blackiwan Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 w niedziele pociąg 7:31 do Ustronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Hmm moze tyz pojada i byda wos zwalniol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 @ Grzegorz ; bo Tys jak zawsze bez formy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Czyli jutro 7:15 pod kasami. Kto jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 O kurde Panowie- wygląda na to, że jadę tym samym pociągiem, ale po cywilnemu Dzisiaj już byłem w Bielsku i jutro czas na regen. Powodzenia i samych singli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Buno ; drugi raz się wykręcasz ... Pachnie piknikiem Oby nie było, do trzech razy sztuka. Daniel, widzimy się z rana + pewnie Grzegorz, a dalej się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dzisiejsza wycieczka była udana. Tempo mordercze. Byliśmy na Czantorii, Soszowie, Stożku i na torze xc Podium w Wiśle. Trasa: https://www.endomondo.com/workouts/510932930/19259794 Foty: https://plus.google.com/107786938575480930825/posts/hULqF3qvDAi Tor Podium w Wiśle: https://www.youtube.com/watch?v=h95UF4GWkcE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jak widzicie po trasie Podium można też biegać haha Dzięki za niedzielne kręcenie! W fotografa się nie bawiłam dziś, ale uwieczniłam jak Ewa i Daniel uskuteczniają skakanie na Tracku, ja ze względu na swoje stare kości już odpoczywałam... https://plus.google.com/u/0/photos/104465040074657565548/albums/6142120371354020481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nie ukrywajmy było grubo, jak na pierwszy raz w górach. Czołówka w postaci Ewy i Daniela tempo nadawała i nie było opierdalania się. Ale warto było Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mijaliśmy się sporo razy, ale nie byłem pewien czy to wy Wszem i wobec oznajmiam, że następnym razem jadę z wami. Na STOPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Kurcze , to chyba dobrze ze zaspalem jak takie tempo bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Pierwsze górskie testy nowego sprzętu można uznać za udane. Co nie, Paulina? Dzięki za wspólny wypad i mam nadzieję, że w tym sezonie będę mogła częściej z Wami pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Odane udane.. tylko coś w góre ciężko było, ale za to w dół... poezja pisana śladem opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Kurcze , to chyba dobrze ze zaspalem jak takie tempo bylo Podejrzewam, że zółty mógłby nie wystarczyć, abyś na zjazdach dogonił. W górę Ewa i Daniel targali, jak nakręceni. Dla przykładu po podjeździe na Soszów, ani chwili postoju nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 To ja zajechalem z czantori na kubalonke mijalem dwie grupy rowerzystow ciekawa ktora to wasza byla )) A tak a props byliscie w brennej krecic bo chce zrobic petle z centrum - karkoszczonka i tam w lewo do gory i jakos tam szczytami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Na tym torze w Wiśle co nas Ewa zabrała, to nawet tvp było. http://jbg2-team.pl/aktualnosci/podium-bike-track/ Trzeba tam jeszcze kiedyś podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Na te Rychleby trzeba w końcu pojechać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Tak, trzeba pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 To może 1 lub 3 maj na Rychleby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Pierwszego może będzie mniej osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja niestety w majówke odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 W górę Ewa i Daniel targali, jak nakręceni. Dla przykładu po podjeździe na Soszów, ani chwili postoju nie było Ooo, a ja miałam wrażenie, że cały czas zamiast jeździć to stoimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja w weekend majowy robię Beskid Mały, start na Przeł. Kocierskiej i atak na Leskowiec, powrót zielonym i jeśli siły pozwolą to jeszcze jakaś pętelka na zachód od przełęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Rychleby brzmią ciekawie. Może wybierzemy jakiś dzień w tygodniu, piątek lub pon, co by pokręcić po Jesenikach przy okazji i pojechać na 2-3 dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 W Jesenikach boje się, że będzie jeszcze śnieg. Szczególnie Pradziadek, Serak, Keprnik. W sobotę planuję z żoną Rychleby, więc może się spotkamy, a jak pogoda nie będzie pewna, to pewnie gdzieś w ten nudny śląski się pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.