Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Warunki "trakcyjne" co najwyżej dla kolcowanych... Wczoraj wieczorem wyskoczyłem "z buta" pod Canpol i doszedłem do wniosku, że na taką ślizgawicę nie ma sensu wyciągać bicykla... Dzisiaj jest - niestety - nielepiej... Na moich oczach jedna pani koło kościoła wyrżnęła orła - a może anioła :-)

Panowie ja w weekend dwa treningi po 3h zrobiłem w terenie =) co prawda nie pamiętam kiedy jechałem tak wolno wkładając w to tyle siły(głównie ręce, plecy) i tyle koncentracji =) obyło się bez wywrotek. Solidny trening techniki =) w święta na pewno coś pojedziemy Panowie lekko nie ma !!!

No nie wiem - na rowerze ma być lekko, łatwo i przyjemnie... Katować się to lepiej przed telewizorem, oglądając któryś z tysiąca seriali, albo po raz setny "Kewina..." :-)

Prognozy aury na święta są raczej beznadziejne. Oby się nie sprawdziły...

dla mnie tam katowanie to nie jest, albo przynajmniej nie w takim znaczeniu, może fizyczne zmęczenie jest, ale psychiczny odpoczynek jest na pewno dużo większy. Pozatym teraz będzie ciężej żeby w sezonie było lżej =) tak mówią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...