aopa85 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 w sumie to uświadomiliście mi że muszę w sobotę jeszcze do sklepu zdążyć. wiec dziś muszę się grzecznie położyć spać( a miałem inne plany i zabrać się z wami o 7 jutro. Możemy już w Roztoce się umówić będę swoim transportem.dajcie jakiś kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Zawsze możesz zabrać się z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 7 rano, dajcie spokój, ciemno, zimno i to jeszcze w Roztoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 O 7 w W-wie zbiórka, nie w Roztoce Dziady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aopa85 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Lecimy! licze na poranną mgłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wypad zaliczam jak najbardziej do udanych Minus całej trasy, którą zrobiliśmy to odcinek przez miejscowość Górki (od Sosny Powstańców 1863 aż do szczebla)-płasko i nudno.. Ale reszta zrekompensowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Trasa ciekawa, ale musiałbym ją jeszcze kilka razy przejechać aby się nauczyć Ja mam niedosyt i potrzebę jakiejś całodniowej włóczęgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Z Łasicem możesz jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nie jestem w stanie sprostać warunkom regulaminu. Preferuję wypady koleżeńskie, gdzie wszyscy dojeżdżają do mety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudi Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Panowie, jakieś ustawki w planach na najbliższą niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jako iż jestem na fali, to mogę zaproponować wypad do Kołbieli na żwirownię. Od razu zaznaczam, że to wędrownicze bujanie się po wertepach i szutrach, a nie jazda z tempem. http://zwirowa.80.pl/ Dojazd można urozmaicić singlem nad Mienią, mostem linowym i szutrem wzdłuż Świdra. Po najmniejszej linii oporu, startując z północnych okolic Wesołej wychodzi 80 km w dwie strony. Czyli druga strona W-wy musi sobie liczyć 100... Wypad typowo całodniowy w formie mobilnej biesiady, kiełbasa obowiązkowo w plecaku Ewentualnie jeśli ktoś zamiast się wracać po podobnej trasie, woli zwiedzić górkę rezerwat "Wólczańska góra", pojeździć po klimatycznym bruku i szutrach - można jechać jeszcze dalej za żwirownię, a wrócić PKP z Mińska Maz. Bilet 6-8 zł powinien kosztować. Ostrzegam jednak, że to co dla mnie "klimatyczne", dla innego może być zwykłym zadupiem I ja się temu nie dziwię. Ktoś chętny na taką wycieczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudi Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Sorry, ale nie dopisałem, ze szukam grupy na szosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Piotrek. mógłbyś doprecyzować po jakim terenie będzie proponowany wypad? Trochę lasu się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Głębszego i bezpośredniego lasu jest z 10%, biorąc pod uwagę że dla oszczędności proponuję ominąć najbliższe lasy wawerskie. Pozostała część trasy to polne drogi (przejezdne, żadne kalafiory), szuter i asfalt też wpadnie pod koło. Z techniczną trasą mtb nie ma to wiele wspólnego poza pierwszym fragmentem. Bardziej do pokręcenia towarzyskiego. Po drodze jest kilka ciekawszych miejsc, m.in. wspomniany singiel nad Mienią, most linowy na Świdrze, kilka stopni wodnych. No i oczywiście żwirownia, gdzie też można pojeździć na rowerze, ale nie wiem jak z błotem i co chwilę tam jest coś nowego rozryte/usypane przez offroadowców. Z Warszawy mało kto się kręci w tych rejonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Jakby ktoś się jednak zdecydował, to proponuję o 10 tutaj. Każdy już sobie dojedzie jak będzie chciał. Najlepiej puścić PW do mnie, żebym wiedział czy czekać. Godzina taka, bo rano muszę coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 W najbliższy wtorek (28.10.2014) ogłosiłem nocną jazdę na północy Warszawy. Info na fejsowym profilu Strefa pół-nocnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ktoś w weekend na WAT? dzień i godzina do dogadania. Byleby jasno jeszcze było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eftrzy Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Szkoda ze to dlugi weekend i mnie nie bedzie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ktoś w weekend na WAT? dzień i godzina do dogadania. Byleby jasno jeszcze było No to jest nas dwóch. Najchętniej jakoś rano, ew. wczesne popołudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 W sobotę są przełaje w Wesołej. Jakby ktoś był chętny na krótką wycieczkę po poligonie, to zapraszam. Możemy też pojechać do Zielonki w okolice Horowego Bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 No to jest nas dwóch. Najchętniej jakoś rano, ew. wczesne popołudnie. Chętnie dołączę, ale jeśli będzie to niedziela godzina nie gra roli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 to jutro o 9 pod SWFem (czyli budynkiem Studium Wychowania Fizycznego). Kto jeździ na wacie ma mam nadzieje pojęcie gdzie to jest. Jak pada to ja z domu się nie ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nie mam pojęcia,ale będę się tam kręcił,więc jakoś sie spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 SOL. SWF to jest ten głowny i jedyny budynek WATu przy terenie sportowym. tam gdzie są boiska i basen. czyli o 9 nie na samej trasie ale koło niej. Bede miał odblaskowa kurtkę/bluze WKK to łatwo mnie zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jutro (10.11.2014) ruszam do MPK z Ursusa. Trasa: Ursus-Most Siekierkowski-Centrum Zdrowia Dziecka - potem czerwonym szlakiem/czarnym mtb do Wiązownej - wzdłóż Świdra do Wisły i powrót nad Wisłą do Siekierkowskiego. Wstępne szacunki mówią, że bedzie to koło 100km. Ruszam o 8:30. Tempo raczej żwawe, ale nie sportowe. Jakby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.