blackiwan Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dobra, to jadymy w te góry, bo musze przetestować nowego fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 No to jedziemy. Muszę tylko z Brytanii wrócić i wynegocjować wolne. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 OK, to jedziemy 11'ego tym wcześniejszym cugiem Muszę tylko obadać trasę aby zrobić przynajmniej 40-50 w terenie i na bank zjazd do Węgierskiej na kebaba Bartek, myślisz, żeby zrobić Krawców Wierch od Przeł. Glinne? Jak wygląda odcinek Krawców Wierch-Złatnia (niebieski), na mapie widzę że to zjazd? Ewentualnie gdybyśmy pociągli czerwonym do Miziowej i zjechali zielonym do Sopotni i wjechali na Rysiankę niebieskim, jak wygląda ten niebieski, ktoś tym jechał? Da się w miarę szybko wjechać? Choć pewnie skończy się tak jak zwykle ogromne plany, a szybko zrobi się ciemno i ch... to strzeli, że tak powiem W Rajczy będziemy ok. 9:00 więc zostaje jakieś 7 godzin na jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Marcin ten żółty jest znany z masakrycznej ilości błota bo jest rozwalany przez zwózkę drewna i samochody więc jak się da to go omijam. Albo można się w niego wbić gdzieś po ponad połowie jego długości bo prowadzi do niego szutrówka. Jak by nie skręcać w pewnym momencie tylko jechać dalej to dojechać można pod samą przeł Glinka tak aby nie robić szosy. Potem jest świetna ścieżka granicą na Krawców. Ze Złatnej na Krawców połowa to szosa doliną. Potem trochę pchania i wąska ścieżka w bardzo grząskim terenie. Co do niebieskiego z Sopotni to można go swobodnie olać bo aż na Halę Pawlusią idzie droga. Z miejsca gdzie zgubiliśmy wtedy szlak jedzie się na Rysiankę coś w okolicach godziny. Jest też drugi skrót tyle, że jest trochę więcej pchania więc to nie problem. Myślę, że co i jak będzie się wiedzieć po dotarciu na Trzy Kopce. Inny plus Twojego pomysłu jest taki, że jak by było bardzo póżno to można do Węgierskiej wrócić tak jak wtedy przez Słowiankę. Mnie natomiast zaczyna martwić skład bo jak narzucicie tempo to mnie tam zajedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Fakt, o tym ostatnio mówiłeś, czyli można olać Rysiankę, dostać się na Pawlusią i dzida do Węgierskiej, w razie czego można skrócić czerwony na Słowiance i zjechać asfaltem do Żabnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dopisałem jeszcze co nieco ale widzę, że czytasz w myślach z tą Słowianką. Skoro w Rajczy na 9-ą to ja mogę być pod stacją paliw w Ujsołach pół godziny póżniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 przynajmniej 40-50 w terenie to już brzmi lepiej byle jak najwięcej terenu i technicznych długich zjazdów.Od poniedziałku niby fajna pogoda i temperatury w okolicach 17 stopni to może coś przeschnie po dzisiejszych opadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mnie natomiast zaczyna martwić skład bo jak narzucicie tempo to mnie tam zajedziecie Nic się nie martw, ja też jestem bez formy, a poza tym ja jadę zawsze z tyłu, bo ktoś musi uwieczniać widoczki A tymczasem jest co testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Przeglądam wasz temat i chętnie bym się wybrał w góry na koniec sezonu. Przyjmujecie nowych do ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 500 zł wpisowego i możemy przyjąć A na poważnie to śmiało zapraszamy, i tak jest rotacja w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Spotykacie się na dworcu w Katowicach? Jeśli tak to w jakimś konkretnym miejscu na dworcu? Ile mniej więcej kosztuje bilet bo nie wiem ile zabrać kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 z 2 dychy około będzie pewnie kosztował. Widzę że ekipa się kroi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 macie jakis plan na 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Od kilku dni toczy się dyskusja o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 macie jakis plan na 11? Ty lepiej w górach uważaj bo na pewno się zgubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 wszystko jasne, pisze sie na wypad, tylko zapodajcie ktorym pociagiem dokladnie i widzimy sie przy kasach na dworcu w kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 To ja może napisze do Kolei Śląskich aby podstawili dodatkowy wagon Pociąg 6:42, kierunek Rajcza Centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 z samymi hakami a powrotny z prysznicem i sauna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cumuulus Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Albo platformę na rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Dziewczynki mam też zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 a to ma nie byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ty lepiej w górach uważaj bo na pewno się zgubisz a to ciekawe...skąd ta teza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 nieoczekiwana zmiana planow, mam okazje podszkolic technike w klimacie 'ęduro', wiec udanej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ale reszta będzie? Około 6.20 przy kasach na dworcu czy może wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ja bede gdzies o 6:30 pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.