Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynamy w Rajczy Centrum, a kończymy w Węgierskiej Górce, ja bym zostawił auto w Węgierskiej i podjechał do Rajczy ;)

ok to jak sie dogadam z moja lubą to dojade do centrum :) Z racji tego iż jeszcze tam nie byłem, powiedzcie czego można się spodziewać? trudny technicznie teren?

Zależy co rozumiesz pod pojęciem trudny technicznie? ;) Czerwony z Przeł. Pawlusia jest techniczny, ale do zjechania. Gdybyśmy zrobili Miziową to zielony do Sopotni jest w pewnym momencie trudny po skałach, ale w porównaniu z niebieskim z Baraniej czy zielonym/czerwonym ze Skrzycznego to proste szlaki :)

Co się zepsuło?

@blackiwan

Nie wiem jak patrzysz rozkład, ale ja wpisuje skąd-->dokąd kiedy i o której. Klikam szukam i wyskakuje mi wszystko co jedzie, ot dobrodziejstwo. Nie trzeba wchodzić w każdy pociąg i rozszyfrowywać indeksów z informacjami kiedy jedzie :))

Ehh, jechałbym z wami ale ale na ten rok jestem zmuszony skończyć długie wojaże po górach.

Tak s skrócie to przedni hamulec się zepsuł. Klamka miękka a tłoczki nie wyłażą. Chciałem naprawić ale okazało się że mój zestaw do odpowietrzania hamulców avid z allegro nie pasuje do moich avidów. :( Spoko Jarek. Jutro chyba rekord frekwencji się szykuje.

Jak coś to mam na sprzedaż komplet nowych(ściągnięte z nowego roweru) hamulców Formula C1  oddam za 350zł (katalogowo  1000zł ).

Mam też jeszcze nowe Avidy 5,ale nawet ich Ci nie zaproponuje... :icon_cool:

Nie wiem jak patrzysz rozkład, ale ja wpisuje skąd-->dokąd kiedy i o której. Klikam szukam i wyskakuje mi wszystko co jedzie, ot dobrodziejstwo. Nie trzeba wchodzić w każdy pociąg i rozszyfrowywać indeksów z informacjami kiedy jedzie :))

Też nie wiem po co to tam wypisują,bo jak by nie jechał to go nie powinno wyszukać

Korzystam z  strony http://rozklad-pkp.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...