atizylak Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Kradną rowery w Beskidach. Kellys Salamander skradziony spod schroniska na Rysiance Link: http://tychy.naszemiasto.pl/artykul/kradna-rowery-w-beskidach-kellys-salamander-skradziony-spod,2427183,artgal,t,id,tm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dzisiaj rano poczułem, że wczoraj byłem w górach, ale satysfakcja pokonania trasy duża większa niż nabijanie tysięcy km po płaskim Dzięki za wypad, link do fotek: http://1drv.ms/1vFEBKv Adam, jak łańcuch, urwał się już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja dzisiaj rano przez godzinę zeskrobywałem błoto z roweru, masakra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 My z Markiem po drodze umyliśmy trochę w strumyku. W miarę to jakoś wyglądało już w pociągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mariusz Ty nie kracz. No jak my się władowaliśmy do pociągu to w ogóle nie wyglądało. No terenówki były fajne jak prawie po dach się zanurzały chwilowo. Ja na razie nie myję roweru bo mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Super wycieczka..Czy moglby ktos z Was zapodac jakis slad GPS ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja mam ale na Wielkiej Raczy nie zjechałem z pozostałymi do Zwardonia , tylko żółtym do Rajczy Centrum. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pztsvpgypxtvcdve&authkey=A1E189DF2F9659792BE6BA2500AEAD2A7EB0F77F8C1012C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 lucass3 wielkie dzieki..ten czas to jest czas laczny od startu do mety czy tylko samej jazdy na rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Łączny czas: 7h:54min (średnia 6,2km/h) Czas jazdy : 5h:11min (średnia 9,5km/h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 dzieki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 tu masz całość z czasami: https://www.runtastic.com/en/users/mariusz-mucha/sport-sessions/327983035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rengar Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Widzę że na Waszej wyprawie jest posiadacz roweru Canyon. Proszę właściciela o kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 nawet dwóch bym powiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 tu masz całość z czasami: https://www.runtasti...sions/327983035 dzieki chlopaki na pewno sie przyda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 W ten weekend mam w planach zrobić "graniczny" Oszast z "dodatkami" więc jak ktoś ma ochotę to niech przemyśli sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Bartek, w piątek mam wolne, ale ten Oszast to nie jest dobry pomysł, w tamtej części błota jest masakrycznie dużo, to co było na Rysiance to pikuś Może zrobimy Pilsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Zobaczę jak będzie w środę w Sądeckim ale ma być ciepły wiatr i na moje oko przeschnie. Jak coś to mogę go odpuścić. W Piątek nie da rady więc albo sobota albo niedziela z lekkim naciskiem na sobotę. Tylko Pilsko i co dalej bo nie chcę wracać przez Korbielów. Moja opcja to zjazd do Orawskiego Wesela i szutrówkami na Glinkę. Potem granicznym szybko na Krawców - Złatna - podjazd przez Zapolankę na Redykalny i Żabnica. Do Miziowej oczywiście przez Trzy Kopce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 w piątek mam wolne Ja też mam wolne właściwie to od czwartku do poniedziałku . W sobote jade do BB na Enduro Trails. W czwartek ,piątek, niedziela chętnie bym się gdzieś wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Bartek, ja w sobotę-niedzielę odpadam bo w sobotę idę na kawalerskie, a w niedzielę będę umierał Daniel, co do piątku to się zgadamy bo sezon się kończy i trzeba nadrobić, bo niedosyt gór trochę pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Musze coś na fullu pojeździć przed zawodami, żeby go znowu trochę "wyczuć". Ostatnio na nim siedziałem 24.08(pamiętny Korbielów)i tylko przez 11km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Marcin to rób to Pilsko bo pogoda ma być genialna i nie ma już na co czekać. Ja raczej zrobię pierwotny plan bo gorzej na Oszaście jak zaraz po deszczu to na bank nie będzie. Ma być bardzo ciepło i sporo przeschnie. Zaraz na początku połapię się co i jak a plan awaryjny też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Daniel, co do piątku to się zgadamy bo sezon się kończy i trzeba nadrobić, bo niedosyt gór trochę pozostał Co powiesz na coś takiego http://mapa-turystyczna.pl/route/zeqg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Daniel cały czas Marcinowi rozchodzi się o zjazd z Pilska na Słowację. Ten graniczny a zwłaszcza od dojścia czerwonego z Miziowej to dopiero jest padaka na takie warunki jak obecnie i raczej jest na sprzęt typu full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 szkoda, że w piątek jedziecie, a nie w sobotę... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 myślę,że do piątku trochę te błoto w górach przeschnie. Na piątek zapowiadają 23stopnie. Deszcz dopiero ma się pojawić w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.