kamfan Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja planuję Rychleby 30.04-3.05. Jakby się ktoś chciał dołączyć to zapraszam - dojazd pociągiem, albo jak uzbiera się trochę chętnych to autem. Okolicę znam bardzo dobrze, więc mogę robić za przewodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja w weekend majowy robię Beskid Mały, start na Przeł. Kocierskiej i atak na Leskowiec, powrót zielonym i jeśli siły pozwolą to jeszcze jakaś pętelka na zachód od przełęczy A którego dokładnie to planujesz. Mi pasuje 1 lub 3. 3-go ma być lepsza pogoda. Rychleby brzmią ciekawie. Może wybierzemy jakiś dzień w tygodniu, piątek lub pon, co by pokręcić po Jesenikach przy okazji i pojechać na 2-3 dni Ja niestety nie mam długiego weekendu,bo 2 musze iść do roboty,więc wyjazd tylko na jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Planujemy wypad 2-go, ma być zdecydowanie lepsza pogoda niż w piątek, jedziemy furaczem. Na Rychleby nie opłaca się jechać na jeden dzień, 2-3 to minimum, z obowiązkowym pobłąkaniem się po Jesenikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Beskid Mały w sobotę brzmi ładnie,chętnie się załapie.Mogę kogoś zabrać z Katowic lub po drodze bo pojadę trafikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja w weekend majowy robię Beskid Mały, start na Przeł. Kocierskiej i atak na Leskowiec, powrót zielonym i jeśli siły pozwolą to jeszcze jakaś pętelka na zachód od przełęczy Mam domek pod Kocierzem i będę wtedy tam, ale akurat 2 maja jedziemy na brevet 200 km do Miechowa pod Krakowem. Jeśli zmienisz plany i bedziesz w okolicy 1 lub 3 maja, to daj znaka na priwa. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Marcin a z kim planujesz ten wypad, z Bartkiem? O której start z Przełęczy Kocierskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jutro brenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Beskid Mały w sobotę brzmi ładnie,chętnie się załapie.Mogę kogoś zabrać z Katowic lub po drodze bo pojadę trafikiem. Jarek, a ile jesteś w stanie zabrać max osób bo pojechalibyśmy jedną furą Nas jest póki co trzech. Marcin a z kim planujesz ten wypad, z Bartkiem? O której start z Przełęczy Kocierskiej? Ze znajomymi z pracy, start z Kocierskiej o 9:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 A zadokować się Marcin chcesz gdzie?? Pod Hotelem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Trafic jest 3 osobowy,ale rowerów wejdzie sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 To pogadamy jeszcze w piątek Wyślij mi Twój numer na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 W sb/nd będę na jurze, jeśli ktoś byłby chętny to pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ja w niedzielę będę leciał w okolice Bielska- jeśli ktoś chce to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Marcin na pewno nie chcesz przelozyc wypadu na niedziele, bo w sobote ma dosc mocno padac i bedzie okolo 12 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Faktycznie w sobotę ma lać. Lepiej w niedzielę jechać. http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-zywiec,cId,42086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Niedziela to też dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dzisiaj ogladalem mapke ciekawy ten Beskid Maly 2 maj Barania Gora -Malinowska skala - Salmopol - Malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jarek, a ile jesteś w stanie zabrać max osób bo pojechalibyśmy jedną furą Nas jest póki co trzech. Ze znajomymi z pracy, start z Kocierskiej o 9:30. To co jedziecie jutro,czy przekładacie wyjazd na niedziele, bo nie wiem kaj się wybrać Po głowie chodzi mi Jura, Skrzyczne- Klimczok,ale najchętniej wybrałbym się z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jedziemy w niedzielę, zagadaj do Jarka czy ma wolne miejsce. Tempo emeryckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A macie jakiś plac kaj na miejscu furę zostawiacie? Czy spontanicznie? to 9.30 na miejscu ja ? Pod Hotelem Kocierz&Spa chyba najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja jak się zdecyduję to zacznę gdzie indziej a na przeł pod hotel dojadę tylko muszę Marcin być pewny że startujecie o tej 9:30 i w razie czego te kila min poczekacie jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Z Kocierskiej chcemy ruszyć o 9.30. Bartek wszystko pewne na 99%, gdyby się zmieniło to dam ci znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No to fajnie,że przełożyliście Mogę się z kimś,albo kogoś zabrać po drodze jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 No to na jutro szykuje się fajna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Dzięki za wypad. Dzisiejsza ekipa była chyba najliczniejsza w historii. http://app.endomondo.com/workouts/515423187/19259794 -trasa https://plus.google.com/u/0/photos/107786938575480930825/albums/6144718539684042801 -foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.