goldbloom Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Chciałbym w następny weekend pojechać dookoła KPNu - początek jak z dzisiejszej trasy z linka ( http://connect.garmin.com/player/349750296 ) przez Szczebel, żeby nie było zbyt nudno, a dalej pewnie szosą (chociaż sztywnym MTB). Miałby ktoś ochotę się przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A ja. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 O, fajnie Zapomniałem napisać, że w weekend, czyli w niedzielę Dla mnie, od Izabelina do Izabelina, wyjdzie około 100 kmów. Tempo oczywiście się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KejKej Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam. Szukam osób do wspólnego jeżdżenia. Powoli nudzi mnie jeżdżenie tylko z muzyką. Średnio co drugi dzień robię 50km, ale nie uważam się za pro tak więc raczej poszukuję ludzi którzy dopiero cokolwiek zaczynają lub po prostu chcą pojeździć. Sprzęt średnio mi pozwala na dalsze trasy więc raczej preferuje po Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Niedziela- Kpn lub Mpk? Tempo miarowe z przerwą na bro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 jak ktoś chce pośmigać na szosie, to dzisiaj o 17:30 wyjazd spod intraco (skrzyzowanie andersa/muranowskiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Niedziela- Kpn lub Mpk? Tempo miarowe z przerwą na bro.... Ja bardzo chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Może wstępnie 10 metro Młociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Może wstępnie 10 metro Młociny? Ok. Będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na razie to wstępna propozycja(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Co do objazdu KPNu w niedzielę, to aktualne. Tylko wyjazd wcześnie, bo o 9. A początek gdziekolwiek, byle blisko Izabelina - do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Kiedy jakie świętokrzyskie w weekend zaliczymy? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lk313 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ktoś śmiga w masie Powstańczej? start tumoroł o 17:00 - zapisy online już wyczerpane. Zostało 300 wejść do zapisania na miejscu. Zapisy ruszają o 14:30Trasa:"W tym roku pojedziemy trasą liczącą ok. 20 km Start: MPW – Przyokopowa – Hrubieszowska – Karolkowa – Grzybowska – Towarowa – Okopowa – Rondo Zgrupowania AK „Radosław” – Słomińskiego – most Gdański – Starzyńskiego – Jagiellońska – Ratuszowa – Wybrzeże Helskie – Wybrzeże Szczecińskie – Wał Miedzeszyński – most Łazienkowski – Solec – Wioślarska - Ludna – Książęca – Pl. Trzech Krzyży – Al. Ujazdowskie – Piękna – Koszykowa – Chałubińskiego – Al. Jerozolimskie – Pl. Zawiszy – Towarowa – Grzybowska – Przyokopowa – Meta: MPW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Kiedy jakie świętokrzyskie w weekend zaliczymy? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Jak wroce z Jury;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Miałes dac cynk ze jedziesz na Skałe.. ! Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 To rodzinny wyjazd, nie bylo jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jutro tj. Niedziela godz 10 metro Młociny. Objazd co ciekawszych miejsc w Kampinosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ^ Hmm, w sumie ma być trochę gorąco... To w takim razie przekładam swój KPN-Tour na następny weekend i jadę z Wami jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Oki;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ... bo będzie liczba mnoga, no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jutro tj. Niedziela godz 10 metro Młociny. Objazd co ciekawszych miejsc w Kampinosie. Jak już pisałem - będę. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dzięki za 85km kręcenia. Było miło Za tydzień pętla dookoła KPNu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Było bardzo miło;-) Dziękuję wszystkim przybyłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Również dzięki wielkie - do następnego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Może następnym razem MPK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.