goldbloom Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ile to lumenów - na kasku i na rowerze? BtW,nieładnie tak dawać na mieście po oczach - mnie zawsze gonią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 W sensie czy kamera pociągnie przez tyle minut? Nope, na HD1080 maks to ok. 45 minut. Na niższych jeszcze nie testowałem, ale nie spodziewałbym się rewelacji. uuu to mnie zaskoczyłeś, myślałem, że 90min to jest minimum. Potrzebuję namierzyć coś co 150 śmiga najmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No z Gopro jest tu problem. Nie wykluczam z resztą, że zamierzony bo w ofercie mają oczywiście battery pack za jakieś chore pieniądze. @goldbloom-jeżdżę na zestawie Bocia plus Magicshine (kask). Poza terenem tylko na tej pierwszej, wiec nikt się nigdy nie czepiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Kiedy wieczorem jeździsz - można by się kiedyś styknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zazwyczaj we wtorki i czwartki. Można of koz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Okolo 18:30 bede smigal sobie po trasie XC na poligonie WAT-u na Bemowie. Jak ktos chetny na wspolne krecenie to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Może Lasy Chojnowskie? Jak wygląda sytuacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jak wygląda sytuacja ? Kto chętny info Zbiorka o godzinie 10:00 Miejsce góra stacji metra Kabaty. Mile widziane osoby znajace lasy Chojnowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja będę. Ale nie jestem taką osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Liczy się przygoda(-: Masz w ogole jakąś mapke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Nie, nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (...) LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (...) LOL Może jednak zmienimy plan? Nie mogę sie do Ciebie dodzwonić)-: Przełożylibyśmy lasy na pożniej? Może 10;00 fontanny przy ul.Radiowej i Kampinos ze szczeblem? Będzie troche ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Pewnie, bardzo fajni! Dzięki Xtrem Bike Team i pozostałym, mam nadzieję, że mieściłem się w kadrze A rower-traktor ma przyszłość Zdziś : http://connect.garmin.com/activity/364857941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Chyba wykorzystano na Ciebie cala pojemność kamery ;-) Dzięki za towarzystwo na szczeblu i nie tylko:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ktoś chętny na dziś: Lasek Bemowski + WAT? Powiedzmy o 17:00 przy McDonaldzie na Conrada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie wróciłem z WAT i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Całkiem trudna traska, zwłaszcza przy pierwszym przejeździe. Wreszcie jest gdzie ćwiczyć balans ciałem i ciasne nawroty. W sobotę rano planuję objechać stołeczne wzgórza, w sensie Agry, PW, SGGW, Kazurę i coś jeszcze. Jeżeli ktoś czuje się na siłach wystartować ok. 7 rano, zapraszam, oy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie wróciłem z WAT i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Którego miejsca dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ha ha! A jest to miejsce, które i na mnie zrobiło wrażenie żem się aż wzięła i pośliniła. Połączenie pumptrucku z wąskimi singlami, grząskim piaskiem, bądź korzeniami. Sol, 7 rano w sobotę to chyba desperacja... Tak, pozmieniało mi się Gorące ściski, dziś posyłam pozytywne wibracje! P.S. Jeśli masz ochotę przypałętać się na bielany, to mogę wyskoczyć do lasku. Ktoś tam miał budować dzisiaj coś... ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Właśnie wróciłem z WAT i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Całkiem trudna traska, zwłaszcza przy pierwszym przejeździe. Wreszcie jest gdzie ćwiczyć balans ciałem i ciasne nawroty. W sobotę rano planuję objechać stołeczne wzgórza, w sensie Agry, PW, SGGW, Kazurę i coś jeszcze. Jeżeli ktoś czuje się na siłach wystartować ok. 7 rano, zapraszam, oy. Nom, jak na Warszawę to jest ciekawe miejsce. Pewnie jutro się znowu wybiorę. Ciekawe czy objechałeś wszystko co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ktoś coś w sobotę po południu/niedzielę od rana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Marylciu droga, to nie desperacja tylko dwie. Jedna ma pięć lat, druga siedem i tęsknią bardzo za tatulem jak tylko znika na dłużej niż godzinę. Więc jeżeli chce zniknąć na dłużej to musi zniknąć o brzasku albo nocą W sumie mógłbym ponegocjować dyspensę i moglibyśmy ustawić coś w Bielanie i właśnie WAT. Albo Bielanie i PW, z przerwą na nawadnianie po drodze. @Hanzo - na początku zamroczyła mnie fajność trasy, więc kręciłem się jak mucha w szklance. Potem zobaczyłem strzałki na drzewach i starałem się jakoś orientować. A potem zrobiło się ciemno, więc wróciłem do koncepcji muchy i szklanki, głównie w okolicach torów. Następnym razem uważniej popatrzę, bo traski naprawdę mają potencjał. BTW, może jest gdzieś mapa? @mklos1 - trasa jest niedaleko ścieżki zdrowia WAT. Najprościej jest trafić jadąc Kocjana do torów, tuż przed nimi odbijasz w prawo w las i po jakichś 200m widzisz hopy. To jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 i tęsknią bardzo Co Ty nie powiesz... Doskonale Cię rozumiem ;-) Czekam zatem na wieści, mogę nawet wstać na 9 i zaproponować dwa osoborowery, o 3 nie ma szans o tej porze - należy się podziękować Wielmożnej Łaskawości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jeżeli w grę wchodzi spożycie płynów, a nie dopuszczam innej możliwości, to może lepiej po południu. Jakaś 16 np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 I'm in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.