biker90 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Żeby się wyrobić i by dnia starczyło to niestety asfaltem pod Żar trzeba podjechać tak jak wracaliśmy innej opcji nie ma no chyba, że pojedziemy pociągiem, który jest po 5 jakoś, ale na to chyba nikt się nie będzie pisał. A potem dopiero w czerwony się wbijać i pyndalić terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Pisałbym się na 01.05. Może ten Leskowiec ? Podjechać trochę bilżej pociągiem np do Łodygowic i walnać coś takiego http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bubfnfcservubgzi Masochizm.. +1 dla Zwardonia, lecz może ciut bliżej - jakaś Rysianka, później Pilsko? Z Miziowej żółty, bądź ze szczytu na Glinne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Na Pilsku byliśmy i chyba już tam się nie wybierzemy, za dużo noszenia roweru jest, a to nie oto chodzi. 30% trasy to targanie roweru do góry czy to czerwonym od Węgierskiej Górki czy przez Krawców Wierch od Rajczy jak jechaliśmy. Leskowiec brzmi najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsMaxx Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Filip !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Aj waćpan marudzisz! Ze Złatnej 90% w siodle drogą gruntową w stronę Rysianki, później przyjemny czerwony trawers. Dopiero pod Pilsko trzeba wnosić. Leskowiec moim zdaniem jest w porządku, lecz komunikacyjnie kiepski. Z okolic Żywca dojazd w te strony to katowanie kilometrów asfaltu. Dostać się w okolice Wadowic byłoby bardzo fajnie, lecz nie wiem czy pociąg jeszcze w ogóle tam kursuje po ostatnich modyfikacjach 'prężnie' powstającej zapory w Świnnej. Wtedy atak Leskowca, i czerwonym w stronę Żaru przez Kocierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja się pisze na Zwardoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja też sie piszę na Zwardoń PS Filip !!! haha lubie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Beskid Mały do końca zaliczyć chce, potem na coś innego się przerzucę, ponoć w okolicach Gór Stołowych fajne rejony są do śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrisu8381 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 W czwartek planuję trasę Katowice-Bielsko. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ok czyli przegłosowane - zaczynamy w Zwardońu. Może przeniesiemy rozmowę do naszego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja mam sprzęt już przygotowany do kolejnej wyrypy Mam też zarys trasy, którą chciałbym pokonać. Ze Zwardonia na Baranią Górę niebieskim, z Baraniej zielonym na Malinowską Skałę, z Malinowskiej czerwonym na Siodło pod Klimczokiem i zjazd żółtym lub czerwonym do Bystry lub Bielska Ode mnie będzie 1 lub 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 ale jedziemy pociągiem o 8:33 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 O 6:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 MartinH, plan bardzo fajny. Niebieski szlak ze Zwardonia bardzo ciekawy, a co do zjazdu, to chyba wybrałbym czerwony do Bystrej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 A o którym dniu mówimy? Przemogę się i się zabiorę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 1 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 ok tak myślałem,bo tym o 8:33 bylibyśmy dopiero o 11:30 na miejscu. Ja chyba podjadę autem do Bielska,a później pociągiem do Zwardonia już z wami. Mogę zabrać jedną osobe jak co . Jadę przez Gliwice i Mikołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 No fajnie to brzmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 A Ja niestety odpadam rodzinka sobie wspólny obiad wymyśliła, a wiadomo rodzina najważniejsza. Szkoda tylko, że w góry nie pojadę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 To jaki w końcu plan na jutrzejszy trip ? Spotkanie o której godzinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ten o 6:30 2h25m Cytat Marcina, więc Devil wczesno wyjeżdżacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ja jutro niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jutro dalej aktualne? Ilu chętnych na chwilę obecną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ze mną 3 osoby + Ci co na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Powrót mniej więcej na którą godzinę planujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.