Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Międzylesie - 30km+-, czarne MTB do Józefowa i z powrotem

Data: 24 kwietnia (niedziela)

Godzina: 11:00

Miejsce: start spod szkoły podstawowej nr. 138 im. J. Hrosta

rower: MTB

kontakt: angelhod@o2.pl

Tempo: raczej szybko, każdy leci na czas jak na maratonie

Trasa: zgodnie z czarnymi znakami MTB

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

No ja chętnie, ale mam czas tylko wieczorami, po 20ej. Nikt się nie umawia na ta godzinę. Pewnie na baterie do oświetlenia brakuje :)

Na grupie z Facebooka, zawsze tylko azjatycka część Warszawy. Żeby tam dojechać, to już 30km :)

a ja dla odmiany szukam chetnych aby ok 1 raz na tydzien wycieczke z mordoru do domu do wawra/gocław/anin/rembertów/grochów wyciągnąć na tyle aby skorzystać z południowego promu a końcówkę zrobić po czarnym MTB co jest na odcinku Międzylsie-Józefów. Oczywiście trasa jest do dyskusji do której zachęcam.............

a ja dla odmiany szukam chetnych aby ok 1 raz na tydzien wycieczke z mordoru do domu do wawra/gocław/anin/rembertów/grochów wyciągnąć na tyle aby skorzystać z południowego promu a końcówkę zrobić po czarnym MTB co jest na odcinku Międzylsie-Józefów. Oczywiście trasa jest do dyskusji do której zachęcam.............

Ja mogę się dołączyć, tylko ze swojej strony oferuję tempo raczej umiarkowane. Na pewno nie wyścigowe.

Odległość w sumie dowolna, powiedzmy do 100km.

Ważne, żeby dało się z punktu docelowego wrócić jakoś pociągiem, bo mieszkam na Ochocie i nie mam specjalnie interesu żeby gdzieś w lesie noc spędzić :)

Pociąg też definiuje w sumie odległość, bo często ostatnie są w okolicach 22ej, a więc 100km odpada w moim przypadku w takim czasie.

Jutro na ten przykład jadę do Legionowa. Wyruszam punkt 17:00 z okolic Mordoru. Będę przejeżdżał przez skrzyżowanie Hynka/Żwirki około 17:10.

Jak będę wiedział że ktoś się chce przyłączyć, to mogę na tym skrzyżowaniu poczekać obok przystanku autobusowego na Żwirki w stronę centrum.

Rowery dowolne. Ja jadę na przełajówce, a kolega z którym jadę na 29er MTB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...