Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w weekend majowy robię Beskid Mały, start na Przeł. Kocierskiej i atak na Leskowiec, powrót zielonym i jeśli siły pozwolą to jeszcze jakaś pętelka na zachód od przełęczy
A którego dokładnie to planujesz. Mi pasuje 1 lub 3. 3-go ma być lepsza pogoda.

Rychleby brzmią ciekawie. Może wybierzemy jakiś dzień w tygodniu, piątek lub pon, co by pokręcić po Jesenikach przy okazji i pojechać na 2-3 dni

Ja niestety nie mam długiego weekendu,bo 2 musze iść do roboty,więc wyjazd tylko na jeden dzień.

Ja w weekend majowy robię Beskid Mały, start na Przeł. Kocierskiej i atak na Leskowiec, powrót zielonym i jeśli siły pozwolą to jeszcze jakaś pętelka na zachód od przełęczy :)

Mam domek pod Kocierzem i będę wtedy tam, ale akurat 2 maja jedziemy na brevet 200 km do Miechowa pod Krakowem. Jeśli zmienisz plany i bedziesz w okolicy 1 lub 3 maja, to daj znaka na priwa.

Pozdr

Beskid Mały w sobotę brzmi ładnie,chętnie się załapie.Mogę kogoś zabrać z Katowic lub po drodze bo pojadę trafikiem.

Jarek, a ile jesteś w stanie zabrać max osób bo pojechalibyśmy jedną furą :) Nas jest póki co trzech.

Marcin a z kim planujesz ten wypad, z Bartkiem? O której start z Przełęczy Kocierskiej?

Ze znajomymi z pracy, start z Kocierskiej o 9:30.

Jarek, a ile jesteś w stanie zabrać max osób bo pojechalibyśmy jedną furą :) Nas jest póki co trzech.

Ze znajomymi z pracy, start z Kocierskiej o 9:30.

To co jedziecie jutro,czy przekładacie wyjazd na niedziele, bo nie wiem kaj się wybrać :teehee:  Po głowie chodzi mi Jura, Skrzyczne- Klimczok,ale najchętniej wybrałbym się z Wami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...