RudaMarylka Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jakaś 16 np Yhy, popieram... Może kieckę włożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Może Jabłonna? Nie byłem tam jeszcze, a mam ciśnienie by polatac. Płaskim gardze jak pies kotem. Na kopcu pewnie będzie tlum jak na krupowkach. W bielanie ch...... z grzybnia, w kampinosie jest tylko jeden słuszny adres, WAT... no coś tam dzwoni ale za krótko żeby mnie zimny pot oblal i dreszcze dopadly. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Może Może Cię poczeba popukać czym po głowie, bo tak jakoś... marudzisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bobo jakieś niewyżyte jak widzę To bobo może skoczy do Jabłonny, polata i przybędzie na spotkanie stamtądłoj. Ustawiamy się gdzie? Wejście przy Klaudyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Wujek! Ty obiecujesz już od 13 miesięcy, ze mnie zabierzesz na menski trip po górach swietokrzyskich? Muczysz, muczysz i co? Ciotka-żona Ci straszna? :> Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zaliż święta racja - nie boję się niczego, za wyjątkiem żony i dentysty. To co 16 przy Klaudyny, Bielan-WAT-Bielan-bro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 16 przy Klaudyny Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No cóż. W dobrym towarzystwie to i górki wyższe się wydają. Do 16 Bart. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ma ktoś ochotę na KPN od 9-10 jutro? Tempo i dystans pi razy drzwi to : http://connect.garmin.com/activity/361028071 Ale się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lk313 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 kręci ktoś dziś jakiś asfalt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 "Zdziś", drugie "okrążenie" z Łasicą: http://connect.garmin.com/activity/372669306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 YO! Ktoś coś w weekend? Ja albo MPK albo tour de Warszawskie gór, głównie Ursynów (Skarpa, Powsin, Kazura), bo dawno nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 YO! Ktoś coś w weekend? Ja albo MPK albo tour de Warszawskie gór, głównie Ursynów (Skarpa, Powsin, Kazura), bo dawno nie byłem. My jak zwykle MPK startujemy o 8.00 ze stacji Orlen w Starej Miłosnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A moze by zaliczyc mtb w puszczy kampinowskiej lub objechac ja dookola szlakiem ? Choc ewentualnie moge z Wami obskoczyc okoliczne gorki. Napiszcie tylko skad dokladnie i o ktorej start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 My jak zwykle MPK startujemy o 8.00 ze stacji Orlen w Starej Miłosnej. A co macie w planach? Nie ukrywam, że mój aktualny nastrój weksluje bardziej w stronę fanu i techniki niż bicia rekordów dystansu i średniej. W MPK to oznacza zazwyczaj start od kamienia P. w kierunku traski przy SM, zaliczenie tejże, potem czarny do Instytutu, potem już gdzieś w głąb MPK. Pewnie do Mieni i powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 To co jak bede na 8 na stacji to zastane was ? Moge do kogos jakis kontakt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tak ja będę na pewno mój nr 503 079 003 P.S. Stacja Orlenu to ta stara jadąc z Warszawy po prawej stronie tuż przy KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Yo! Planuję polatać jutro po mieście, WAT, Bielan, Bartycka i może coś jeszcze. Start 14-15. Jakby co, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Najt Rajd po Kampinosie? Ruszam dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 YO! NIE SPAĆ! Jutro z Hanzo uderzamy do Jabłonnej. Ustawiamy się o 9 przy metro Młociny. Chętnych zapraszamy. Niechętnych też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Poproszę o newsletter via sms, rzadko zaglądam na forum. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Czy był ktoś może w ubiegłą sobotę w Wieliszewie? Jak wygląda tamta trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dzis zajechalem samochodem oblookac wracajac do domu. W czwartek planuje objechac w obie strony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Całkiem ok, w sumie to jak na Mazowsze więcej niż całkiem. Na razie widać że ściezka jest nowa, bo jest wiele małych nierówności wybijających z rytmu, korzeni, jakiś dziur itd, ale generalnie cały czas jest góra-dół, jest i kilka "autostrad" przez las, ze 2 mocniejsze podjazdy - z dołu wygladają na ciezkie ale spokojnie wszystko do podjechania. Na plus to zero smieci, jakiś butelek itd Oznakowanie lekko chaotyczne i bywaja momenty że przez kilkaset metrów nie ma oznakowania, ale wystarczy trzymac się sladów opon lub szukać białych strzałek na drzewach. Na otwarciu tłum ludzi, od tej pory byłem 2 razy i na trasie nikogo na rowerze nie spotkałem, za to w lesie... 2 patrole policji No ale to środek tygodnia, możliwe że w weekend będą zatory w niektórych miejscach. Oby, bo naprawdę warto odwiedzić to miejsce. Co do dojazdu to najłatwiej chyba od Suwalnej, później Leśna i tam można nawet zaparkowac jak ktoś wybierze się samochodem bo z Wawy to jednak z 30 km jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A są tam jakieś hopki, dropy i inne rzeczy dzięki którym można znaleźć się w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.