Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

łomatko nawet 50 m przewyższenia było. Nie wiem jak dałeś sobie Jarecki rady, ale jestem z Ciebie dumny :P

myslalem, ze pluca wypluje, ale zacisnalem zeby i z mysla, ze to dla Jozka... dalem rade ;)

Napisano

Jak tos ma ochote posmigac po wawie jakies 2h czy troche dluzej, wyjezdzam za jakas godzine, kontakt 500578375

jw, anyone?

Napisano

Warszawa i okolice Kabat... chetnie sie dolacze do jakies trasy.. szybki kurs po szosie to nie do konca moze.. chyba ze za kims na kole i tempo powiedzmy "srednie" glugosc trasy jaka moge ogarnac to 50-60... 100.. 120.. km MAX!

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Hejo!

Nie chciałby ktoś we czwartek (pierwszy dzień majówki) wyskoczyć na szosę objechać Kampinos?

Planowałem z Warszawy ruszyć w kierunku Nowego Dworu Maz, przekroczyć tam Wisłę (ewentualnie cały czas jechać południową stroną, od północnej na Tarchominie dość słaby asfalt jest i przed Legionowem teoretycznie zakaz ruchu rowerow :P) i dalej w kierunku Wyszogrodu (nie planowałem tam dojeżdżać, ale jakby co to można) i powrót południową stroną przez Kampinos i Leszno, coś takiego:

http://www.endomondo.com/routes/330725734

140-150 km w zależności od dokładnej trasy, moja predkość przejazdowa zwykle w okolicy 32 kmph (oczywiście zależy od wiatru, w 2 osoby pewnie szybciej), trasa do zrobienia w 5 godzin z jakimś krótkim postojem :)

Chciałbym być w domu przed 16, także najpóźniej o 10.30, max 11 trzeba wyjechać :)

Ktoś chętny?

Napisano

Widziałem Cię właśnie! Byłem z gromixem i kilkoma innymi osobami. Zrobiliśmy 150kilo bo dojechaliśmy do Brochowa. Gdybyś był uchwytny na Facebook'u to bym informował na bieżąco z wyprawami. :-)

Napisano

Też wolę 150 ml ;)

Można by coś ustawić  ale za 2 tyg., bo w ten weekend lecę do Świeradowa.

W sumie można gdzieś wyskoczyć.

Łukaszu na fort Bema raczej nie jeżdżę, jakoś mnie tam nie ciągnie, generalnie na tygodniu jak wychodzę to tak na godzinę góra półtorej.

Napisano

Konrad, ja chętnie wyskoczę na jakiś szybki objazd. Jakby co to pisz sms/dzwoń 505 [dziewięć][cztery][osiem] 705.

PS.

Zazwyczaj w domu jestem 17-18 więc godzina+ jak najbardziej pasuje.

Napisano

Ktoś może rusza -sobota,niedziela do MPK-u? aby nie czarny szlak ,ktorego mam już przesyt ;-) Pamiętam że było coś fajnego koło Karczewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...