PiotrekJ Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Orientuje sie ktos jak wyglada aktualna sytuacja w MPKu jesli chodzi o ilosci zalegajacego blota i przejezdnosc? Interesuja mnie czarny szlak oraz ewentualnie dalej w kierunku dystansu max z PolandBikea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Orientuje sie ktos jak wyglada aktualna sytuacja w MPKu jesli chodzi o ilosci zalegajacego blota i przejezdnosc? Interesuja mnie czarny szlak oraz ewentualnie dalej w kierunku dystansu max z PolandBikea. Jeździmy tam cztery razy w tygodniu (łasnie wróciłem z roweru ). Wszystko przejezdne i tylo w nielicznych miejscach gdzie zwylke stoi woda jest bardziej mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Reflektuje ktoś na kręcenie w sobote po MPK-u?? Start powiedzmy między 10 a 11. Może być z pod Centrum Zdrowia Dziecka, w Wesołej koło siłowni Mambo lub w innym(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Reflektuje ktoś na kręcenie w sobote po MPK-u?? Start powiedzmy między 10 a 11. Może być z pod Centrum Zdrowia Dziecka, w Wesołej koło siłowni Mambo lub w innym(-: Ja reflektuję ale startujemy o 8.00 ze stacji Orlen w Starej Miłosnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 8 to dla mnie stanowczo za wczesnie (-: 10 bylaby oki wersja ostateczna-spotykamy sie w sobote o 10:30 pod Centrum Zdrowia Dziecka wersja ostateczna-spotykamy sie w sobote o 10:30 pod Centrum Zdrowia Dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lk313 Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 xxx To szyfr??(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jutro ok 9-10 wyruszam do KPN-u: Trasa poza dojazdem do Kampinosu głownie szlakami pieszymi: W-wa Ursus - Laski - Sieraków - Palmiry - Roztoka - (jak będzie się dobrze jechało to może dalej)- Powrót do Lipkowa i dalej asfaltem do domu. Jeśli ktoś nie ma jutro dnia roboczego to zapraszam. Tempo bez szaleńst, ale z szybciej niż turystyczne. Jakby co to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Jutro o 11 startujemy z kolegą z parkingu przy Dąbrowie Leśnej (przy ulicy Kampinoskiej, przy Czarnym Szlaku). Każdy, kto również by chciał, będzie mile widziany W planach okolice Wierszy, okolice Cm. Palmiry, sporo górek. Tempo raczej żwawe, ale nie-wyścigowe (to mogę zagwarantować ). Jest ciepło, pogoda powinna być bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 venom trenujesz na sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 eeeeee brzuchol mnie zatrenował ale jutro chyba wybiorę się na krótką przejażdżkę jak dopisze pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 musi byc progress w stosunku do poprzedniego roku! to najwazniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Progres jest(brzuch) daje mi to -50 do lansu po Stolicznajej ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 eeeeee brzuchol mnie zatrenował ale jutro chyba wybiorę się na krótką przejażdżkę jak dopisze pogoda Czyi klasyczne podejście, najpierw masa potem rzeźba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 klasyczne podejście, najpierw masa potem rzeźba dokładnie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullsh1t Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wiecie moze, czy sciezka rowerowa nad wisla od starego miasta na mlociny jest normalnie przejezdna, czy jeszcze sa tam resztki sniegu? I jak na samych mlocinach? da sie przez lasek przejechac na lysych oponkach? Dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wariant widoczny tu: http://www.lasica.hostdmk.net/20131228/mapa.html w niedzielę był już suchy, jednak na odcinku wzdłuż wiaduktu trasy Gdańskiej kładą jakiś wodociąg i ciężarówki naniosły nieco błota na ścieżkę. Okolice remontowanego mostu Grota radzę omijać szerokim łukiem (polecam park Kępa Potocka) bo teren budowy ogrodzony a objazd od strony Wisły to 200 metrów wciąż rozjeżdżanego błota (o ile jeszcze go nie zagrodzili). Dodam też że ścieżka przy samej Wiśle od mostu Gdańskiego do Spójni jest rozkopana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldXCRider Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam,dzis przejechalem przez Kampinos i jest zaskakujaco sucho, wody mniej niz w lipcu zeszlego roku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ooo to dobra wiadomość, w piątek będę tam, jednak liczę na trochę błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Wie ktoś moze jak trasa w Wieliszewie?? W zeszłym sezonie nie miałem okazji spróbować Dlatego ciekawy jestem czy już jest przejezdna podobnie jak Puszcza Kampinos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Przejezdna, wczoraj jezdzilem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Trząchacie się Panowie nad tym błockiem, jak kura nad jajcem... BTW - polecicie dobry serwis amortyzatowrów, który nie zedrze ze mnie $$, a zrobi? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 http://bicykleta.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mówisz? Ręczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.