detonator Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dobrze myślisz, trzeba wytyczać a nie naśladować, więc badaj tą pętlę i daj znać Choć szczerze, szału zjazdowego się nie spodziewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Z tego co wiem to poczatek zielonego jest powiedzmy lekko wymagajacy , pozniej szlak leci nartostrada az do poczatku wyciagow na Julianach , a o od tego miejsca , krotki singiel az do Soliska , wjazd zołtym masz w 1/3 po asfalcie , nastepnie jak dobrze pamietam troche lesnej drogi i kostka ( nie mam do konca pewnosci czy tak jest ) , jednak ja bym jechał zielonym w doł a zołtym w gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 jednak ja bym jechał zielonym w doł a zołtym w gore. Nie bez satysfakcji powiem, że właśnie TO chciałem usłyszeć, bo też mi tak pasuje ta pętla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Siema, mam jedno miejsce z okolic Katowic w aucie na rower + właściciela na bikemaraton do Wisły. Ewentualnie poszukuje jednego miejsca. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ostatni upalny wypad w Beskid Domyślny https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/UpalnySlaski?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 errwin zielonym zjedz w dol a zoltym w gore..Zolty masz w wiekszosci twardy, troche starego asfaltu ,plyty "jumbo" (dziurawka) ,kawalek dzika sciezka polaczaona z gruntowka jakies 200 metrow...Tak bynajmniej bylo jak pamietam jakies 2 lata wstecz..Zielonym lepiej zjechac wieksze wrazenia ,lepsze widoki bo zolty to nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 zielonym zjedz w dol a zoltym w gore.. Postanowione A przy okazji, Oberschlesien czyli skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ostatni upalny wypad w Beskid Domyślny https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/UpalnySlaski?authuser=0&feat=directlink Można gdzieś zobaczyć ślady Twoich wycieczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 errwin ....Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 To witam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Można gdzieś zobaczyć ślady Twoich wycieczek? Niestety, ale przez wszystkie te lata górskich włóczęg nie rejestrowałem śladów wycieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Paweł zawsze dobrze opisywał swoje wycieczki więc ślad łatwo odtworzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Niestety czasem zagmatwam w opisie i ciężko dojść jakim szlakiem jechałem, ale generalnie starałem się jak najlepiej opisać, a jak coś, to chętnie odpowiem na pytania przez PW np. PS Właśnie wróciłem z Gór Stołowych. Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Czekam na fotorelację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witajcie, Wybiera się ktoś na http://www.radio.katowice.pl/polecamy,81,II-Europejski-Piknik-Rowerowy-na-Trojstyku.html#.VYG4I0a3Etz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie to nie, pojechałem "se" sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ktoś by się pisał na Beskidy w sobotę? Śląski, Żywiecki co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tak! Pociągiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Cześć Marcin Masz jakiś konkretny pomysł ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jedziemy pociągiem, tylko jeszcze nie wiem o której i gdzie, tzn. na pewno pociąg na Zwardoń, są dwa 6:15 i 7:52 (i raczej tym pojedziemy), muszę tylko obmyślić plan, BB czy Rajcza A więc plan jest taki, 7:52 odjeżdża pociąg kierunek Zwardoń, wysiadamy w Rajczy i ciśniemy żółtym przez Redykalny na Lipowską, z Lipowskiej niebieskim do Złatniej i czarnym na Rysiankę, a z Rysianki czerwonym do Węgierskiej Górki. Powinno wyjść jakieś 45-50 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wstępnie się piszę, potwierdzę ci na pw i wyślę swój numer w razie czego. Spotykamy się na dworcu w Katowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tak, ja będę ok 7:30-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Będę i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ok, zjawiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wczoraj pokręciliśmy się wokół Rysianki z wisienką na torcie w postaci niebieskiego z Lipowskiej do Złatniej https://picasaweb.google.com/118155666108479221380/TourDeRysiankaIFantastycznyNiebieskiZLipowskiej27062015# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.