Sol Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Nie wiem, bo nie wiem co tam budują. W sensie w głębi, na skos od tej dużej żużlowej pętli. Mam wrażenie że to jakieś hopy czy stoliki - ale w takich momentach wszystko się człowiekowi z rowerem kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam , ktoś dziś wieczór na rowerek ? 20 - 40 km ? może więcej ? - najfajniej po lesie, błocie - just for fun ?W ostateczności dostosuje się i na betonie.Są chętni ? Lub jutro z rana ?Chyba, że mogę się podpiąć do jakiejś ekipy. [ cała - WWA ].Wystarczy tylko info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Dzisiaj jade o 17 ze skrzyzowania fieldorfa/meissnera 30km noga ruszyc o ile nie bedzie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Deszcz , nie deszcz.... przesuń ten start na 17:15 - 17:30 i będę na skrzyżowaniu.(Muszę córeczkę żonie zostawić, a ta dopiero parę po 16:30 do domciu dotrze. )I dojechać z Ochoty.Damy radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mysle, ze tak - 17:15. Do kiedy mam Ci dac info gdybym sie wysypal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Inaczej, tak czy siak, i tak skocze na skrzyżowanie. ( TESCO )Będziesz to będziesz, nie będziesz to nie będziesz.Ja i tak z racławickiej na skrzyżowanie mam 12 km wiec nawet jak przejadę się na " marne " to swoje 24 km - śmignę.Zjawie się na szarym - zielonym Shockblaze Do zobaczenia Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 prognoza wyglada ok, wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Jutro i w niedzielę Specialized ma rowerki testowe w Powsinie - ktoś się wybiera pojeździć? https://www.facebook.com/events/1646562855657246/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mam nadzieję, że wszystko ok Nie miałem pojęcia, że dopiero zaczynasz jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mam nadzieję, że wszystko ok Co mu zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Nic kolega dopiero zaczyna, po 2km zrezygnował czy też puścił koło. Ale to nie mogło się skończyć inaczej skoro dopiero zaczyna jeździć, po prostu nie sprecyzowaliśmy tej ważnej informacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Nic się nie stało, dzięki temu wiem ile przede mną treningów Jak dodamy, że ostatni raz byłem na w 2004 na rowerku to i tak było gites... Dystans do domu zamknąłem na wyniku 32 km,Tylko wasze tempo było za mocne jak dla mnie . Ale już opracowałem sobie zestaw tras treningowych * na początek pośmigam dystanse 10-30 - 60 - 80 km - ( NIE NA CZAS ).* na czasy przyjdzie pora.W następnym roku będę mógł dotrzymać wam tempa Muszę poszukać kogoś na moje tempo na dzień dzisiejszy .Jak ktoś ma ochotę pośmigać dystans ( nie na czas ) - średnia 20-30 km/h.Jestem zwarty i gotowy - dajcie cynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jestem początkujący i szukam osób, które obeznają mnie w trasach MTB Mieszkam na Tarchominie. Czy jest ktoś chętny aby pośmigać w weekend ? Generalnie myślę, że powinienem dać radę 30-40 km z małą przerwą w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 http://www.forumrowerowe.org/topic/115469-warszawa-i-okolicespis-tras-mtb/Możemy się pobrudzić razem.... jak coś to pisz PRV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Jeżeli będzie pogoda Data: 01.10.2016Rower: szosowyGodzina: 09:00Miejsce: start ze skrzyżowania Meissnera/FieldorfaStart na mapie: http://tinyurl.com/jjfrf2kMiejsce gdzie można dołączyć o ~9:30 : http://tinyurl.com/zhnft23kontakt: 500578375Dystans: 250kmTempo: DO TYŁU+ (~32kmh średnia)Trasa: https://www.strava.com/routes/6668317 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Mtb dystanse zazwyczaj 60km, Szosa 80-150km, tempo srednia 35+ Tak mnie zastanawia... jak to jest możliwe aby utrzymać średnią 35 km/h +. Co prawda jeżdżę od niedawna, głównie Kampinos, ale za chiny ludowe nie ma opcji aby trzymać takie tempo po lesie. 24km/h to ja jadę rowerem MTB po asfalcie jak się trafi taki odcinek podczas jazdy po Kampinosie. Czy to kwestia wyćwiczenia i po dłuższym okresie jazdy też będę tak pedałował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 35 odnosie sie do jazdy na szosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Oglądałem też Twój filmik z innego wątku jak śmigasz po Wawrze na rowerze MTB i tam trzymałeś prędkość 30-35 km/h. Później jak teren był trochę bardziej wyboisty to spadła do ~25 co też jest dla mnie sporym wyczynem. Jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 hmm, nie wiem, pedałuję no jeździsz po wawrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Hyh jak ktoś ma nogę to takie tempo nie jest problemem. Po szosie kolarką 35 w grupie to nie jest żaden szczególny wyczyn dla panów raczej dość niemrawe tempo hehe M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 35 solo w tlenie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Ja po 2 tygodniach podjerzdzania na szczesliwicach, podnioslem wydajnosc z 22-24 km/h na 26-27 km/h. Dziś juz mam 27 km/h . ( bez wysiłku utrzymuje )Dystans to nie problem, 30 - 60 , czy nawet 100 km. mowimy o terenie.Bardziej pracuje nad podniesieniem kadencji do 70-80 do predkosci 30 km /h w terenie.Jakieś podpowiedzi jak to wyczwiczyć ? czy tylko czas-u mi potrzeba. ( ps. zapał mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 @Tyber Kręcisz w terenie średnią 26-27km/h z kadencją poniżej 70 na dystansie 60km? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 dość grubo :- ) powinien przyjechać na nasze ustawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Bardziej pracuje nad podniesieniem kadencji do 70-80 do predkosci 30 km /h w terenie. Jakieś podpowiedzi jak to wyczwiczyć ? czy tylko czas-u mi potrzeba. ( ps. zapał mam ) Kadencję możesz spróbować podnieść do optymalnej wg tego, co napisałem poniżej: Trening kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.