Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Cześć, czy są w Warszawie jakieś treningi, spotkania czy coś w tym stylu jeśli chodzi o MTB? Nie jestem zawodowcem, ale szukam czegoś takiego, raczej po amatorsku. Przejrzałem internet, ale stwierdziłem, że napiszę też posta tutaj, może ktoś z Was zna sprawdzone miejsce czy ekipę pod którą można się podpiąć :)

Pozdro

• 1 miesiąc temu...

Witam. Będzie się ktoś może w dniu dzisiejszym kręcił w okolicach "szczebla"?

Miałem się już tam wybrać kilkukrotnie ale jakoś się nie składało, a mam kawałek aby dojechać.

Chętnie wesprę się wiedzą i znajomością terenu kogoś obcykanego.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
  • 1 rok później...

Jutro (środa) pod Warszawą ustawka MTB organizowana przez piaseczyński sklep rowerowy i ich drużynę. Organizują co środę, na zmianę szosa i MTB. Objazd trasy MLigi Zabieżki. Szosa też się jakaś znajdzie, np. SzoSza jeździ regularnie. We wtorki otwarte treningi PKMTB w różnych lokalizacjach. W czwartki były chyba treningi Na Osi z Puziem, ale nie wiem, czy się to przyjęło i kontynuują.

Nie wiem, czym jest Discord. :) Na FB ludzie często wrzucają wydarzenia do warszawskich grup rowerowych, jest ich kilka. Niestety nie wszyscy i czasami trzeba obserwować fp konkretnych grup/drużyn/sklepów itd. Ma to swoje plusy, bo akurat ustawki MTB są przyjemniejsze w kameralnym gronie. ;) Za szosowymi średnio przepadam, bo ludzie na cienkich oponach średnio potrafią się zachowywać na drodze, a mnie szlag w takim gronie trafia i nie mam żadnej przyjemności z jazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...