cr4zylucky Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 c1ach podpinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dobrze, że apetyty dopisują Dopiero w maju ruszę cztery litery z jakimś wyjazdem typu świętokrzyskie, w kwietniu działam lokalnie. Za dużo niewiadomych teraz, dam znać o wszelkich wypadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Hmm ja też chciałbym (i też w maju) ruszyć się na kilka dni (raczej przedłużony normalny weekend) w okolice Nowin. Wcześniej jeździliśmy do Suchedniowa, ale znajomi ostatnio ogarnęli Nowiny i jest tam też ciekawie, a przy okazji więcej górek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Planuje ktoś we wtorek "katowanie" WATu gdzie około 18-19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestsiwy Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Planuje ktoś we wtorek "katowanie" WATu gdzie około 18-19? Jak nic mi nie wyskoczy to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Czy ktoś planuje jakiś weekendowy wypad na Rychleby lub Świeradów i ma wolne miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 cr4zylucky jaki masz rower? Nie mam nic na myśli, po prostu jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Trance 27.5 3 model 2015 ;-) ew HT 29er.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 No to jest na czym pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 data: 12.05.2015godzina: 17:10 (+-5min)miejsce: http://mapa.szukacz.pl/…rower: MTBtrasa: dwie pętle czarnego szlaku MPK lub coś takiego -> https://www.strava.com/activities/298166632tempo: zapewne nieco ponad 20km/h (średnia)przystanki: 0, ewentualnie w potrzebie :- )kontakt: 500578375 miejsce do negocjacji w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Ktoś dziś na rower? Nocką? 20:00 Metropolitan? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 A gdzie dokładnie? Ps. Jeśli szosa odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Cześć, jestem tu pierwszy raz, mieszkam blisko warszawy, nie mam za bardzo z kim jeździć, chętnie dołączę do kogoś :-) Jeżdżę na fuji. Mtb Ogólnie, ale też podróże długie. Jakby znalazł się ktoś wyrozumiały to nawet mogę gdzieś podjechać z rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
begic Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Cześć, tak jak kolega powyżej jestem tu nowy. Mieszkam na Bemowie, jeżdżę głównie po kampinosie i niedawno odkryłem WAT (jeszcze się tam gubię). Chętnie podłącze się pod jakieś wspólne jazdy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Widzę, że coś tu zaczyna się dziać. coraz więcej chętnych na wspólne jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
begic Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 A dzisiaj ktoś chętny na WAT? Gdzieś tak +/-18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ja tylko w weekendy, po pracy już nie mam siły... :-S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
begic Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Spoko, ale w weekendy staram się objeżdżać KPN więc może tam? Z drugiej strony na WAT też pewnie wpadnę jak będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Zapomniałam napisać ze jestem kobietą. ja w weekend mogę podjechać do kampinosu ale rano, tak żeby być tam o 9 bo później do pracy jadę niestety. Najlepiej sobota. Po weekendzie mogłabym ewentualnie z kimś coś w pon i środę bo mam wolne. Na wat nigdy nie byłam a chętnie bym się wybrała z kimś wyrozumiały na początek :-P albo w inne mmiejsce byle spędzić trochę czasu na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Kurcze kiedyś robiło się setkę dziennie w terenie. Od kiedy praca, to nie ma czasu nawet pojeździć. Magicfuji z której stronki Wawy mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magicfuji Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Grodzisk Maz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwaw Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy ktoś wybiera się jutro koło 9-10 na WAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Jutro nie, ale w niedziele na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RacingRaf Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czy ktoś wybiera się jutro koło 9-10 na WAT? Hej. Dawno tu nie zaglądałem. A jednak coś na forum się dzieje ? Gdzie jeździcie? Starty, wyścigi, czy bardziej rekreacyjna jazda? Pozdrawiam rowerowo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
begic Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wybieram się w sobotę do MPK, będę tam w sumie pierwszy raz w życiu, ma ktoś jakąś sprawdzoną traskę tam? Skąd najlepiej wbić na trasę mtb? Może ktoś będzie chętny do wspólnej jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.