. Żar nad głową i dużo niezacienionych podjazdow o łącznej sumie 2000m. To "Szlak Orlich Gniazd". Chyba wolę Beskid chyba że to przez te słońce. http://app.endomondo.com/workouts/554543226/16304506 http://app.endomondo.com/workouts/555110793/16304506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.