Sol Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Są fachowi i robią dobrze, zwłaszcza Krzysiek (właściciel). W każdym razie nie serwisuję nigdzie indziej. A co do zdzierstwa - mają na stronie cennik, można poczytać i w zależności od podejścia albo uśmiechnąć albo pochlastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Najlepiej nożem do ciasta ;-) Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 BTW - polecicie dobry serwis amortyzatowrów, który nie zedrze ze mnie $$, a zrobi? Help Ja dampera wysyłałem tu: https://www.facebook.com/bikeserwis znalazłem przez inne forum. Cena dobra, czasowo też było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Wy tu pierdu pierdu a może by coś przekręcił w weekend? Jakiś MPK, KPN czy inny kompleks leśny nawiedzić. jeżeli MPK to służę za przewodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jutro KPN ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja też planuje lajtowo poruszać się po KPN z samego rana od 7 jak nie zaśpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Hej chłopaki i dziewczyny! W sumie temat może nie do końca prawidłowy, ale co tam... Kto z warszawskiej ekipy planuje jechać na zlot i w jakim ewentualnie terminie? Z tego co widzę to raczej wchodzi w grę tylko opcja przyjazdu wcześniej. Gdybyście jeszcze nie widzieli to: http://www.forumrowerowe.org/topic/152755-zlot-vi-zlot-frorg-info-zapisy-2706-2906/ Widzę, że Hanzo i Patryke już sie zapisali :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 W zależność od tego jak w pracy sie ułoży moze ja przyjadę ale póki co plan jest by zostać standardowo po złocie na tydzień. Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jak na razie plan mam taki żeby przyjechać wcześniej, prawdopodobnie w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ja zamierzam być, a precyzyjniej - zamierzam być wcześniej. Ale ile wcześniej nie jestem w stanie przewidzieć, bo to zależy od obłożenia robotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Też chciałbym przyjechać + Jedna osoba, dzień lub dwa wcześniej. Oczywiscie w zależności jaki będzie transport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Temat założony więc zapraszam http://www.forumrowerowe.org/topic/155355-vi-zlot-forum-rowerowegowarszawa-oraz-okolicechetni-i-jadacy-na-zlot/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 BTW - polecicie dobry serwis amortyzatowrów, który nie zedrze ze mnie $$, a zrobi? spakuj i wyślij do mnie, zostało mi oleju akurat na jeszcze dwa serwisy, bo poprzedni klient zostawił mi olej w ramach dodatku do wynagrodzenia. Ostatnio wyspecjalizowałem się w Manitou Referencje od klientów na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Jak tos ma ochote posmigac po wawie jakies 2h czy troche dluzej, wyjezdzam za jakas godzine, kontakt 500578375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR52 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Niedziela rano, Ursynów PŁD - ktoś reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 http://www.strava.com/activities/122415262 musze przyznac, ze to bylo calkiem fajne musze czesciej takie wieczorne mieszczuchowe jazdy robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mess ja dopiero wróciłem z jazdy,szkoda że nie widziałem wcześniej że jedziesz bo bym śmignął z tobą ale nic straconego jeszcze nadarzy się nam okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W sobotę kroi się jakiś Kampinos. Ma byc bardzo ciepło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Odpadam jadę w Świętokrzyskie a na zlot jadziem panie razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W piątkę będziem się gnieść ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 łoooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 musze przyznac, ze to bylo calkiem fajne łomatko nawet 50 m przewyższenia było. Nie wiem jak dałeś sobie Jarecki rady, ale jestem z Ciebie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 W sobotę około 8.00 startujemy z parkingu przy szpitalu dziecięcym w Dziekanowie na rundkę dookoła KPN. Tempo turystyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Moze sie spotkamy ;-) Startujemy w okolicach 10;30 z Mlocin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Chyba to oznacza, ze muszę przybyć. Nie wypada inaczej… Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.