DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Możemy się spotkać umnie jak ostatnio i stamtąd już jedziemy na północ Jakieś XC, jak najmniej asfaltu, ok 60 km. Godzina, powiedzmy 10.30 ? Jest OK ? Pasowałoby mi Tzn. gdzie u Ciebie? Najlepiej by mi pasowała w pobliżu dworca żebym nie musiał przez pół miasta później cisnąć Jak wysiadałbyś na Chorzów Miasto, to mogę Cię zgarnąć tak chwile po godzinie 10 i podjedziemy do Marcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Na Chorzów Batory byłbym o 10:33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 XC, polnoc, czyli slask i znane Tobie Marcin okolice rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Na Chorzów Batory byłbym o 10:33 Sądzę, że jak przesuniemy start całej grupy na 11, to nic się nie stanie. Marcin, co Ty na to ? Łukasza bym zgarnął z Batorego i pojechalibyśmy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marcin a gdzie to jest u Ciebie? Podaj adres albo najlepiej punkt na gogle maps to też wpadnę chyba. Albo mogę też być o tej 10,33 na Stacja PKP Chorzów Batory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Będę też na dworcu o 10:33 Srebrny Trek 8000 jakby coś. Przy głównym wejściu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Marek, Adam ; spotkamy się na pkp Batory i pociągnę Was do Marcina. Dalej to już jego inwencja Twórca nas poniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 XC, polnoc, czyli slask i znane Tobie Marcin okolice rowerowe? Tak Mogę zagwarantować, że będzie najtrudniej jak tylko się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ostatnio było łatwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ok Devilek i Lucass. To bede na na batorym kajs przed wejściem głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ostatnio było łatwo ? Kilka asów w rękawie jeszcze mam, a szczerze powiedziawszy to przy Beskidach te trasy to takie przedszkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Sorry- ja dziś niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 to co w niedziele jakiś wypad w mniejsze górki ? Jura ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondo Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Może sobota z rana? Mam wtedy czas i mógłbym zabrać jedną osobe bo będe miał jeden uchwyt wolny na dachu auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja chętnie, ale wszystko zależy od pogody i od tego co powie jutro chirurg po zdjęciu szwów Ja mam dwie opcje: Śląski i klasyk Czantoria-Kubalonka lub Beskid Mały, Przełęcz Kocierska i pętelka na Leskowiec czerwonym i powrót zielonym, tylko że tutaj dojazd samochodem, ja mógłbym wziąźć jedną osobę, może dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 A może klasyk Czantoria-Kubalonka zostawimy na weekend majowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Marcin, dla mnie wszystko jedno, aczkolwiek w weekend majowy będą na tej trasie tłumy. Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy. Dwa rowery zmieszczę na pewno 3 będzie problem, ale myślę, że po zdemontowaniu kół wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja sobotę chyba do pracy idę, a później czeka mnie ciężki tydzień, także odpadam w ten weekend raczej z górami. Tłumy ; aż tak źle chyba nie będzie, chociaż wiem, że to popularny szlak. Jak coś, to jesteśmy w kontakcie. ps. opony w końcu odbiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jeśli nie uda mi się namówić rodziców na rychlebskie ścieżki w ten weekend to chętnie się z kimś zabiorę gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 a może te Rychleby,bo jeszcze tam nie byłem,a strasznie mnie tam ciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja bym kajś skoczył , mnie niedziela pasuje, bo w sobotę nie wiem jeszcze czy do roboty nie będę szedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 mi też tylko niedziela pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja w tym roku planuję więcej pośmigać autem w bardziej niedostępne miejsca, jak właśnie zachodnia część Małego i Żywieckiego, Pasmo Jałowieckie i Pasmo Policy. Jak byś miał Marcin ochotę to od majowego długiego weekendu jestem do dyspozycji. Może odłożysz zatem ten Leskowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.