Root Admin Mieciu Napisano 13 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ciąg dalszy tematu: http://www.forumrowerowe.org/topic/75995-czluchow-ustawki-wyprawy-i-inne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 jedzie ktoś coś w niedzielę, w zimowych warunkach? ja na pewno, jeśli uporam się z problemem tylnego hampla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Bardzo prawdopodobne, ale wszystko zależy od pogody. Minimum to niezbyt silny wiatr i brak deszczu :-). Śnieg może być - ale bez przesady, w okolicach 5cm. Móz do -5C jak najbardziej, chlapa niezbyt wskazana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 śnieg niech będzie, będzie wesoło przynajmniej musi być kiedyś pierwsza w tym roku zimowa wywrotka (choć dzis niewiele brakowalo, jeżdżąc po mieście z tylko jednym hamulcem-do tego przednim ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Z dzisiejszych prognoz wynikało, że w końcu tygodnia powinno być lekko zimowo, czyli nieco śniegu z lekkim mrozem. Oby się sprawdziło... Czy most w Sworach jest już przejezdny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 dawno tam nie byłem, wiem tyle ze na pewn ow babilonie jest przejezdny choc komicznie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 to co, precyzujmy, 10:30 z pięcio ramiennej krzyżówki za Zagókami w pobliżu Wolności? oraz jaki rower wziąc-ryzykowac ostrą jazde czy leniwa zimówkę wziąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Jeśli do niedzieli nic się szczególnego z pogodą nie narobi (śnieg, gołoledź, silny wiatr itp.), to wstępnie mogłoby być. Godzina nie bardzo mi pasuje - mogę wyjechać nie wcześniej, niż o 10:30, czyli za Zagórkami ok. 11:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 oo to nawet lepiej dluzej pospie pozostaje kwestia którym rowerkiem pofruwać-zimówką, której nie szkoda ale ma kijowe opony, czy levlem, by dotrzec hample i amorka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Szkodliwa dla bicykla to jest głównie jazda miejska po brei śnieżno-solnej. Nieskażony śnieg w lesie to prawie jak destylat :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 przekonałeś mnie biorę lvla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 jak śnieg nie spłynie to jedziemy cos jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Warunki "trakcyjne" co najwyżej dla kolcowanych... Wczoraj wieczorem wyskoczyłem "z buta" pod Canpol i doszedłem do wniosku, że na taką ślizgawicę nie ma sensu wyciągać bicykla... Dzisiaj jest - niestety - nielepiej... Na moich oczach jedna pani koło kościoła wyrżnęła orła - a może anioła :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ojtam, ja wczoraj na krótkim spacerze uznałem że lepiej jak za dawnych lat-usiąść na 4 litery i jechać po drodze... ach te dzieciństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję, że jeszcze będą tej zimy tak fajne warunki, jak przed tygodniem... A może nawet tego roku, jeśli wieszczony koniec świata nie nastąpi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 oby były, może uda się coś większego zorganizować, bo bieganie już trochę nudne się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Panowie ja w weekend dwa treningi po 3h zrobiłem w terenie =) co prawda nie pamiętam kiedy jechałem tak wolno wkładając w to tyle siły(głównie ręce, plecy) i tyle koncentracji =) obyło się bez wywrotek. Solidny trening techniki =) w święta na pewno coś pojedziemy Panowie lekko nie ma !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 No nie wiem - na rowerze ma być lekko, łatwo i przyjemnie... Katować się to lepiej przed telewizorem, oglądając któryś z tysiąca seriali, albo po raz setny "Kewina..." :-) Prognozy aury na święta są raczej beznadziejne. Oby się nie sprawdziły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 nie ma co słuchać pogody, jedne przewidywały na ten weekend duuży mróz (te bardziej szanowane stacje) a inne odpływ (te niszowe) wiec z tą pogoda nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dla mnie tam katowanie to nie jest, albo przynajmniej nie w takim znaczeniu, może fizyczne zmęczenie jest, ale psychiczny odpoczynek jest na pewno dużo większy. Pozatym teraz będzie ciężej żeby w sezonie było lżej =) tak mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 taka prawda, teraz nawet prosty podjazd staje się wyzwaniem nie mówiąc o zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 siły jak na razie nie brakuje, ale fakt zjazdy to inna bajka nawet te proste, Jest fajnie , dobre lekcje techniki byle tylko obyło się bez wywrotek i poważnych konsekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja już pierwszą wywrotkę mam za sobą rower cały, ja tak prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 zimowej jeszcze nie zaliczyłem, ale tyle tego było w minionym sezonie że już wystarczy =) w listopadzie pięknie na rondzie przejechałem na tyłku =) może w niedziele ustawka pod fontanna ? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 też tak o tym myslałem jeśli dojadę zywy to z chęcią-pozostaje kwestia dystansu i godziny zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.