erzurum Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 a to ciekawe...skąd ta teza? no jak to skąd, post nr 613, zgubiłeś się w tym wątku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 nie zawsze cofam az tak daleko z postami, o ktorej w Rajczy będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Rajcza Centrum 8:41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ok to jak sie dogadam z moja lubą to dojade do centrum Z racji tego iż jeszcze tam nie byłem, powiedzcie czego można się spodziewać? trudny technicznie teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Marcin Czy planujesz pętle? Zastanawiam się gdzie auto zostawić i chyba najlepiej to w Milówka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zaczynamy w Rajczy Centrum, a kończymy w Węgierskiej Górce, ja bym zostawił auto w Węgierskiej i podjechał do Rajczy ok to jak sie dogadam z moja lubą to dojade do centrum Z racji tego iż jeszcze tam nie byłem, powiedzcie czego można się spodziewać? trudny technicznie teren? Zależy co rozumiesz pod pojęciem trudny technicznie? Czerwony z Przeł. Pawlusia jest techniczny, ale do zjechania. Gdybyśmy zrobili Miziową to zielony do Sopotni jest w pewnym momencie trudny po skałach, ale w porównaniu z niebieskim z Baraniej czy zielonym/czerwonym ze Skrzycznego to proste szlaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jesteście pewni, że ten pociąg jutro jedzie? "Kursuje Sobota, Niedziela: oprócz 29. Listopad do 7. Grudzień 2014; także 11. Listopad 2014" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Co oznacza średnik? I co jest napisane po średniku? Tak, ten pociąg oprócz sobót i niedziel kursuje także 11 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 no trzeba by się upewnić,bo coś to podejrzanie wygląda we wczesniejszym i pozniejszym nie ma tego zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ok, jeśli tak to przepraszam za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja zaczynam w Żabnicy i dojadę Was przy stacji paliw w Ujsołach po 9-ej góra 9:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 dobra ja też ogarnąłem ten zapis : Kursuje tylko w soboty i niedziele oprócz soboty 29 listopada i niedzieli 7 grudnia. Kursuje także 11 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Muszę jutro na starym bajku jechać bo nowy znowu się zepsuł. Ale bieda. A kupiłem nowe części do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Co się zepsuło? @blackiwan Nie wiem jak patrzysz rozkład, ale ja wpisuje skąd-->dokąd kiedy i o której. Klikam szukam i wyskakuje mi wszystko co jedzie, ot dobrodziejstwo. Nie trzeba wchodzić w każdy pociąg i rozszyfrowywać indeksów z informacjami kiedy jedzie ) Ehh, jechałbym z wami ale ale na ten rok jestem zmuszony skończyć długie wojaże po górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekStary Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witam Szanownych!Mam nadzieje że dam rade się załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Tak s skrócie to przedni hamulec się zepsuł. Klamka miękka a tłoczki nie wyłażą. Chciałem naprawić ale okazało się że mój zestaw do odpowietrzania hamulców avid z allegro nie pasuje do moich avidów. Spoko Jarek. Jutro chyba rekord frekwencji się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Będę i ja - mam nadzieję, że podołam na roztrenowaniu za Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Tak s skrócie to przedni hamulec się zepsuł. Klamka miękka a tłoczki nie wyłażą. Chciałem naprawić ale okazało się że mój zestaw do odpowietrzania hamulców avid z allegro nie pasuje do moich avidów. Spoko Jarek. Jutro chyba rekord frekwencji się szykuje. Jak coś to mam na sprzedaż komplet nowych(ściągnięte z nowego roweru) hamulców Formula C1 oddam za 350zł (katalogowo 1000zł ). Mam też jeszcze nowe Avidy 5,ale nawet ich Ci nie zaproponuje... Nie wiem jak patrzysz rozkład, ale ja wpisuje skąd-->dokąd kiedy i o której. Klikam szukam i wyskakuje mi wszystko co jedzie, ot dobrodziejstwo. Nie trzeba wchodzić w każdy pociąg i rozszyfrowywać indeksów z informacjami kiedy jedzie ) Też nie wiem po co to tam wypisują,bo jak by nie jechał to go nie powinno wyszukać Korzystam z strony http://rozklad-pkp.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubace Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jutro dołączę do was w Bielsku. Oj czuję że będzie z wami młócka i pikawa mi wyskoczy z zawiasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jak taką ekipą przejedziecie po szlaku to będzie jak po zwózce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Trzeba zadzwonić do KS żeby doczepili dodatkowy wagon na rowery. Już jutro widzę ten roz pier dol w pociągu, szczególnie powrót będzie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dzięki za wypad. Parę fot: https://plus.google.com/u/0/photos/107786938575480930825/albums/6080493000423157345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubace Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dzięki również za wypad Było zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Było super. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 widzę że nie jednemu wypad się udał. Pewnie pomimo strat, radość z wypadu jest niezastąpiona. Dajcie foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.