MartinH Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Panowie i Panie Padła ze strony Pauliny propozycja wypadu w Beskidy w najbliższy weekend. Jednak ta opcja chyba nie jest najlepsza, na Soszowie jest jeszcze sporo śniegu, a to nawet nie jest 800m. Ja osobiście nie widzę opcji na najbliższy weekend, bo w zacienionych partiach śnieg na pewno się nie stopi, a na zjazdach czy podjazdach będą strumyki. Chyba że się mylę? Ale może Jura? Albo rozgrzewkowo Rogoźnik i okolice? Ktoś się pisze? Mi pasuje i sobota i niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No mnie już też korci,żeby w górach jechać,ale tak jak piszesz pewnie będzie jeszcze miejscami dużo śniegu i ogólny syf. Pogoda ma się poprawiać dopiero od czwartku. Zanim to się roztopi i przeschnie to będzie trzeba jeszcze trochę poczekać. Jura będzie dobra na początek, ja proponuje 19.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondo Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Cześć, Ja bym się pisał skoczyć gdzieś blisko w ten weekend 11-12 kwiecień. Rogoźnik brzmi świetnie, nigdy tam nie byłem a jest niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conley Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 hej, też tam nigdy nie byłem. Jak wygląda droga - głównie asfalt czy jest opcja na jakieś lasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Mieszanie, dojazd głównie asfaltem, sam Rogoźnik to asfalt tylko jako łącznik A wracając do pogody w górach, to patrząc na dzisiejsze warunki, to się zastanawiam czy damy radę pojechać w maju, na Rysiance jest do 2 m śniegu i ciągle sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 W sobotę bym się wybrał gdzieś po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 chetnie bym sie podpial pod jednodniowy wypad rozgrzewkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NashKce Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam, ja planuje w sobote wjazd na klimczok. Pociagiem do bielska z katowic. Jak cos, ktos to Pw. Uprzedzajac pytania to po zimie brak kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ja planuje w sobote wjazd na klimczok. Fatbike? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kolega chyba nie wie jakie warunki panują w Beskidach, a tym bardziej >1000m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NashKce Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Chyba faktycznie jeszcze za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam, ja planuje w sobote wjazd na klimczok. Pociagiem do bielska z katowic. Jak cos, ktos to Pw. Uprzedzajac pytania to po zimie brak kondycji Proponuje pooglądać na kamerce jakie są tam warunki http://www.schroniskoklimczok.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 [video=youtube] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon5teR Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Proponuję tu http://e-net24.pl/nasze-kamery-online/ zaglądać przed planowaniem wypadu Kilka fotek z poniedziałku https://plus.google.com/u/0/photos/118317995685979489623/albums/6135375047629543233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Marcin, jakiś Rogoźnik planujecie na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Rogoźnik może nie, ale Dolomity, Księżą Górę i Świerklaniec bym zrobił Jakieś 60-70 km powinno wyjść Ewentualnie Rogoźnik, Świerklaniec i Księżą Górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na Facebooku jest grupa Beskidomaniacy, tam codziennie ktoś wrzuca fotki z wypraw pieszych. Jak oni wrzuca fotki z piękną zielona dolina i szczytem to się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Marcin skąd zamierzacie zacząć jeździć? Chyba się skusze bo pogoda ma być ładna i na samej górze tez nigdy nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ja zaczynam w Chorzowie Zobaczymy jaka ekipa się zorganizuje to wymyślimy jakąś wspólną zbiórkę :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ekipa widać się kroi duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Piszę się na sobotę najchętniej ruszyłbym spod wpkiw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No i jak się sprawy mają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Możemy się spotkać umnie jak ostatnio i stamtąd już jedziemy na północ Jakieś XC, jak najmniej asfaltu, ok 60 km. Godzina, powiedzmy 10.30 ? Jest OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Tzn. gdzie u Ciebie? Najlepiej by mi pasowała w pobliżu dworca żebym nie musiał przez pół miasta później cisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja mieszkam od dworca Chorzów Miasto jakieś 4 km, chyba że Twój pociąg jedzie przez Bytom to wtedy jakieś 2 km, napisz PW to podam Ci dokładny adres EDIT: pociąg z Gliwic chyba jednak nie jedzie przez Chorzów Miasto, musiałbyś wysiąść na Batorym, wtedy masz najbliżej do Devilka, a on już wie jak dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.