grzegorzkm Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ooo Grzesiu...bardzo fajne są Góry Opawskie. Macie jakiś konkretny plan ? Fajna opcją jest start z Pokrzywnej i żółtym na Biskupią, a powrót czerwonym do Pokrzywnej albo w kierunku Jarnołtówka. Koniecznie podziel się zdjęciami i wrażeniami po wypadzie Aha, koniecznie wejdźcie na wieżę widokową, super widoki. PS Na wieży się oświadczyłem małżonce no nie ukrywam ze troche sciagamy od Ciebie traske , fotki pewnie beda a i kamerke biore to moze uda sie jakis filmik skleic . Oswiadczac sie kumplom nie zamierzac , ale na wieze pewnie wejdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 I tak jak mowiłem , bylismy pojezdzilismy . Bardzo ładne okolice , trzeba bedzie jeszcze raz tam pojechac. Kilka fotek : https://plus.google.com/u/0/photos/102197838617375824844/albums/6016232777872754689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Fajna wycieczka i fajne zdjęcia ( choć część dość rozmytych ) Tereny fajne i nie jakoś wymagające. Sudety mają to do siebie, że jest sporo dróg/ szutrów którymi możemy zdobywać wysokość bez męczącego pchania itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 no i filmik z naszego wypadu na Biskupia Kope zapraszam do ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Fajny filmik Grzegorz A z innej beczki, mam prośbę czy mogli byście podać kilka propozycji tras w beskidzie śląskim, żywieckim lub małym, łatwych technicznie, (mogą być wymagające kondycyjnie) tak żeby było jak najmniej odcinków z buta, żeby osoba bez górskich doświadczeń dała sobie radę i się nie zraziła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Z Soblówki nową drogą na Kotarz - zielonym na Rycerzową - żółty przel. Przysłop i zjazd zielonym do Soblówki. Potem Z Glinki na Krawców tylko nie szlakiem a drogą. Zjazd granicznym niebieskim na przeł Glinka i szybki powrót na dół. W Żywieckim to najbanalniejszy wariant do zrobienia nawet w rowerze crossowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ja mam taki problem a właściwie moja pamięć: Ktoś mi wspominał o Salmopolu, Białym Krzyżu i o 15km drodze (w 1str) w to miejsce. Trasa powinna być ok. jak na 1 wypad w góry. Niestety nie znam tych terenów, czy ktoś wie o którą drogę dokładnie mogło chodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dzięki Bartek za propozycje jak ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe propozycje tras to bardzo proszę o info. Generalnie można nawet mogą być propozycje w okolicy innych górskich pasm, tylko fajnie gdyby szło w miejsce startu/mety a przynajmniej w pobliże dotłuc się pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 No i zapraszam na kolejna relacje , tym razem wybrałem sie z kolegami na Police , piekne miejsce , ale niestety z powodu wiatrołomow odradzam na rowerowe wycieczki . Kilka fotek oczywiscie zrobione , filmik bedzie pozniej ,zapraszam do ogladania https://plus.google.com/u/0/photos/102197838617375824844/albums/6019851316717137809 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 No tak już prawie pól roku mija a tu nadal szlak nie udrożniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon5teR Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Grzegorz - piękne foty może kiedyś uda nam się umówić na jakieś skoki np tu : http://monster.bikestats.pl/1155742,Kolejny-raz-na-chopkach.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 W koncu znalazłem czas na zmontowanie filmiku z Policy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 gryfnie synek ci to wyszło jutro uderzam albo w Zywiecki albo Mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Grzesiek, te upadki to byś już kolegom podarował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hahaha ale moj upadek tez jest , w jakis sposob jest to atrakcja filmu , nie uwazam rowniez ze to wstyd jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kario Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, Zarzuciłem już temat w innym dziale, ale spróbuje tez tutaj. Jest ktoś chętny na objazdówkę po górach z plecakiem z miejsca na miejsce? Mam czas 2 ostatnie tygodnie czerwca. Wypad na max 7 dni, może być krócej. Nastawienie na podziwianie świata nie analizę licznika. Jazda szlakami oczywiście. Trasa do obgadania - sam mam parę pomysłów. Jak ktoś jest chętny to proszę pisać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Sam myślałem o takim tripe w tym roku, ale niestety złamany obojczyk zweryfikował moje plany i muszę je przełożyć na przyszły rok raczej. Tak czy siak życzę powodzenia i pochwal się trasą po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/PobliskieGoryBardzkie?authuser=0&feat=directlink Króciutki wypad w Góry Bardzkie. Dużo jazdy, mało pchania ale widoków i "tych" pożądanych szlaków brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 a ja byłem przez ostatnie 3 dni na Rychlebach , króciutki filmik na ktorym przełamuje swoje słabosci hahaha dodaje link do fotek https://plus.google.com/u/0/photos/102197838617375824844/albums/6029677771633150801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 wiem, że w rzeczywistości skok zupełnie inaczej się odczuwa niż widać to na filmie, mimo to na przyszłość lepiej pozostać przy fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Moj przejazd trasa Super Flow , reszta tras bedzie pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Chyba się spodobało na Rychlebach ?? Ostatnim czasem zaliczyłem Najwyższy szczyt gór Złotych - Borówkową: https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/JagodowaEeeZnaczySieBorowkowa?authuser=0&feat=directlink Bardzo bardzo ładnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 det -> Wewnętrzny błąd serwera 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Chyba się spodobało na Rychlebach ?? Ostatnim czasem zaliczyłem Najwyższy szczyt gór Złotych - Borówkową: https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/JagodowaEeeZnaczySieBorowkowa?authuser=0&feat=directlink Widze ze w ostatnim czasie kręcisz w tamtych rejonach , swietne fotki . A Rychleby to Rychleby kto nie był to niech planuje wypad tam bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A Rychleby to Rychleby kto nie był to niech planuje wypad tam bo warto Grzesiu, z tego co oglądałem Twoje zdjęcia, to jechałeś też Tajemnego, według Ciebie co lepsze ? Tajemny czy Super Flow ? det -> Wewnętrzny błąd serwera 500 Dzięki kolego za uwagę, ale u mnie śmiga. Nie wiem co może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.