Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i Panie ;)

Padła ze strony Pauliny propozycja wypadu w Beskidy w najbliższy weekend. Jednak ta opcja chyba nie jest najlepsza, na Soszowie jest jeszcze sporo śniegu, a to nawet nie jest 800m. Ja osobiście nie widzę opcji na najbliższy weekend, bo w zacienionych partiach śnieg na pewno się nie stopi, a na zjazdach czy podjazdach będą strumyki. Chyba że się mylę?

Ale może Jura? Albo rozgrzewkowo Rogoźnik i okolice? Ktoś się pisze? Mi pasuje i sobota i niedziela :)

No mnie już też korci,żeby w górach jechać,ale tak jak piszesz pewnie będzie jeszcze miejscami dużo śniegu  i ogólny syf.  Pogoda ma się poprawiać dopiero od czwartku. Zanim to się roztopi i przeschnie to będzie trzeba jeszcze trochę poczekać. Jura będzie dobra na początek, ja proponuje 19.04  :teehee:

Ja mieszkam od dworca Chorzów Miasto jakieś 4 km, chyba że Twój pociąg jedzie przez Bytom to wtedy jakieś 2 km, napisz PW to podam Ci dokładny adres ;)

EDIT:

pociąg z Gliwic chyba jednak nie jedzie przez Chorzów Miasto, musiałbyś wysiąść na Batorym, wtedy masz najbliżej do Devilka, a on już wie jak dojechać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...