wisNia1902 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Są ludzie z Piastowa lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Polecam w MPK trasę wzdłuż Świdra i Mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Sławek,chodzi mi o ten który był niedawno otworzony ;-) Swider i Mienia też już się znudziły ;-) Zdecydowanie muszę nabyć mapę MPK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Czas jeździć w Świętokrzyskie... ktoś tu kiedyś obiecał co weekendowe tripy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Obiecanki ,cacanki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wat jutro rano planuję. Reflektuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Sławek,chodzi mi o ten który był niedawno otworzony ;-) Swider i Mienia też już się znudziły ;-) Zdecydowanie muszę nabyć mapę MPK. Musisz zapuścić się na Ponurzycę, Osieck i Pilawę Łuczną Górę polecam. Tylko daleko, lepiej pociągiem podjechać np. do Kołbieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 lukas85 Widzieliśmy się dziś rano przed Babicami, dotarłeś dziś bez przygód?Ktoś dziś chętny żeby wyskoczyć na WAT? Powiedzmy o 18 przy McDonald przy Conrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Są ludzie z Piastowa lub okolic? No są ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Są ludzie z Piastowa lub okolic? Ursus, here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 No to chwalić się, kto, gdzie i o której jedzie w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ja sie chetnie podepnę. Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Z dzieciakami jadę nad Zegrze. Łapie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nadążę? Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 No to ja mam taki plan na weekend. Sobota o 9 do Kampinosu na jakieś 2,5 góra 3 godziny, powinno wyjść około 45 -50 km. Wyjazd spod Mc Donald przy Conrada. Niedziela koło 17 na WAT na jakieś 1,5 godziny potem jeżeli będą chętni może być jakiś browar. Wyjazd jak wyżej. Ktoś reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nadążę? Wysłane z mojego przez Za samochodem? Obstawiam że nie, ale kto Cię tam wi WAT w niedzielę chętnie, browar też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 W sobotę w kilka osob (grupa około) K i M 4 :-) spotykamy się o godz. 09:30 na stacji Warszawa Stadion. Jedziemy pociągiem KM 101 do Radziwiłowa. Pociąg relacji Warszawa - Skierniewice. Odjazd pociągu godz. 09:43. Jesteśmy w Radziwiłowie o godz. 11:24. Jedziemy przez Bolimowski Park Krajobrazowy, Bolimów, Nieborów do Arkadii. Wracamy pociągiem z Mysłakowa do Warszawy około 17:00. Trasa ma długość 40 -Spotykamy się 24/05/2014 r. o godz. 09:30 na stacji Warszawa Stadion. Jedziemy pociągiem KM 101 do Radziwiłowa. Pociąg relacji Warszawa - Skierniewice. Odjazd pociągu godz. 09:43. Jesteśmy w Radziwiłowie o godz. 11:24. Jedziemy przez Bolimowski Park Krajobrazowy, Bolimów, Nieborów do Arkadii. Wracamy pociągiem z Mysłakowa do Warszawy około 17:00. Trasa ma długość 40 km. Drogi gruntowe 50 km. Drogi gruntowe, turystyka okolo 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 O której ten WATykan? I izo-bro? Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ok. 17 jak mniemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 No to ja mam taki plan na weekend. Sobota o 9 do Kampinosu na jakieś 2,5 góra 3 godziny, powinno wyjść około 45 -50 km. Wyjazd spod Mc Donald przy Conrada. Niedziela koło 17 na WAT na jakieś 1,5 godziny potem jeżeli będą chętni może być jakiś browar. Wyjazd jak wyżej. Ktoś reflektuje? Szosa czy teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Jednak wyskoczę rano. Opcje na popołudnie to albo żar z nieba albo burza, a te jakoś mię nie kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 W Zawoi mówiłeś co innego. ;-) Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Właśnie po Zawoi jakby mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 I jak tam - jeździliście coś? Z moich dzisiejszych wrażeń wynika, że wyostrzyli hopkę na tym rozjeździe szlaków, niedaleko ściany lasu przy ścieżce zdrowia. Pierwszy raz od dawna miałem śmierć w oczach, gdy nieoczekiwanie przejechałem się na przednim kole Poza tym niezmiennie fajny ten WAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Szkoda, że nie widziałeś poprzedniej wersji, bo była co najmniej dwa razy wyższa i miała bardzo ostry najazd, ale chyba zapomnieli, że trzeba zrobić jeszcze "lądowanie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.