Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Możemy się spotkać umnie jak ostatnio i stamtąd już jedziemy na północ ;) Jakieś XC, jak najmniej asfaltu, ok 60 km. Godzina, powiedzmy 10.30 ? Jest OK ?

Pasowałoby mi ;)

Tzn. gdzie u Ciebie? Najlepiej by mi pasowała w pobliżu dworca żebym nie musiał przez pół miasta później cisnąć :)

Jak wysiadałbyś na Chorzów Miasto, to mogę Cię zgarnąć tak chwile po godzinie 10 i podjedziemy do Marcina.

• 2 tygodnie później...

Ja chętnie, ale wszystko zależy od pogody i od tego co powie jutro chirurg po zdjęciu szwów ;)

Ja mam dwie opcje: Śląski i klasyk Czantoria-Kubalonka lub Beskid Mały, Przełęcz Kocierska i pętelka na Leskowiec czerwonym i powrót zielonym, tylko że tutaj dojazd samochodem, ja mógłbym wziąźć jedną osobę, może dwie.

Marcin, dla mnie wszystko jedno, aczkolwiek w weekend majowy będą na tej trasie tłumy. Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy. Dwa rowery zmieszczę na pewno 3 będzie problem, ale myślę, że po zdemontowaniu kół wejdą :)

Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy.

Jak byś miał Marcin ochotę to od majowego długiego weekendu jestem do dyspozycji. Może odłożysz zatem ten Leskowiec :002: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...