Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Ktoś chętny dziś na MPK?
694 519 027

czy ktos z gocławia jezdzi wieczorami?

Mogę ja jeździć.

Często spotykamy się razem z chłopakami ze SMCT wtorek, czwartek 19

I sobota, niedziela 8 rano. Punkt zbiórki Orlen koło KFC w Zakręcie.

Mieszkam dokładnie koło Orlenu, więc do jazdy w okolicach (Gocław to 10 min.) pozostaję w odwodzie.

Powyżej moja komórka lub priv.

Ktoś chętny dziś na MPK?

694 519 027

Mogę ja jeździć.

Często spotykamy się razem z chłopakami ze SMCT wtorek, czwartek 19

I sobota, niedziela 8 rano. Punkt zbiórki Orlen koło KFC w Zakręcie.

Mieszkam dokładnie koło Orlenu, więc do jazdy w okolicach (Gocław to 10 min.) pozostaję w odwodzie.

Powyżej moja komórka lub priv.

ile czasu potrzebujesz zeby dojechac na skrzyzowanie bora-fieldorfa?

• 2 tygodnie później...

Szukam chętych na rowerowanie z Żoliborza, Bielan, a może i ze śródmieścia minimum 30 km jednorazowo prędkość bez szaleństw średnia - 20-25 km/h.

Będę jeździł jutro 31.03 od 08:30 start Simply na Broniewskiego (o ile nie będzie padać) poza tym jeżdżę w różnych godzinach. Szukam kogoś lub całej ekipy do częstej jazdy.

• 2 tygodnie później...

Ja planowałem pośmigać na WAT, ale w związku z powyższym chyba odpuszczę i przeniosę się gdzieś indziej. Z tego co czytam to w sobotę 11 kwietnia Puchar Mazowsza XC startuje o 9, nie orientuję się kiedy się skończy. 12 kwietnia Legia MTB startuje o 11 (o 9 zaczynają się formalności) a dekoracje planują na 14. Ja raczej jeżdżę w godzinach ranno-południowych więc WAT mi w ten weekend nie pasi!

Czy wzorem fortu Bema zostaną wyrównane wszystkie górki, hopki, itp? :)

Bez przesady, nie będą tam chyba siedzieć od 8 do 18.

Ja nie mówię, że się nie da jeździć, a tylko, że coś lub ktoś może przeszkadzać w płynnej jeździe. Najpierw przygotowujący lub sprawdzający oznakowanie trasy, potem kolarze przygotowujący się do wyścigu, potem wyścig, potem ludzie jadący jeszcze raz, a na koniec sprzątający. Zrobisz jak uważasz, ja tylko służę informacją.

W sobotę o 8.00 rusza brevet z Pomiechówka. Trasa po twardym, ale limit czasu spokojnie pozwoli mtb na grubych laćkach przejechać. Do przejechania 202 kolosy w ładnej okolicy. Ma być ładna pogoda. Wpisowe w dniu zawodów 70 zeta. Do zobaczenia.

zastanawism sie, czy nie przetoczyc sie :P na czym jedziesz? z jakas ekipa? jakie tempo planujesz?

To nie góry że śniegiem przywaliło i roztopy przez miesiąc, nie ma co się pytać tylko trzeba jechać ;) O stanie tras najlepiej powie Ci stan trawnika przed domem.

Na wydmach jest sucho od dawna, a gdzie bagno ma być, to będzie i tak. Wszystkie "zwykłe" lasy suche od dawna. Przejezdne i to jeszcze jak, bo nie ma tyle liści na wąskich szlakach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...