bobiik Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Zapraszam. Tempo szybkie https://www.facebook.com/events/363153360712207/?ti=cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 bobik jeździcie w taką pogodę jak dzisiaj tj. plucha i deszcz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Oczywiście jak jest ulewa to nie ;-) Dziś nie była pogoda na rower. Ale jeździmy po mokrym i w śniegu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Co niedzielę jeździcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Staramy sie organizować wypady w niedziele lub sobotę i co czwartek wieczorem. Przejrzyj stronę i wszystko będziesz wiedział ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizna Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Cześć, czy są w Warszawie jakieś treningi, spotkania czy coś w tym stylu jeśli chodzi o MTB? Nie jestem zawodowcem, ale szukam czegoś takiego, raczej po amatorsku. Przejrzałem internet, ale stwierdziłem, że napiszę też posta tutaj, może ktoś z Was zna sprawdzone miejsce czy ekipę pod którą można się podpiąć Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Bike Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam. Będzie się ktoś może w dniu dzisiejszym kręcił w okolicach "szczebla"? Miałem się już tam wybrać kilkukrotnie ale jakoś się nie składało, a mam kawałek aby dojechać. Chętnie wesprę się wiedzą i znajomością terenu kogoś obcykanego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko_mtb Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 ma ktoś ochotę na Wieliszewską trasę XC w weekend? Ewentualnie Kampinos? MTB tylko prędkość średnio 22+ czyli na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homer2014 Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam! Poszukuje towarzystwa do jazdy po Warszawie i okolicach. Interesują mnie również jak wycieczki rowerowe tak i treningi techniczne. Ogólnie, szukam fajnej zabawy Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Czy ktoś tu żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertcb1 Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Poszukuję osoby do przejażdżek po Warszawie i okolicach. Rower trekkingowy lub miejski. Więcej o mnie tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/223943-szukam-partnera-na-rower-wyprawy-i-treningi-z-warszawy-lub-okolic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 @firefoks @TheJW tutaj możemy, jakie dzielnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 @mess południe. Szosa, to najlepiej od Wilanowa, przez Powsin wzdłuż Wisły do Góry Kalwarii. Chyba, że masz ciekawsze trasy, to chętnie poznam. MTB - Las Kabacki + Kazurka, Lasy Chojnowskie i ogólnie wszystko w okolicach Piaseczna, Góry Kalwarii i Konstancina-Jeziorny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 czyli na mtb nie ma problemu z dotarciem na siekierkowski rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturEX Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć! czy ten wątek jeszcze żyje? sa jakieś osoby z Wilanowa, które regularnie jeżdżą? Rower typu MTB, bez szaleństw i tak „po 17:00”? pozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Odświeżam temat. Coś w Warszawie w kwestii aktywności rowerowych się dzieje? Jakieś event, zorganizowane wydarzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Jutro (środa) pod Warszawą ustawka MTB organizowana przez piaseczyński sklep rowerowy i ich drużynę. Organizują co środę, na zmianę szosa i MTB. Objazd trasy MLigi Zabieżki. Szosa też się jakaś znajdzie, np. SzoSza jeździ regularnie. We wtorki otwarte treningi PKMTB w różnych lokalizacjach. W czwartki były chyba treningi Na Osi z Puziem, ale nie wiem, czy się to przyjęło i kontynuują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Dzięki, a poza tym forum jest może jakiś fanpage / discord gdzie ludzie się organizują? Forumowy kalendarz świeci pustkami, dział Mazowiecki też nie jest zbyt aktywny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Nie wiem, czym jest Discord. Na FB ludzie często wrzucają wydarzenia do warszawskich grup rowerowych, jest ich kilka. Niestety nie wszyscy i czasami trzeba obserwować fp konkretnych grup/drużyn/sklepów itd. Ma to swoje plusy, bo akurat ustawki MTB są przyjemniejsze w kameralnym gronie. Za szosowymi średnio przepadam, bo ludzie na cienkich oponach średnio potrafią się zachowywać na drodze, a mnie szlag w takim gronie trafia i nie mam żadnej przyjemności z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.