RudaMarylka Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Joł zapaleńcy! Nocny Rower przewiduje dzisiaj wyprawę, oczywiście nocną do puszczy - chyba czeba wyciągnąć narciarskie ciuchy... Ktoś ma chęć? Ja chyba pojadę, może być ciekawie zważywszy na to jajo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej ludziska nie wiem jak z czytalnością nowych wątków na forum, a więc napiszę i tu. Szukam osoby/osób na trasę Warszawa - Konin. Dziś w nocy. więcej informacji Zastrzegam, że wymiataczem na szosie nie jestem i 30km/h nie pociągnę, ale przetrząść się z wiatrekiem na długiej trasce bym chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ale przetrząść się z wiatrekiem na długiej trasce bym chciał. Z całym szacunkiem ale ten wiaterek to już chyba Ci przetrząsnął... główkę ;-) Jak myślisz, ile czasu Ci zajmie ten dystans? Pytanie do stałej grupy użytkowników; rowerujecie w weekend (najlepiej blisko - Bielan?) czy jajca malujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z całym szacunkiem ale ten wiaterek to już chyba Ci przetrząsnął... główkę ;-) Jak myślisz, ile czasu Ci zajmie ten dystans? Pytanie do stałej grupy użytkowników; rowerujecie w weekend (najlepiej blisko - Bielan?) czy jajca malujecie? Nie rozumiem co masz do tego co napisałem - konkretna informacja dla konkretnej grupy ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jak zwykle ironia w wiadomościach. Jeden 'leniwe tempo 30km/h', 'drugi przetrząsnęło Ci główkę'. Sami mistrzowie tu, tylko szkoda, że kto ma statystyki w stopce, to nie ma średniej 40-50km/h przecież to lekki wysiłek dla STAŁYCH użytkowników. ;] Koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Sami mistrzowie tu Oczywiście, że ironia ale jeśli ktoś ją odbiera jako atak w kierunku swojej osoby, to powstają też mityczni miszczowie... Albo i ich przeciwnicy. Drogi Adamie, Przede wszystkim, zimno - o ile mogłabym się wybrać na taką wycieczkę to nie nocą i nie przy takiej temperaturze - stąd stwierdzam, że koledze chyba główkę już przewiało - bo to ekstremalne w tych okolicznościach, przynajmniej dla mnie :-) Oczywiście możemy się pobawić w dobrego, złego i adwokata... Oby tylko nikt nie pomyślał, że masz jakiś roszczeniowy stosunek - OddajMiPodatek. Proponuję wyluzować, nie się spinać - wtedy nie będzie "nic" do Waszego czy kogokolwiek posta, ani miszcza ciętej riposty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 dla STAŁYCH użytkowników To zapraszamy kiedyś do Kampinosu, czy gdzie tam pojedziemy, żebyś też mógł dostąpić zaszczytu zostania stałym uczestnikiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To zapraszamy kiedyś do Kampinosu Tamuj to dopiero są sami miszczowie :-) Dziubdziulku! Oszalałam, jak zobaczyłam Twój nowy stajl! Ten kucyk jest taki wymowny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Bym pojechał z tobą Maryńka ale jajca malowane będą a mój zajączek Wielkanocny to co,tylko konik Safiego ładny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Bym pojechał z tobą Maryńka To będziesz cały dzień te jajca malował? Ej, kto chce spróbować NordWalk? Nie śmiejcie się, to poważna sprawa i bardzo rozwojowa na całe ciało. Mogę poprowadzić grupę jeśli się ustawimy - gwarantuję siódme poty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Oczywiście, że ironia ale jeśli ktoś ją odbiera jako atak w kierunku swojej osoby, to powstają też mityczni miszczowie... Albo i ich przeciwnicy. Drogi Adamie, Przede wszystkim, zimno - o ile mogłabym się wybrać na taką wycieczkę to nie nocą i nie przy takiej temperaturze - stąd stwierdzam, że koledze chyba główkę już przewiało - bo to ekstremalne w tych okolicznościach, przynajmniej dla mnie :-) Oczywiście możemy się pobawić w dobrego, złego i adwokata... Oby tylko nikt nie pomyślał, że masz jakiś roszczeniowy stosunek - OddajMiPodatek. Proponuję wyluzować, nie się spinać - wtedy nie będzie "nic" do Waszego czy kogokolwiek posta, ani miszcza ciętej riposty... Ja się nie bawię w żadnego adwokata, ogólnikowo napisałem, bo parę takich przypadków tu widziałem, a nie każdy ma full wypas rower, szczególnie mtb, że 30 to leniwie, ja muszę się nieźle namachać na 30-35km/h (przełożenie 3x6), co innego ma ktoś na kolarzówce. więc jeśli to odebrałaś jako spinanie się to wybacz. A żeby już kompletnie nie spamować to ostatnio robilem traske w strone Bielan i już wiem gdzie zrobili sobie zsyp śniegu. A na weekend planuje powtórkę, mam nadzieję, że pogoda się poprawi chociaż trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Niedawno zastanawiałem się nad Nordikiem ale to trzeba zainwestować w kilka elementów wyposażenia,no a jajca to trzeba delikatnie bo można uszkodzić no i moja pani zezłościła by się na moją nieobecność w wolną sobotę :bye2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To zapraszamy kiedyś do Kampinosu, czy gdzie tam pojedziemy, żebyś też mógł dostąpić zaszczytu zostania stałym uczestnikiem ^^ Uwierz mi, że chętnie. Ale mam hexagona v2, więc "amor" by tego nie zniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 weekend planuje powtórkę To daj cynka, się podłączę. Może jeszcze ktoś przyjedzie. Jaki zsyp? P.S. Wybaczam, poznaj mą łaskawość ;-) w kilka elementów Co Ty, zwykłe kijki 100 - 300 zł i nic więcej ale trzeba wiedzieć, jakie kupić (żeby nie były trekkingowe) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie istotne jest kto i czym śmiga liczą się chęci,tempo zwykle dostosowane do najsłabszego albo dwie grupy silniejsza i słabsza więc nie martw się sprzętem zacznij go modyfikować w miarę możliwości finansowych i osiągniesz cel tak jak ja to zrobiłem przez całą zimę a w sezonie dołączę do załogi "G" Brat z żoną śmigają Nordika więc podpowiedzą co i jakie zakupy zrobić i wtedy dam znać dopiero,obuwie jest również bardzo istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 "amor" by tego nie zniósł. Jeden z naszych kolegów jeździ na zupełnym sztywniaku, nie stęka... Rzeźbi technikę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dziubdziulku! Oszalałam, jak zobaczyłam Twój nowy stajl! Ten kucyk jest taki wymowny! Prawda? Taki uroczy, że nie mogłem się powstrzymać :] Może do weekendu ogarnę widelec i złożę do kupy rower to też bym się może gdzieś pisał niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To daj cynka, się podłączę. Może jeszcze ktoś przyjedzie. Jaki zsyp? P.S. Wybaczam, poznaj mą łaskawość ;-) Ok, zobaczę jak będzie w robocie, bo możliwe, że jak sobota to będę musiał trochę odespać po piątku. zsyp śniegu na chodniku i ścieżce (jadąc od pragi prawą stronę), musiałem się przebijać jak i inni trawnikiem, bo ślady były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ogarnę widelec Miała być śrubka i co, nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Tylko śruba, ale trzeba wykręcić cały tłumik a że nie mam klucza to średnio mi się chcę, ale chyba trzeba będzie się zebrać i to zrobić, bo jazda po szosie już się robi strasznie nudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie istotne jest kto i czym śmiga liczą się chęci,tempo zwykle dostosowane do najsłabszego albo dwie grupy silniejsza i słabsza więc nie martw się sprzętem zacznij go modyfikować w miarę możliwości finansowych i osiągniesz cel tak jak ja to zrobiłem przez całą zimę a w sezonie dołączę do załogi "G" Brat z żoną śmigają Nordika więc podpowiedzą co i jakie zakupy zrobić i wtedy dam znać dopiero,obuwie jest również bardzo istotne Też tak uważam. z kasą właśnie trochę na razie krucho, pod koniec miesiąca muszę oddać koło do centrowania i dźwignie hamulcową kupić po ostatniej glebie. I w planie buty spd i pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 I o to właśnie chodzi najpierw inwestuj w buty i pedały amor zaczeka i dołącz do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 a że nie mam klucza Ale co, nie masz po drodze do jakiegoś serwisu? Przyjedź na Marymont - "mój" Magik Ci pomoże :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie chce serwisu, potrzebuję nasadowego 26, bo dostęp do narzynki, żeby poprawić gwint mam za darmo. A klucz kupię za tyle za ile wezmą w serwisie. Problem tylko taki, że mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z chęcią się przyłącze, samotnie nudno już trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.