ukaniex Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Widać zbyt tęgie dropy tam porobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Skuteczne te szkolenia widzę, rower już nie starcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 No, teraz to już chyba tylko 2-półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przyznaj sie gdzie dokładnie rozwaliłeś rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jadąc niebieskim od torów w kierunku OSF za pierwszym zakrętem w lewo jest dołek (rów), właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 kurcze, trzeba będzie "!!!" namalować na drzewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorteran Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Szanować i pielęgnować traskę WAT-owską, bo kosztowała nasze wysiłki i klubowe pieniądze na narzędzia i wywrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 WAT jutro ok. 18. Reflektuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja bym █się wybrał, ale nie wiem czy zdążę uporządkować rower po zlocie i zmienić opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja jadę ale rower bedzie jeszcze ze śląskim błotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja tam jade na usyfionym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ja na wat chętnie ale w piątek koło 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ok 18:00 - 18:15 będę na Wat-cie - jeśli ktoś reflektuje to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Warszawa 2 miliony ludzi ty tylko 3 osoby na ustawkę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Nie każdemu po całym dniu pracy chce sie kręcić kolka po kilku dziurach w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mnie się kce, ale dla odmiany pokonała mnie ostatnio jedna z watowskich hopek. Muszę dokurować obolałe członki, potem będę zdzirę zaliczał aż padnie. Albo ja (znowu) padnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 To zdradź może trochę więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak się kończą jazdy solo. To może jakiś Szczeblowiec w łikęnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ta sama hopka co zwykle, najazd jak zwykle, może trochę szybszy. No i coś poszło nie tak, bo wylądowałem mocno na froncie. Może bym się wyratował, ale koło poszło w bok i cóż ... najbardziej bolą łokieć i biodro. Korekta - najbardziej boli psychika Ale jutro ją podreperuję w Wolskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 To może jakiś Szczeblowiec w łikęnt Ten weekend muszę sobie darować... Wyjazd.. Ale w nastepny szczebel będzie zaliczony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Wiem, ze temperatura może nie sprzyja, ale może ktoś preferuje sobotnią jazdę po szczeblu KPN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Myślę, że chętnie bym się wybrał. Muszę tylko rower obejrzeć bo od 3 tygodni go nie ruszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Jutro będę na "szczeblu" ok 8 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 O lala. Przyjacielu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 czy ktoś śmiga codziennie w okolicy lub na trasie : obozowa -> młynarska -> wolska -> solidarności -> jana pawła / andersa w okolicach 8-9 rano ?Jeżdzę codziennie do pracy tą trasą, fajnie by było mieć kompana / kompankę coby wzajemnie się mobilizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.