Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jazda szoszowa też wchodzi w grę czy tylko teren?

Pewnie, że wchodzi, kilka postów wyżej wspominałem nawet o objechaniu KPNu, ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie.

Mam tylko sztywne MTB, więc tak ogólnie to wolałbym jakiś mix ;)

Aa, zapomniałem dodać, że jeśli ktoś ma blisko do Izabelina i chęci do wczesnego wstawania i kręcenia 3-4 razy pon-pt, to też się piszę - tak gdzieś na 2 godzinki od 7 rano powiedzmy (do dogadania) ;)

Napisano

Jakich urlopach ? ;)

Ja chętnie.

A jutro też możesz?

Mam plan zatakować KPN lub mogę poprowadzić po MPK. W obu przypadkach start najpóźniej o 9.00.

Napisano

Hej. Ja chętnie jutro dolacze do kpn albo mpk. Tylko myślę że najwcześniej na 10 Jestem w stanie być.

Super. Postaram się wymyśleć jakąś ciekawą trasę.

Napisano

Ok, tak może być, chociaż bardziej pasowałoby mi gdzieś koło Izabelina, żeby się nie wracać. I im wcześniej by się udało, tym lepiej.

Jesteśmy umówieni o 10:15 na Młocinach.

Napisano

Ok, tak może być, chociaż bardziej pasowałoby mi gdzieś koło Izabelina, żeby się nie wracać. I im wcześniej by się udało, tym lepiej.

Jesteśmy umówieni o 10:15 na Młocinach.

Super. Do zobaczenia. 

Napisano

W sensie czy kamera pociągnie przez tyle minut? Nope, na HD1080 maks to ok. 45 minut. Na niższych jeszcze nie testowałem, ale nie spodziewałbym się rewelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...