goldbloom Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dla mnie bomba Ale mogę tylko w sobotę od 16 lub w następny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lk313 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 jak ktoś lubi miejski asfalt - to zapraszam na priv w ramach zaszczepki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dla mnie bomba Ale mogę tylko w sobotę od 16 lub w następny weekend. Mi też dopiero przyszły weekend pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jedzie ktoś dzis do Kampinosu 10 metro młociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfident Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ktoś może w sobotę wybiera się do MPK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Z konfidentami nie jeżdżę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 w sobote lub niedziele, chetnie bym z kims sie zabral na jakas fajna trase po kampinosie, nie musi byc koniecznie krotka, ale nie wiecej niz 150km. Bez udzialu pociagow najlepiej tempo w sumie obojetne aby nie turystyczne z przerwa na zdjecia co 3min. Po prostu pojechac i przejechac, ew zatrzymac sie gdzies po drodze na borygo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja natomiast podskoczyłbym do Jabłonnej zobaczyć co to za halo ta ichnia traska. Po drodze możej jakiś Bielan czy coś, w sumie z 60 km z atrakcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 o jakiej trasie mówisz? Jabłonna to mi się z rondem tylko kojarzy, i blisko tam Delikatny problem -> http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2013080912&row=133&col=96&lang=pl&cname=Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A ołotym https://www.facebook.com/RundaXcJablonna Nie wiem co znaczą te kreseczki, ale jeżeli znaczą deszcz to się cieszę. Wolę w deszczu niż w 38 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 hehe, no ja wole 38C jednak kurde, przeciez jakies 50% tych 60km to bedzie dojazd i powrot z wawy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Taki lajf. To nie Bielsko-Biala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 to trzeba planowac trase wlasciwia bez wliczania dojazdu/rozjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 A tam. Ja planuje punkt docelowy i atrakcje po drodze. Akurat tutaj wypadaja Moczydlo, Bema, Bielan i Jablonna wiec tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 a skad wyruszasz? W ogole jedziesz dzisiaj? mokro na trasie bedzie? EDIT: ok, juz widze, jakas bardziej rozganizowana akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wlasnie wrocilem kompletnie mokrutki ze sklepu. Jak ma tak walic to raczej biore bryke i jade do Roztoki pokrecic po wydmach. Mniej zmokne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 @Sol, daj cynk wieczorem via sms, chętnie bym pojechał do Jabłonnej choć i Szczeblem nie wzgardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dzisiaj jade misiu. Ok. 16 start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 dzisiaj ma tak padać cały dzień :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ue. Nie nadarzylem za tematem. W takim razie może jutro sie tamuj wybiorę. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Dzisiaj powinno być przyjemniej. Wczoraj było buro, mokro, ślisko i twardo (w sensie lądowania). Czyli świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Szukam kogoś, kto jeździ w podobnym tempie, do jazdy po okolicach KPNu w sobotę po 16 i w niedzielę od rana. Zapis z dzisiaj: http://connect.garmin.com/player/357161414 P.s. Mam oświetlenie, po zmroku też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Czyli świetnie Och! Co za podkład! Mokro mam :-) Na Wat się dziś pofatyguję, ktoś się chce dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Szukam kogoś, kto jeździ w podobnym tempie, do jazdy po okolicach KPNu w sobotę po 16 i w niedzielę od rana. Zapis z dzisiaj: http://connect.garmin.com/player/357161414 P.s. Mam oświetlenie, po zmroku też może być. a jazda szoszowa też wchodzi w grę czy tylko teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Gosia,czyzbysmy powoli zblizali się do zakupu motocykla i przemierzaniu na około Kampinosu;-) Kiedy ruszysz w teren Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.