Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Może Jabłonna? Nie byłem tam jeszcze, a mam ciśnienie by polatac. Płaskim gardze jak pies kotem. Na kopcu pewnie będzie tlum jak na krupowkach. W bielanie ch...... z grzybnia, w kampinosie jest tylko jeden słuszny adres, WAT... no coś tam dzwoni ale za krótko żeby mnie zimny pot oblal i dreszcze dopadly.

Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4

• 2 tygodnie później...

My jak zwykle MPK startujemy o 8.00 ze stacji Orlen w Starej Miłosnej.

A co macie w planach? Nie ukrywam, że mój aktualny nastrój weksluje bardziej w stronę fanu i techniki niż bicia rekordów dystansu i średniej.

W MPK to oznacza zazwyczaj start od kamienia P. w kierunku traski przy SM, zaliczenie tejże, potem czarny do Instytutu, potem już gdzieś w głąb MPK. Pewnie do Mieni i powrót.

Całkiem ok, w sumie to jak na Mazowsze więcej niż całkiem. Na razie widać że ściezka jest nowa, bo jest wiele małych nierówności wybijających z rytmu, korzeni, jakiś dziur itd, ale generalnie cały czas jest góra-dół, jest i kilka "autostrad" przez las, ze 2 mocniejsze podjazdy - z dołu wygladają na ciezkie ale spokojnie wszystko do podjechania. Na plus to zero smieci, jakiś butelek itd Oznakowanie lekko chaotyczne i bywaja momenty że przez kilkaset metrów nie ma oznakowania, ale wystarczy trzymac się sladów opon lub szukać białych strzałek na drzewach. Na otwarciu tłum ludzi, od tej pory byłem 2 razy i na trasie nikogo na rowerze nie spotkałem, za to w lesie... 2 patrole policji :) No ale to środek tygodnia, możliwe że w weekend będą zatory w niektórych miejscach. Oby, bo naprawdę warto odwiedzić to miejsce. Co do dojazdu to najłatwiej chyba od Suwalnej, później Leśna i tam można nawet zaparkowac jak ktoś wybierze się samochodem bo z Wawy to jednak z 30 km jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...