Buno Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Właśnie problem w tym, że w niedzielę będzie średniawa pogoda. Dam wam znać w najbliższym czasie, bo jest opcja, że będę śmigał w sobotę i niedzielę, wtedy w sobotę się zapoznam i w niedzielę mogę was oprowadzić Tak czy inaczej- jak Rychleby nie wypalą to miło byłoby się z kimś zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Jak byś miał Marcin ochotę to od majowego długiego weekendu jestem do dyspozycji. Może odłożysz zatem ten Leskowiec Chyba tak zrobimy Ewentualnie jakąś pętelkę z Jałowcem? Ja byłem dziś na ściągniecie szewków i póki co lekarz ściągnął połowę więc jakieś ostrzejsze XC odpada, więc jak mam jechać w góry i na zjazdach zchodzić z roweru to wolę pośmigać rekreacyjnie lokalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja w sobotę pracuje, także ewentualnie niedziela jeśli coś. Post pod postem, ale sorry. Rozmawiałem z Danielem i byłby chętny w niedzielę strzelić klasyk Ustroń-Wisła. Ktoś jeszcze ? Marcin, klasyk nie jest wymagający, więc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ale są kamienie, końcówka zjazdu z Czantorii jest kamienista oraz zjazd z Kiczorów, nie chciałbym myśleć co się stanie jak bym upadł na tych kamcolach na chorą rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Końcówka z Czantorii, wiadomo ; albo zjazd, albo zejście. Nie daj się prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Pomyślę jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Chyba tak zrobimy Ewentualnie jakąś pętelkę z Jałowcem? Z Jałowcem to mam trochę ciekawszy plan już od dłuższego czasu. Zacząć gdzież w okolicach Gilowic, Slemienia. Potem przeskoczyć do Huciska a dalej Jałowiec, Lachów Groń, Klekociny, Mędralowa i granicą do Korbielowa. Potem Jeleśnia i przez Pawel Slemińską zamknąć pętlę. Tak czy inaczej dopiero się sezon zaczyna więc się coś pomyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To musimy to kiedyś zrobić, ja w tamtych rejonach jeszcze nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No ja jestem chętny Devilek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Planujemy jechać pociągiem o 7:31 z Katowic. Proponuje coś takiego http://mapa-turystyczna.pl/route/z70k Powinno wyjść jakieś 50km z czego 15km asfalt(zjazd do Ustronia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 http://czantoria2.webcamera.pl/ sniegu nie ma i nawet wygląda na sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Profilu trasy z wypisanym przewyższeniem miałeś nie wstawiać ... Te cyferki skutecznie odbierają chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 1500m to przeciez duzo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Tylko 300 mniej, niż BM w Wiśle @ 2014 A tam było co dymać w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas76 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Fajna ta projektowana trasa. Kiedy chcecie się za nią zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Daniel, z Szarculi lepiej odbijcie sobie na szczyt Kubalonki i przez Koziniec zjedźcie do Wisły, czerwony z Szarculi na Stecówkę to w lecie jest bagno więc po zimie tam by się kajaki wam przydały Ja definitywnie odpadam, jest początek sezonu dopiero i poczekam z górami póki się wszystko nie zagoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Może ktoś chętny na górę św. Anny w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Szarcula stanowczo na nie, bo nie dość, że trzeba nosić, to jak pisze Marcin tam jest kraina wiecznych jezior ( małych, lub większych ), ale jest. Ten kawałek bym chętnie ominął. Marcin, szkoda Ale zdrowie ważniejsze. Co by Cię tylko na Rogoźnik nie pokusiło w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and482 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jedzie ktos jutro po wiśle badz ustroniu posmigac pize sie bardziej na suchy teren do jazdy i jak najmnniej szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cześć Na niedzielę się piszę. O której spotkamy się w Ustroniu ? Jakby co będę jechał wozem z Żor, więc mogę kogoś po drodze zabrać. Cu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 O 9,18 jest zug w Ustroniu Zdrój z tego co Daniel zaplanował wg tego co patrzę na rozkład pkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Teraz przypomina mi się to miejsce o ktorym piszecie, rzeczywiście było tam dużo noszenia(kłody i jakieś anifachowe mostki) i było mokro. Także lepej to ominąć,ew. objechać zielonym do Istebnej i potem żółtym do Wisły.(dobra chyba sie rozpędziłem ) Warto by jeszcze zobaczyć lub przejechać się w tą nową trasą co tam w Wiśle otwarli choć jak teraz patrze to tylko 4km więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zielony z Kiczor początkowo jest tylko ciekawy, zjazd po wtopionych w ziemię kamieniach i krótki singiel po korzeniach, a żółty z Istebnej na Szarculę to szeroki szuter, swoją drogą fajny do nabierania wysokości. Już lepiej jedzcie sobie z Kiczor tym czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Hej, może i ja się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NashKce Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Jutro jedziecie czy w niedziele? Też chętnie wsiąde do zugu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.