hi_all Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Chętnych jak na lekarstwo Czy tak mało osób z Wawy tu zagląda, czy ciężko wyrwać się na weekend? Ehh.. "zabiegana stolica" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardyna Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Taak też zauważyłem że zaczyna się tu robić jakoś martwo . Wrzuć jeszcze może na jakieś mazowieckie grupy rowerowe/Mtb na fb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Ma ktoś jutro ok 10 ochotę na WAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Wszyscy na FB przeszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 O nie nie Watsonie, jam się jeszcze ostał. Ale mało jeżdżę to się nie odzywam P.S. chociaż nie wykluczam WAT jutro rano, 9-10 czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Nie mam Fb ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Jutro, tradycyjnie będę na wacie, pewnie gdzieś około 18. Zobaczę co tam dalej napsuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Niebieski raczej poprawiony pomarańczowym nie jeździłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warjat Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Czy na ten weekend znajdzie się ktoś chętny aby pojeździć po ścieżkach Bemowskich (Bemowo las) ? chętnie dołączy się do kompanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetos Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Cześć. Często jeżdżę po Lasach Bemowskich, również chętnie dołączę do ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Niebieski raczej poprawiony pomarańczowym nie jeździłem.. Dziś byłem i na niebieskim jest trochę poprawek i kilka nowych hopek, ale na pomarańczowej wyrosła prawdziwa góra przy torach :-) Świetną robotę odwalają koledzy z WAT-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Dobrą robotę to by zrobili jakby powstał jakiś sensowny pumptrack. Albo skupili się na utrzymaniu w dobrej kondycji istniejących ścieżek. Jak na razie jedyną dobrą poprawką jest powiększenie rockgardena. Reszta to chaotyczne rozsypywanie ziemi. Więcej szkodzi niż pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Z tej ziemi co usypali tą górę na pomarańczowym byłby już niezły pumptrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
randall Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Wszyscy na FB przeszli. Możesz podpowiedzieć jak na fb wyszukać tą grupę, na której się ludzie z wawy umawiają na wspólne wypady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 12.08-15.08 jadę do Świeradowa i mam jedno miejsce wolne na osoborower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Ktoś chętny na WAT dziś? Będę pewnie gdzieś od 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Jutro o tej godz mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 12.08-15.08 jadę do Świeradowa i mam jedno miejsce wolne na osoborower.Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Możesz podpowiedzieć jak na fb wyszukać tą grupę, na której się ludzie z wawy umawiają na wspólne wypady? Wystarczy wpisać "ustawki rowerowe" "wycieczki rowerowe" Tu jest grupa, którą znam i z którą jeżdżę czasem: https://www.facebook.com/profile.php?id=326703960815808&ref=ts&fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Zapraszam https://m.facebook.com/events/549608025210722?acontext={"ref":2%2C"ref_dashboard_filter":"upcoming"%2C"action_history":"[{\"surface\":\"dashboard\"%2C\"mechanism\":\"surface\"%2C\"extra_data\":{\"dashboard_filter\":\"upcoming\"}}]"}&aref=2&arefdashboardfilter=upcoming&ref=bookmarks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sab.C Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam... Jakie tempo krecicie? Jakie dystanse? Pozdrawiam Ktoś tu kręci na szosie? Czy tylko mtb? Ktoś tu kręci na szosie? Czy tylko mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Mtb dystanse zazwyczaj 60km, Szosa 80-150km, tempo srednia 35+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Śmignąłem dziś na WAT i widzę, że w planach jakiś większy update. Zastanawiają mnie te hałdy piachu przy tym nowym podjeździe - robicie mazowiecką konkurencję dla Twistera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 A to nie jest porostu ziemia z budowy obok. Raczej nie nadaje się, żeby coś z niej usypać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.