Gość Gość_rdawid_* Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Tarczowka mi ociera o hamulec i nie wiem , co mam zrobic poradźcie mi w miare szybko!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 chyba chodzi o tarcze. Jezeli obciera caly czas to musisz wyregulowac hamulec a jezeli obciera od czasu do czasu w trakcie obracania sie to musisz wyprostowac tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_rdawid_* Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzieki za rade , tylko mam jeszcze jedno pytanie. Jak mam ją wyprostować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 zlap jakims kluczem, albo kombinerkami i odegnij z wyczuciem tyle ile potrzeba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.